Bil skulle synes, de dumper den på et defekt nummerpladelys. Ingen betingede godkendelse, med dumpet. Grådigheden længe leve. Jeg kommer aldrig tilbage til ApPlus+ og vil altid anbefale andre ikke... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg var til syn hos Applus+ Syn på Teknikvej 47, 5260 Odense S, kl. 12.30 med min gamle Mercedes Sprinter bus på 3 000 kg. Det var desværre en meget dårlig oplevelse. Synsmedarbejdere... Ver más
Synsmanden kunne ikke overholde tidsplanen, så da det blev min tur, sprang han min tidsbestilling over og tog en anden kunde ind.
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle igennem Applus! Vi har for mange dage siden bestilt et miljømærke der skal bruges til ferie. Vi kører på tirsdag. Vi har intet modtaget. Inter hørt og ka... Ver más
Información sobre la empresa
- Consultoría de negocios e informática
- Mantenimiento y reparación de automóviles
- Servicio de automóvil
- Tienda de accesorios para automóviles
- Tienda de reparación de automóviles
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Applus+ Bilsyn er en professionel og rådgivende synsvirksomhed, hvor du får uvildig rådgivining om din bils tilstand.
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Østre Gjesingvej i Esbjerg
Bilsynsassistenten agerede mere sælger end synsassistent ved syn af køretøj. Først en lang påtrængende salgstale om nu og her rabat ved undervognsbehandling. Dernæst om rense- og plejemidler. Det er direkte upassende, og meget anmassende i forbindelse med et lovpligtig syn af køretøj. Jeg er ikke sart, men følte mig direkte utilpas som kunde hos Applus i Esbjerg. Som kunde er der både billigere og mere kundevenlige alternativer i området
(Fåborgvej 13 Aalborg øst)
Fik i dag min bil betinget godkendt, fordi der ikke var mere sprinklervæske på, men kommer ud til en bil med en ren og våd forrude, så noget sprinklervæske må der jo have været i beholderen, syntes det er noget flueknepperi, FIND EN ANDEN SYNSHAL!!
Fredericia applus Vejlevej
Fredericia applus Vejlevej . Har været til syn idag, fejl med højre tågelygter hænger skævt ? Har ikke skiftet pære eller rørt det siden sidste syn , højre bagbremser sidder lidt fast siger synsmand , bilen har kun kørt 24000.km Ialt. Virkeligt dårlig synshal og kan ikke anbefales herfra
Se tråden, den "hemmelige hjemmeside"
følg tråden i min anmeldelse.
Applus skriver at jeg skal skrive til dem, via deres hemmelige hjemmeside. Det gør jeg så, men den er så hemmelig at de ikke selv kan finde den. Jeg har intet hørt.
Så det må stadig være. HOLD JER VÆK
Fejl i vurdering og useriøs klagegang
Har fået lavet en brugbilsattest hos Applus i Silkeborg, da jeg bor langt derfra, men var interesseret i en bil hos en lokal forhandler. Bilen beskrives som 'Velholdt og fremstår i særdeles flot stand' og der er intet nævnt om lakken under bemærkninger. Da jeg kommer til Silkeborg for at hente bilen, er der over 100 stenslag på specielt kølerhjelm og kofanger, men også tag, A-stolper osv.
Til trods for flere henvendelser til Applus i Taastrup, vedholder de at dette er en 'vurderingssag', og det er tydeligt, at de ikke har sat sig ind i de specifikke omstændigheder, men kategorisk afviser at de kunne have lavet fejl.
Har sjældent oplevet noget så useriøst
UKOMPETENT MEDARBEJDER
Jeg har i dag været til omsyn med vores varevogn.
Denne blev kasseret i sidste uge, se venligst min tidligere anmeldelse.
Jeg har fået skiftet skiverne bag på, som synsmanden kasserede, grunden var at der var mere end 1 cm. Rust på dem sagde han.
Jeg spurgte ind til dette, spurgte om de var under mål, dette kunne han konstatere at de ikke var, blot ved at se på dem uden at måle dem.
Han kasserede også et bremserør, han kunne konstatere at der var rust på dette, vi andre kunne ikke se hvor.
I dag ved omsynet, som for øvrigt pludselig koster 350.Kr. Kr. ( Omsyn har før altid været gratis ) mente medarbejderen pludselig at det kun var den ene skive som han havde kasseret. Jeg spurgte ham hvorfor har du så skrevet at det er begge skiverne der er kasseret. Ja det kunne han så ikke lige svare på.
Det skal igen siges at bilen bremsede fuldstændig som den skulle uden kommentarer, altså den var sikkerhedsmæssig i orden.
Den blev også kasseret på et smadret bi spejl, dette havde jeg bestilt, men det var ikke nået frem til det første syn.
Men selvfølgelig hvis man kan finde bare den mindste smule, så kan man jo få 350.Kr. Ekstra i kassen.
For god ordens skyld kan jeg fortælle at jeg er uddannet Karosseribygger, og har levet af at lave biler i mange år, så helt uvidende er jeg trods alt ikke og jeg ved hvad jeg snakker om.
PS. For øvrigt glemte synsmanden at kontrollere stikket til anhængertrækket, dette anfægtede jeg, men det er vel i orden var kommentaren.
Disse hændelsesforløb foregik begge i Maribo Afdelingen.
NY synet SUZUKI ALTO
Hej, jeg er meget forraget over jeres behandling af jeres kunder, jeg har købt denne bil, som skulle have været nysynet hos jer fra 6 dage siden UDEN NOGLE ANMÆRKNINGER OVERHOVEDET!,
Det viser sig at efter at jeg har haft den oppe på en lift har det vist sig at have følgende fejl
- bremseskiver foran, tærret.
- bremserør højre foran, tærret
- bærekugle højre foran, slør
- udstødning utæt + ophæng defekt
- rust i venstre inderskærm foran
- rust i venstre inderskærm bagi
- rust i højre inderpanel
- rust i venstre + højre inderskærm ind mod bagagerum
- ankerplader bag tærret.
Jeg har haft bilen ved et autoriseret omsyn værksted og han har givet sit udsagn om at bilen aldrig burde have forladt synshallen da den er i så dårlig stand.
Nu står jeg med en reparations regning for en bil som aldrig burde have været synet, og det skyldes jeres tåbelige fejl fordi i ikke gør jeres arbejde godt nok.
Jeg er dybtforaget over at i ikke tage ansvar for jeres fejl og jeg synet det er skammeligt at i ikke tager ansvar for det. Det er menneskelig der kan være på spil, når i står som autoriseret synhal! Og det var tydeligt at bilen overhovedet ikke var blevet gennemgået ordentligt, da jeg selv kunne se uden fagøjne at denne bil burde aldrig have været ude og kører.
ALDRIG BRUG DENNE VIRKSOMHED HVIS I VIL SIKRE AT JERES BIL ER I FORSVARLIG STAND!
Dårlig kundeservice og meget lidt…
Dårlig kundeservice og meget lidt velvilje til at indgå dialog hvis man spørger ind til nogen af deres afgørelser på Applus Nørrebro. Fint nok at man er uenig, men oplever ingen velvilje til at snakke om det, men bliver i stedet mødt af arrogance og bliver nærmest smidt ud af stedet.
Suveræn telefon support af Alma.
Nu har jeg ad flere omgange talt telefonisk med deres centrale kundeservice..
Alma, som den kære kundesupporter hedder, burde simpelthen få en lønforhøjelse.
Hun hjælper og stråler og man kan ligeså tydeligt mærke hendes smil igennem telefonen.
Et hvert problem og usikkerhed jeg har haft, har hun afklaret så kort og præcist som muligt.
Tusinde tak for hjælpen, Alma.. 😁😎
Applus på Korsvej 2
Applus på Korsvej 2, 6000 Kolding. Laver deres egen regler! Total arrogante!
Fin service i Glostrup/Brøndby hos…
Fin service i Glostrup/Brøndby hos Thomas. Fik toldsynet min bil hos ham. Godt humør og smil. Grundigt tjek af, at alt var som det skulle være. Kommer gerne igen.
Lyver kunderne lige op i ansigtet
Havde bil til syn. Den får ros og han siger at den er godkendt og vi ses om to år.
Jeg får så til alt held nærlæst synsattesten og der dumper han bilen fordi der sidder lidt rust på bremseskiverne (bilen havde stået stille i 2-3 uger).
Havde jeg ikke opdaget det, havde jeg kørt rundt i en usynet bil.
Det burde være ulovligt at stå og lyve sådan for folk.
APPLUS i Ringsted
APPLUS i Ringsted. Ualmindeligt dårlig service af lederen. Havde bil til brugtbilattest - de blev hele 3 timer forsinket i forhold til oprindelig aftale. Og da jeg havde ventet en time spurgte jeg ind til hvornår de var færdige. Svar: hold op med at stresse mig og gå over og sæt dig. Lederen afviste folk ved skranken og pegede over på mig og sagde: “Jeg vil godt hjælpe men der er en meget utålmodig kunder, som ikke kan vente”. Sådan behandler man ikke sine kunder!
Afvist ekspedition i jeres åbningstid
Afvist ekspedition i jeres åbningstid.
Fået stjålet begge nummerplader i dag.
Når jeres Lund/Horsens afdeling kl. 15.55, bliver mødt af en ung mand, som spørger hvad vi ønsker, og det er så nummerplader, hvortil han svarer at det kan ikke lade sig gøre for det kan han ikke nå inden for åbningstid.
Tænker at det er godt han ikke arbejder i fx. bank, tænk sig at står i kø og når så klokken bliver 15.55 skal de kunder i køen gå igen - uden ekspedition!!
Kalundborgvej Slagelse
Kalundborgvej Slagelse.
spild af tid vil absolut ikke anbefale det.. (amatør)
Fik bilen synet i Ikast
Fik bilen synet i Ikast. Super service og vejledning. Synsmand Danny har virkelig styr på det. Kan klart anbefales.
Super god service og venlige synsmænd i…
Super god service og venlige synsmænd i Brabrand
Find en anden synshal
Applus Ølstykke. Kunne jeg have givet minus havde jeg gjort det. Ubehøvlet og arrogant opførsel (vi kom uanmeldt) men der var absolut intet at lave! Ville gerne støtte lokalt - vi kommer der aldrig mere. I øvrigt er de også nogle af de dyreste synshaller!
Applus+ i Ølstykke.
Applus+ i Ølstykke.
Vi er en lokal bilforretning der ofte bruger Applus i Ølstykke både som Synshal og Motorkontor. Lars der passer butikken er både meget hjælpsom og oplysende, han viser gerne hvad der er galt (hvis der er noget) og giver et råd omkring reperationen.
Kan kun anbefale at køre til Lars :-)
Syn Hos Applus+ i Jyderup
Har lige været til 4 års tjek i Jyderup, og jeg har været i mange forskellige synshaller gennem årene, men her var der absolut intet at sætte en finger på...
Der gik 2-3 minutter fra jeg har parkeret bilen uden for, og jeg lige nåede at få den sprittet af, inden synsmanden kom og overtog bilen.
Han fik så også lige tjekket bremser og styretøj inden han kørte den ind i synshallen (hvilket var første gang jeg havde oplevet ved et syn), hvor han var meget grundig, og kom med råd og vejledning mht. vedligehold.
Så alt i alt 5 tilfredse stjerner her fra...
La experiencia Trustpilot