Bil skulle synes, de dumper den på et defekt nummerpladelys. Ingen betingede godkendelse, med dumpet. Grådigheden længe leve. Jeg kommer aldrig tilbage til ApPlus+ og vil altid anbefale andre ikke... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg var til syn hos Applus+ Syn på Teknikvej 47, 5260 Odense S, kl. 12.30 med min gamle Mercedes Sprinter bus på 3 000 kg. Det var desværre en meget dårlig oplevelse. Synsmedarbejdere... Ver más
Synsmanden kunne ikke overholde tidsplanen, så da det blev min tur, sprang han min tidsbestilling over og tog en anden kunde ind.
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle igennem Applus! Vi har for mange dage siden bestilt et miljømærke der skal bruges til ferie. Vi kører på tirsdag. Vi har intet modtaget. Inter hørt og ka... Ver más
Información sobre la empresa
- Consultoría de negocios e informática
- Mantenimiento y reparación de automóviles
- Servicio de automóvil
- Tienda de accesorios para automóviles
- Tienda de reparación de automóviles
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Applus+ Bilsyn er en professionel og rådgivende synsvirksomhed, hvor du får uvildig rådgivining om din bils tilstand.
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nicki fra Applus Blegdamsvej gav super…
Nicky fra Applus Ryesgade 62 gav super service og rådgivning. Tak
Applus på løjtegårdsvej i Kastrup giver…
Applus på løjtegårdsvej i Kastrup giver en uacceptabel og elendig behandling.
For det første er de arrogante og ikke særligt hjælpsomme.
For det andet anmeldte de min bil som efterlyst og til at få pladerne pillet af uden overhovedet at oplyse mig om det.
De kunne ikke fortælle hvad der skulle gøres for at gøre bilen klar til syn, de kunne ikke anbefale nogen mekanikere, de var nedladende og gjorde grin med at man som kunde ikke ved alt.
Kæmpe idioter, det er deres skyld at jeg nu skal bestille nye plader. Kommer aldrig der igen!
Kunne man give minus stjerner havde jeg gjort det.
Et godt råd er, at HJÆLPE kunden i stedet for at gøre det hele mere besværligt for kunden!
Under al kritik!
Brug aldrig denne inkompetente synshal.
APPLUS Holstebro
Første gang med denne synshal. Venlig personale, god betjening og skarp pris. Vi ses.
Dejligt hurtig service så kunne min…
Dejligt hurtig service så kunne min Camp let kommer videre. Give afb.
Applaus Bilsyn Næstved er de dårligste !!!
Applaus Bilsyn Næstved har jeg været for første og sidste gang. Forstår simpelthen ikke hvordan man kan virke i branchen med personale på det niveau. Det under al kritik.
Søg et andet bilsyn de drenge er for ringe.
Dårlig service
Havde bestilt periodisk syn. Deres system var nede og blev sendt hjem med besked om at jeg måtte genbooke en anden dag. Spild af tid. Hvis de vidste deres system var nede kunne de kontakte mig, så jeg ikke brugte en time på at køre forgæves.
Snyd
Købte en bil som skulle fremstå som nysynet og uden nogen former for anmærkninger. Den er synet i afdelingen i Thisted. 2 dage senere er bremserne og caliberen foran helt færdige. Hvordan f….. kan den bestå et syn uden anmærkninger? Brug ikke Appplus bilsyn, da de snyder og bedrager.
APPLUS Østerbro
APPLUS Østerbro. Periodisk syn. Forrygende god service med gode forklaringer og engagement fra både Mikkel og hans kollega. Gode tips til fremtidig vedligeholdelse. Skal til omsyn, men med baggrund i helt tydelige forklaringer gør jeg gerne det.
Applus Års
Hyundai Getz synet i november 2023..
Gik glat igennem 1. syn uden anmærkninger.
Min nabo køber efterfølgende bilen via en kommisionsforhandler.
I november 2024 exer forbroen, som viser sig at være totalt tæret op.
Der sker IKKE SÅ meget tæring på ét år efter syn.
I så fald er et syn hvert 2. år ikke ret meget værd, når det er Applus Års der foretager det, kan jeg konstatere!!
Heldigvis skete der ikke skade på personer, men det kunne være gået helt galt.
Rønhøjvej 5 8300
Rønhøjvej 5 8300.
Hurtig kompetent hjælp. Meget venlig betjening. Jeg er meget taknemmelig.
Afdelingen i Helsinge leverer.......
Afdelingen i Helsinge leverer i dag uovertruffen service. Glad, smilende og imødekommende - kaffe på kanden - god kompetent gennemgang af bilens tilstand, og gode forklaringer til en ikke sagkyndig. Jeg blev i helt godt humør......fin oplevelse. Tak for det !
Træt af kunderne meget svært at finde tlf nr
Jeg havde et lidt specielt spørgsmål, umuligt at finde tlf nr på hjemmesiden.
Jeg har oplevede at min handbrems var…
Jeg har oplevede at min handbrems var ok før jeg har kørti snyhallen i borgmester N.jensensvej 6 6800 varde after jeg hjem med bilen har jeg set at spring a begge bagehjule er væk så jeg tro at synsmand har tage den og der er nem at piller af når du har en hyundai i 10 pass på når du synbil i den sted nar du er mæk hud
Aldrig har jeg oplevet et så dårligt…
Aldrig har jeg oplevet et så dårligt system. Jeg gav op med booking... Det virker jo ikke
ADVARSEL
ADVARSEL - ADVARSEL - ADVARSEL
Applus+ Kirstinehøj 73 i Kastrup er en synshal som man absolut skal holde sig langt fra. Synsmanden ødelagde låsen på min motorhjelm, men gav mig skylden !!?, til trods for at den ikke fejlede noget FØR jeg kom derud, og til trods for at det var synsmanden der selv klokkede i det da han skulle åbne og lukke motorhjelmen. Det kan jo ske, men så burde han i det mindste udbedre skaden, eller i hvert fald beklage at han havde ødelagt låsen.
Tværtimod blev jeg mødt med flere hånlige og nedladende kommentarer om at jeg jo bare kunne komme til syn med en fejlfri bil !!
Det kan ikke være rigtigt at ens bil er i dårligere stand EFTER at man har været til syn end den var INDEN den kom til syn.
Samtidig var synsmanden i det hele taget ekstrem nedladende og meget arrogant i hele sin attitude, hvilket heller ikke er i orden.
Det eneste positive ved Applus+ var, at JACOB fra hovedkontoret har oplyst, at han vil indskærpe over for synsmanden, at pgl. skal opføre sig ordentligt og tale ordentligt til kunderne.
Men reparationen af låsen i motorhjelmen skal jeg altså selv betale, hvilket er helt uacceptabelt.
Så alt i alt hold jer LANGT VÆK fra synhallen Applus+ på Kirstinehøj 73 i Kastrup.
Bedømmelsen af virksomheden burde være minus *5
Karsten
Anbefaler ikke Applus
Jeg har fået lavet syn på min bil. Der var så 3 fejl der skulle laves før syn kan godkendes. Bilen manglede sprinklervæske, højre nærlyslygte var fejljusteret og nummerplade lys virkede ikke. Jeg fik at vide at jeg kan komme forbi med bilen igen dagen efter og få den godkender uden at bestille en tid hvis fejlene bliver fikset. Fik fikset fejlen og tog derhen dagen efter. Fik udført et omsyn på bilen efter en vente tid på halvanden time hvor synen ikke blev godkendt da nærlyset stadig ikke er justeret korrekt, men blev så opkrævet 410 kr. hvilket jeg finder urimeligt højt i forhold til gennemsnitspriserne på markedet, udover det tog det ham under 5 minutter at kigge på bilen. Første syn kostede 540 kr. hos andre koster det 400 kr. Aldrig mere Applus
Nedladende personale i topklasse
Efter at have besøgt Applus i Risskov, er jeg nu helt sikker på at jeg aldrig får min bil synet hos Applus igen.
Man bliver mødt af en hård, nedladende og tildeles ubehalig tone.
Jeg tror aldrig jeg har mødt et personale der behandler sine kunder så dårligt.
Kunne jeg give 0 stjerner, havde jeg helt klart gjort det.
Meldt til noget hos autodo.dk via applus
Meldt til noget hos autodo.dk gennem applus.
Var til bilsyn hos applus, som gik fint. Den del klarer de godt.
Sagde ja til at få et -tilbud- på undervognsbehandling fra PAVA (fik forklaret at det bliver udført af PAVA), som applus formidler.
Fik derefter en mail om en indgået ordre, med en dato hvor jeg skulle møde op hos autodo.dk
Det havde på ingen måde været aftalt, og jeg kender slet ikke det firma.
IKKE ANBEFALES
IKKE ANBEFALES!
De tager 470kr for syn og 410kr for et omsyn som alle andre steder er meget billigere.
Applus Helsingør
Applus, Helsingør. De er blevet samarbejdspartner med autodoo om Pava-behandlinger, så jeg indleverede min bil hos Applus mandag til en undervognsbehandling. Tirsdag kl. 12 får jeg en sms om, at bilen er klar samt besked om, at værkstedet lukker kl. 16.30. Jeg er der kl. 16, men værkstedet er tomt og mørkt. Jeg får til sidst øje på en hjemmelavet seddel i vinduet, der fortæller, at man i den uge lukker kl. 14.40. Da jeg dagen efter kommer forbi (igen), bliver jeg fuldstændig affærdiget: Jo, han havde "helt bestemt" sagt, at de lukkede tidligt. Sms'en fra autodoo med forkert lukketidspunkt kunne han på ingen måde tage ansvar for og forespurgt om ikke man kl. 14.30 burde have fået den idé at ringe til mig var svaret, at "jo, det burde man nok. Det er noteret." Og det var så det. Ingen undskyldning, ingen kompensation, ingenting. Ligegyldighed fra ende til anden så det er bestemt sidste gang jeg handler dér.
La experiencia Trustpilot