Bil skulle synes, de dumper den på et defekt nummerpladelys. Ingen betingede godkendelse, med dumpet. Grådigheden længe leve. Jeg kommer aldrig tilbage til ApPlus+ og vil altid anbefale andre ikke... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg var til syn hos Applus+ Syn på Teknikvej 47, 5260 Odense S, kl. 12.30 med min gamle Mercedes Sprinter bus på 3 000 kg. Det var desværre en meget dårlig oplevelse. Synsmedarbejdere... Ver más
Synsmanden kunne ikke overholde tidsplanen, så da det blev min tur, sprang han min tidsbestilling over og tog en anden kunde ind.
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle igennem Applus! Vi har for mange dage siden bestilt et miljømærke der skal bruges til ferie. Vi kører på tirsdag. Vi har intet modtaget. Inter hørt og ka... Ver más
Información sobre la empresa
- Consultoría de negocios e informática
- Mantenimiento y reparación de automóviles
- Servicio de automóvil
- Tienda de accesorios para automóviles
- Tienda de reparación de automóviles
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Applus+ Bilsyn er en professionel og rådgivende synsvirksomhed, hvor du får uvildig rådgivining om din bils tilstand.
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hvis man kunne give 0 stjerner 🤐
Applus 4760
Applus 4760
Var til periodesyn med Ford Fusion årg. 2007, skulle stille til omsyn da pære til en tagebaglygte ikke virkede.
Hvis medarbejde hos Applus ikke har mulighed for at notere dette på synsrapport uden at skulle stille til omsyn, er det toppen af manglende kompetence hos Applus synsfolk.
Komplet uduelige!
Komplet uduelige!
Jeg vil anbefale dem at ansætte uddannede mekanikere, i stedet for de fjolser jeg har mødt i Risskov.
Desværre kan jeg ikke vælge 0 stjerner
Fejl i synsrapporten
Jeg fik min bil synet ved Applus Vejlevej 20, Fredericia. Bilen skulle omsynes, grundet noget med bremserne. Han skriver på synsrapporten, at det er bremserne på 1. Aksel der er problemet. Inden jeg forlader synshallen, spørger jeg ham om jeg bare kan give mekanikeren synsrapporten også ved han hvad han skal lave, til det svare han: ja. Da jeg får den tilbage fra mekanikeren, har han selvfølgelig haft hjul og bremser af på 1. Aksel.. problemet er så bare, at fejlen er på 2. Aksel... Så grundet fejl på synsrapporten, har jeg betalt en mekaniker, for at kigge på noget der ikke skulle udbedres.... Applus sender mig ud i synshallen, hvis jeg vil klage.. synshallen sender mig videre til et telefonnummer, som er evigt optaget.. forfærdelig oplevelse!
Aldrig applus i hillerød igen
dumpet til syn fordi en resonanspotte i udstødningen ikke var "e" mærket..
Lygterne stod også for højt men det gik han ikke så meget op i. Må indrømme det var dumt af mig ikke at kontrollere lygtehøjden. Men når man har en bil skilt ad i atomer og får den samlet igen kan den slags ting ske. Og alle andre synshaller jeg har været hos har ladet mig justere lygterne på stedet hvis de stod forkert. Tager max 1min.
Er skuffet. Synsmandens eneste agenda virkede til at finde noget at kassere den på uanset hvad. Han var dog ikke for fin til at blæse V8'eren af ude bagi så hans kollega kom ud fra toilettet og sagde alt stod og klirrede derude på toilettet. Classy! Han nægtede det var ham da hans kollega sagde det til ham da han kom tilbage fra prøveturen.
Jeg sagde til ham jeg synes han var smålig da han dumpede den og nægtede at lde mig justere lygter. Men han sagde at sådan er reglerne, men at vi heldigvis bor i et demokrati så jeg ku bare stemme på nogle der ville ændre reglerne. Ved virkelig ikke hvad jeg skal bruge den information til lige der i synnshallen. Men han grinte da selvtilfreds, og med et smøret smil om munden fik han da også sagt go dag da jeg kørte bilen ud fra synshallen. Lige der talte jeg nok over mig da jeg sagde han ku rende mig men at dømme udfra hans mimik synes han bare det hele var super fedt
Jeg mangler stadigt at få bilen gået efter på en lift. Han hejsede bilen op foran på krængingstabilisatoren hvilket den ikke er beregnet til. Tror dog umiddelbart den er ok bortset fra lidt skrammer. Så kan jeg jo hygge mig med at pille den af og male den forfra så den matcher resten af undervognen igen.
Hvis jeg kunne vælge nul stjerner
Hvis jeg kunne vælge nul stjerner, så havde jeg gjort det. Var i Nykøbing F og det var en virkelig dårlig oplevelse.
Nykøbing f nord
Nykøbing f nord. Gammel arrogant synsmand. Jeg kommer der aldrig igen. Godt der findes andre steder at få synet bil.
ikke et besøg vær
ikke et besøg vær
Var ved APPLUS i Silkeborg nord på Lillehøjvej. jeg vil fra råde alle at bruge denne synshal. den mest arrogante og overlegen synsmand skal man lede længe efter.
da jeg kom i synshal kom A til at synebilen. Der var monteret KN Filter på den, der sagde A det må den ikke have og smilte overlegen, jeg sagde måske kan vi lave en lydtest, han svarede bare her er det mig der bestemmer. og kiggede videre og A sagde du må ikke have led i dine lys? så vi skal helt sikkert ses igen. Jeg sagde hvorfor? fordi jeg finder flere fejl sagde A
A kørte den på liften, der fandt Han en utæt støddæmper og sagde se den er utæt så vi SKAL ses igen og grinte. da han havde voldtaget begge for hjul for at finde noget fik brækjernet en ordenlig tur på alt og han sagde jeg skal lige have et større. hvo sagde han der er en bære kugle også og grinte.
Da jeg dagen efter havde lavet alle tingene og tog tilbage til synshallen og gik ind kom A straks hen til og sagde du kan ikke have lavet det hele jeg vil ikke syne den. Hold jer væk der fra
Applus Bilsyn
Applus Bilsyn, Esbjerg N.
Emsig synsmand. Gik ikke igennem syn pga. af to orange pære på side blinklys af bilen var falmede, ifølge synsmanden. Ved skift viste det sig, at blot små pletter på pæren var skaldet af. Værksted mente at det var noget pjat.
Finder et andet sted at få foretaget omsyn.
Gentofte
Gentofte - helt ekstrem dårlig service - kom kl. 12.00 og skulle aflevere/afmelde et sæt nummerplader - der var ingen der tog imod ogda jeg så fik råbt en op kom han bare ud og satte et skoldet op på skranken med "frokost fra 12.00 til 12.30" og så skred han igen - så nu kan jeg så sidde og vente i 30 minutter på at 4 folk får spist frokost
5 stjerner til Vedbæk
Virkelig professionel og venlig behandling af Finn i Applus Vedbæk. Varmeste anbefaling herfra.
Manglende positionslys, to minutter til 349 kr.
Positionslyset virker ikke var beskeden så jeg kan ikke syne den. Jeg skal bare se den når du har skiftet pære.
Jeg skiftede og kom tilbage. Kigger på mine forlygter i 1 sekund, 349 kr. at betale tak. Jamen sagde du ikke.... næ jeg må lige snakke med bossen. Nej desværre, et opsyn koster uanset arbejdet. Vi skal også betale en afgift til staten nå vi syner om siger han. Afgift? det kan da højst være en tyver. Du har kun brugt to minutter hvorfor skal jeg betale 349. Det skal du bare. Næste.
Fik synet af Niels Kristian Andersen i…
Fik synet af Niels Kristian Andersen i Varde.
Venlig og imødekommende velkomst. Gennemgik bilen og forklarede hvad man evt skulle være opmærksom på, og hvad som var en god ide at gøre selv for at bilen kunne holde bedre til næste syn.
Kaffe på kanden og en frisk bemærkning til at køre hjem på.
Applus Holstebro😢
Applus Holstebro😢
Mage til arrogante og ikke forstående for almindelig fornuft skal man lede længe efter.
Virker som om at Alle biler kun kan gennemgå et periodisk syn via et omsyn!
Mit autoriserede værksted laver alt på vores biler og kunne ingen fejl se, alligevel har jeg nu måtte betale for 2 omsyn af 2 biler, da Applus “fandt” at pærerne sad forkert👀, denne konklusion delte værkstedet ikke.
Jeg ved at jeg nu har “doneret”godt 600kr ekstra til Applus kaffekasse eller hvad de nu går til.
100 % at jeg bruger anden synshal fremover.
APPLUS BILSYN HERNING ØST - Super Service !
APPLUS BILSYN HERNING ØST, Sandvigvej 4 i Herning. Kanon positiv oplevelse ved periodisk syn. Ind og ud under 20 minutter. Super venlig og kompetent ekspedering. Applus+ lever bestemt op til deres egen målsætning om kundeservice og engagement, som jeg læste mens jeg ventede.
Havde bilen til syn i Næstved
Havde bilen til syn i Næstved. Super god betjening og fik nogle rigtige gode og brugbare råd omkring køb og vedligehold af evt. ny bil. Kan kun anbefale dem mange gange.
Kan ikke anbefale Applus i Ringkøbing
Kan ikke anbefale Applus i Ringkøbing. Før syn havde jeg min til til service og kontrol og bad værkstedet skifte dæk og chekke bremser. Bremserne fejlede intet ifølge mekanikeren. Syn blev ikke godkendt grundet rust og spor på bremseskiver. Tid 10-15 minutter, betal 459,-
Bil til anden mekaniker, han rystede på hovedet over at bremserne skulle skiftes. Ny bremseskiver og bremseklodser monteret. Til syn igen. Nu ok. 2-3 minutters arbejde, betal kr. 199,-.
Kan ikke mærke forskel før og efter hverken når jeg bremser blødt eller hårdt.
En pengemaskine
1: Mine baglygter har 2 pærer monteret i baglys delen, altså hvis den en pære skulle ”gå” så er der stadigvæk lys i baglygten, smart er det.
Mine baglygter havde lys i begge´, da bilen kom til syn, der står i færdelsloven at bilen skal kører med lys og det gjorde min bil. Min bil skulle til omsyn fordi baglygternes ekstra pære ikke lyste, det er jo grotesk. Det er jo ligesom, hvis jeg kørte på cykel med 2 bagcykellygter og så lyste den ene ikke, og så kunne jeg få en bøde. Det er fuldstændig gak.
2: Den anden fejl var at den ene forlygt lyste mindre 1% procent forkert nedad og den anden mindre 1% opad. Jeg kørte til Volvo lige efter syns seancen. De konstaterede hverken mere eller mindre, men fortalte mig at fejlen var så lille at bilen aldrig skulle have været til omsyn.
Det kostede mig 400 at få justeret den lille fejl og tjekket den. Og 2 ekstra timer.
Da bilen kom til syn samme dag 2 timer senere da var alt fint, spild af tid og penge.
Da jeg klagede, da blev klage afvist, klag til færdselsstyrelsen skrev de. Applus er pengemaskine hold jer fra dem.
Dårlig kvalitet i webbutik
Jeg købte et tysk miljømærke i Applus danske webshop. Det var ikke det billigste sted, så jeg forventede at få kvalitet - forstået på den måde at registreringsnummeret ville være printet eller skrevet pænt.
Det fik jeg desværre ikke, da nummeret var udfyldt i hånden med en tyk pen og en ikke særlig pæn skrift.
Det har jeg bare ikke lyst til at have siddende i forruden på en helt ny bil.
Super oplevelse i dag i Applus…
Super oplevelse i dag i Applus synshallen i Kastrup Kirstinehøj. Yderst seriøs gennemgang af bilen og afhjalp en skævt justeret forlygte samt p-bremse der hang lidt i forbindelse med synet.
La experiencia Trustpilot