Wat een verschrikkelijke ervaring met Argenta. Onze hypotheekaanvraag heeft eindeloos lang geduurd en heeft ons serieus veel stress en slapeloze nachten opgeleverd. Communicatie was traag, ondui... Ver más
La empresa ha respondido
Toen mijn declaratie van ons bouwdepot in eerste instantie werd afgewezen, omdat het oude adres op de factuur vermeld stond en we daardoor dreigden stil te komen liggen met de verbouwing, wees Rick mi... Ver más
La empresa ha respondido
Al jaren een hypotheek bij deze bank. Geen klachten, tot Argenta vorig jaar blijkbaar besloot om de inlog voor de digitale hypotheekomgeving te wijzigen. Mijn inlog voor mijn hypotheekomgeving is nu... Ver más
La empresa ha respondido
Tot nu toe helaas een enorme wachttijd op onze aanvraag. Het zou 3 werkdagen duren het werden er 8 toen 10 nu 15, min alle feestdagen. Onze waarborg storting niet kunnen halen, ik hoop vandaag op een... Ver más
La empresa ha respondido
Op zoek naar een hypotheek of een hoge rente op uw spaarrekening? Argenta is een online bank met lage kosten. Bekijk de mogelijkheden.
Stadionstraat 2, 4815 NG, Breda, Holanda
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Het is voor Argenta blijkbaar niet mogelijk om een extra aflossing op tijd te verwerken en zichtbaar te maken in "Mijn Argenta". Op de website staat dat het 2 werkdagen kan duren voordat een extra aflossing zichtbaar is, maar die 2 werkdagen duren weken.
Dit is al lange tijd zo en je kunt hierover klagen bij Argenta wat je wil. Er verandert helemaal niets!

Respuesta de Argenta Nederland
Ben zeer tevreden over mijn Argenta hypotheek met bouwdepot. Declareren gaat eenvoudig, kwestie van PDF uploaden en je krijgt het binnen een paar dagen uitbetaald. Beetje ouderwets dat ze het bevestigen met een brief, maar verder is alles dik in orde.

Respuesta de Argenta Nederland
Ben nu meer dan anderhalve maand bezig om bij mijn rekening te kunnen. Reden: het emailadres waarheen de verificatiecode wordt gestuurd is fout. Mailen, bellen, formulieren opsturen, mailen, bellen. Maar je loopt alsnog vast in het doolhof van hun IT.
Hebben ze in Vlaanderen niet gehoord waaraan een klantenservice moet voldoen.
1. First time fix (los het meteen op)
2. De klant centraal
Mijn rekeningnr. is 777588404 en is nog steeds ontoegankelijk.
Mensen, blijf hier weg!!
(Zouden ze zich iets aantrekken van zo’n negatieve review? 90% van ontevreden klanten klaagt niet, die vertrekt)
@ ^webcare: en kom alsjeblieft niet aan met “wij vinden het vervelend dat je/u … en mail ons op…”
Dit is niet voor jullie vervelend, maar voor mij als klant. En voor een zoveelste keer mailen? Dat helpt niet.
Los-het-op. Stuur desnoods een aangetekende brief met de gegevens.

Respuesta de Argenta Nederland
Argenta, een familiebedrijf. Nou als je zo met je familie omgaat dan is het erg gezellig met de feestdagen... Vanaf 2006 klant en tevreden. We hadden onze familie ook niet nodig. Elke maand keurig aan onze verplichtingen voldaan. Tot juni 2022. Met een leuke overwaarde op ons huis hebben we om een offerte gevraagd voor financiering betreft een garagebox en een nieuwe keuken. De offerte was binnen 1 maand binnen. Opvolgend alle benodigde papieren aangeleverd. Gelukkig hadden we ook een taxatie nodig om te weten dat ons huis een flinke overwaarde heeft, zonder deze 1000euro (kost een taxatie) wisten we dit niet. Gelukkig wisten we na 4 maanden (best druk in de familie) dat dit niet werd goedgekeurd. De garagebox zat niet aan het huis vast.... dit was al bekend tijdens de offerte, beetje slordig. Nou das jammer, maar de keuken willen we graag wel door laten gaan. Dit bedrag hadden wij namelijk bij de notaris al vast laten leggen om onderhands over te beschikken (altijd handig voor de toekomst)Nou de familie Argenta had voor het gemak het hele dossier weggegooid. Maar niet getreurd, ik kon online ook alles regelen, dat scheelt namelijk weer ca 1200euro aanvraag kosten. Ik inloggen, helaas. Lukte niet, heb je een code voor nodig. Ik de code aanvragen. Heeft de familie een nieuw systeem wat niet alles kopiëert uit het vorige systeem waardoor mijn mailadres niet bekent is.. das vervelend natuurlijk. De oplossing is een wijzigings formulier invullen, kopiëren, ondertekenen en terugsturen. Helaas was er een flinke achterstand waardoor het ca 3 weken kon duren voor reactie.. Yes! Na 2 weken reactie, ik had mijn ID niet meegestuurd. Stom stom stom, gelijk opgestuurd en erachteraan gebeld. Dan is het logisch dat je weer onderaan beland natuurlijk. Nog heel even geduld en na 2 weken (en een paar telefoontjes) de inlogcode. Joehoe! Geregeld. Ik inloggen en tot mijn verbazing.... nee meneer, u kunt dit niet online aanvragen maar dit moet via ons of een tussenpersoon. Haha, wat bof ik toch met zo'n familie. Tot slot, de garagebox en keuken krijgen wij uiteindelijk voor elkaar door echte familie die er wel voor je is als je ze nodig hebt. Wij blijven nog heel even familie, maar de vlag gaat bij ons uit als we jullie niet meer nodig hebben. Succes met jullie familiebedrijf! Oh ja, een standaard berichtje van jullie of ik contact wil opnemen en als onderwerp Trust, laat die maar achterwege.

Respuesta de Argenta Nederland
Mijn dochter heef5 al jarenlang een Jongerenrekening van Argenta met een tegenrekening van ING.
In december werd ze 18 en moest alles worden omgezet, het zal wel wetgeving zijn. Rekeningnummer van Argenta is niet gewijzigd en rekeningnummer ING ook niet, maar toch levert de verificatie veel problemen op en kennelijk moet het ook erg lang duren. Inmiddels zijn we ruim 3 weken verder, mijn dochter kan al die tijd niet bij haar geld. Elke keer weer een vreemd verhaal over dat de verificatie niet lukt, maar echt concreet wordt het niet. De callcenter medewerkers zijn begripvol en geven mij gelijk, echter een leidinggevende spreken, die verantwoordelijkheid neemt voor deze chaos, lukt niet. Ik heb toch echt de hoop dat dit nu snel is opgelost, meerdere mooie aanbiedingen om meer rendement te maken met het geld zijn inmiddels verlopen. Op klachten wordt ook niet gereageerd…. Zodra zij weer de beschikking heeft over het geld, zal de boel worden opgezegd. Echt waardeloos en schandalig.
Nagekomen bericht: en ja hoor voor de 3e keer kunnen ze de verificatie niet voltooien, maar weer geen idee waar het op stuk loopt…..
Nagekomen bericht…geen enkele reactie op mijn ingediende klacht via het klachtenformulier…..

Respuesta de Argenta Nederland
Gewoon uitstekend. Ik verbaas me een beetje over alle negatieve reviews. Argenta heeft een overzichtelijk portaal waar je alles in kan regelen. Het indienen van bouwdepot-declaraties bijvoorbeeld, dat was echt heel prettig. De communicatie na het invoeren van een declaratie verliep altijd vlekkeloos. Niks op aan te merken.

Respuesta de Argenta Nederland
Al jarenlang betalen we het maandbedrag van de hypotheek handmatig en daar kan Argenta niet mee overweg. Het gevolg: herinneringsmails, zogenaamd verzonden brieven die niet aankomen en de belofte dat ze er een aantekening van zullen maken en dat het niet nog een keer zal gebeuren. En soms gaat het dan maandenlang goed, maar je kunt ervan verzekerd zijn dat het circus zich opnieuw gaat afspelen. Dit, gecombineerd met niet altijd even geïnteresseerde medewerkers, maakt dat ik Argenta afraad als hypotheekverstrekker.

Respuesta de Argenta Nederland
Argenta heeft de bouwtermijn rubrieken in de online portal fout ingevoerd. Met als gevolg dat mijn declaraties afgekeurd worden door Argenta. Fout van Argenta dus! Ben al een week bezig om het gecorrigeerd te krijgen, elke dag bellen met klantenservice maar het staat nog steeds fout. Met als gevolg dat ik problemen ga krijgen met het bouwbedrijf omdat er 2 termijn rekeningen nog niet betaald kunnen worden! Elke dag een ander verhaal aan de telefoon, elke dag wordt er gezegd dat het waarschijnlijk de volgende dag zal zijn gecorrigeerd. De ene keer gaat Argenta de afgekeurde declaratie zelf oplossen, de andere keer moet ik de declaratie nog een keer opvoeren. De ene dag moet ik zelf bellen als het nog niet gecorrigeerd is de volgende dag gaan ze het nu echt tot op de bodem uitzoeken en wordt ik terug gebeld, niet dus! Wordt er een beetje moedeloos van en weet niet meer wat te doen 🥲

Respuesta de Argenta Nederland
Krijg een brief over advies over mijn hypotheek die vrijblijvend zou zijn.Ga ik ze bellen. na niet minder da 4(!) verschillende keuze menu,s sta ik nu al een half uur in de wacht. personeel tekort misschien? iemand zo lang-zowel letterlijk als figuurlijk-aan het lijntje houden is niet bepaal netjes. Als ik dat zo mag uitdrukken. De meneer die ik daarna aan de lijn kreeg was best vriendelijk en geduldig,en ook qua financiele dienstverlening is het echt top . maar als het om accurate vlotte service gaat,daar houdt het niet echt over.

Respuesta de Argenta Nederland
Met verbazing lees ik alle reviews over Argenta. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel tevreden ben. Ook de klantenservice functioneert in mijn beleving optimaal. Ik had kort geleden een probleem met inloggen. Dit was snel verholpen. Dus wat mij betreft blijf ik hier nog lang klant.

Respuesta de Argenta Nederland
Bouwdepotdeclaratie portaal verstuurt informatie niet goed door. Probleem wordt vervolgens bij de klant neergelegd, en er wordt geen adequate oplossing geboden. Adviseur hangt vervolgens doodleuk op, als ik doorvraag naar een andere collega of een goede oplossing. Hopelijk is de klachten afhandeling beter.

Respuesta de Argenta Nederland
Hypotheek willen we mee verhuizen zodat we alleen een hoge rente hebben op het extra deel wat we moeten bij lenen.
Het duurt zo lang voor beoordeling dat als de hypotheekvraag eindelijk wordt beoordeeld er documenten zijn verouderd.
Meteen sturen we een nieuwe loonstrook of werkgeversverklaring. We komen onderaan de stapel lijkt het want als ze dan eindelijk weer beoordelen een maand later is er weer iets verouderd. Dit is al 4 keer en dus 4 maanden gebeurd waardoor we problemen hebben met de projectontwikkelaar omdat we geen zekerheid van financiering kunnen bieden.
Telefonisch zijn ze niet te bereiken alleen onze adviseur kan met ze bellen. Spoedaanvraag betekent bij hun alsnog 1 maand en je raad het al tegen die tijd is er vast al weer een document verouderd en begint het liedje weer opnieuw.
Dat zo'n bedrijf hier nog mee kan wegkomen ook.
Wees gewaarschuwd en ga aub niet met Argenta in zee!

Respuesta de Argenta Nederland
3 jaar geleden kochten wij een nieuwe woning en kozen we op advies van de hypotheekadviseur voor Argenta omdat zij op dat moment de meest voordelige rente aanboden. Na 3 jaar is dat dan ook het enige positieve dat ik over Argenta kan melden. Hun administratie is een groot drama. De website waar je je hypotheek omline in kunt zien is sterk verouderd. Als je een extra aflossing wil doen en je hebt geen betaal- en/of spaarrekening bij Argenta, dan moet je het zelf overmaken, want via iDeal o.i.d. is niet mogelijk. Als je de overboeking dan zelf doet en je vermeld de omschrijving die Argenta aangeeft, dan is dat zeker geen garantie dan het goed gaat. Sterker nog het gaat eigenlijk standaard fout en dan kun je weer gaan bellen of mailen met een klantenservice die moeilijk bereikbaar is en vaak ook niet de juiste oplossing weet.
Denk eerst goed na voordat u het avontuur met Argenta aangaat!!

Respuesta de Argenta Nederland
Zeer slecht. Niet mogelijk in te liggen. Werkneemster van een callstation hield mij 5 minuten zonder onderbreking in de wacht en kon mij niet verder helpen. Hoezo niet bij je geld kunnen bij een bank??

Respuesta de Argenta Nederland
Ik had een probleem. Maar deze is super opgelost.
Op advies hypotheekadviseur voor Argenta gekozen voor hypotheek gekochte woning. Financieringsbehoefte is < helft woningwaarde, dus moet appeltje ei-tje zijn. Voor de zekerheid 8 weken financieringsvoorbehoud afgesproken in koopakte. Dit zou ruim voldoende moeten zijn. Verkeerd renteaanbod ontvangen van Argenta, dit moest rechtgezet, halve week vertraging. Alles tijdig ingestuurd. 2 weken later wordt een aanvullend document gevraagd. Deze binnen 2 dagen gestuurd. verwerking en opstellen bindende offerte zou 4 dagen zijn, nu 10 dagen verder, nog geen bericht. Nog 2 werkdagen en financieringsvoorbehoud verloopt, huidige huis is inmiddels verkocht. En nu? Financieel een groot risico gaan lopen, of zonder huis eindigen? geen tijd om uit te wijken naar andere financiering!. Hypotheekadviseur staat tijden in de wacht voor statusupdate. Onprofessioneel en klantonvriendelijk bedrijf, laat zijn klanten in de kou staan en brengt hen in mogelijke problemen.

Respuesta de Argenta Nederland
Begin maart(!) een huis gekocht en alles keurig aangeleverd. Nog steeds geen goedkeuring eind juni. Zelfs nog geen bericht. Reageren alleen nadat ik voor de zoveelste keer mijn adviseur heb lastiggevallen. Enorm frustrerend voor alle partijen, drie keer uitstel moeten aanvragen, een overspannen vrouw en voortdurende stress. Dit zou toch een ABC'tje moeten zijn, want intussen is ons eigen huis aangeboden, verkocht en gefinancierd door een andere partij. Zo ook dat van mijn zus. Ik vind dat bedrijven in zijn algemeenheid hun zaken bedroevend slecht voor elkaar hebben tegenwoordig, maar Argenta is echt de koning onder de slechteriken. Wel geld willen verdienen, maar er niets maar dan ook niets voor terugdoen. Wat een ongelooflijk slecht bedrijf!

Beste,
begin April een nieuw huis gekocht en besloten via een hypotheekadviseur om de hypotheek ook over te zetten naar Argenta. Alle gevraagde documenten 1x en vele ook 2x ingeleverd. Volgens mn hypotheekadviseur een keurig net dossier waar niets op aan te merken valt. Toch, na 2,5 maanden, nog steeds geen uitsluitsel/goedkeuring mogen ontvangen. Al 4x is het uitgesteld, ontbindende voorwaarden al mxerderemalen uit moeten stellen (wat ook niet fijn is voor de verkopende partij) en waarborgsom al wel (moeten) betalen. Ze hebben t te druk zeggen ze, heeft geen prioriteit.
Echt, zo'n spijt van deze overstap, dus wees gewaarschuwd!

Respuesta de Argenta Nederland
Na scheiding drie jaar geleden, hypotheek geprobeerd op mijn naam te krijgen, uiteindelijk na half jaar gelukt. Dit met dank aan een hypotheek adviseur die zich betrokken voelde. Deze man heeft dit uiteindelijk voor elkaar weten te krijgen middels briefwisseling met directie Argenta Nederland. Wat vooral veel pijn deed was de gevoelloze "benadering" richting klant en mijn adviseur en de starre onmenselijke regels. Eerste lijn is nog aardig, maar weten/kunnen weinig, dieper in de organisatie is verschrikkelijk hard en bot. Verhaal drukt zo af en toe nog op m'n schouders blijkbaar :-)

Respuesta de Argenta Nederland
Mensen doe het niet, nooit een hypotheek bij Argenta. Want, hoe betuttelend en slinks kun je zijn? Erger dan Argenta vast niet: in mijn eigen huis mag ik van Argenta als hospita geen kamer verhuren aan een startende student in mijn (studenten)stad, waar veel sociale vraag naar is. "Bescherming van het pand want het kan minder waard worden door verhuur". Ja hallo mensen, ik woon daar zelf hè, en ik zorg heel goed voor mijn huis, én voor anderen als dat nodig is. Niet te geloven dit. Ja maar er zijn wel voorwaarden waaronder je wel mag verhuren, zeggen ze dan, als 'nuance': klopt, maar dat is geen inschikkelijkheid maar een wettelijke verplichting. Wat een rotclub, wat een arrogantie; nooit gedacht dat mijn handelingsvrijheid zo beperkt kon worden door een hypotheekverstrekker.

Respuesta de Argenta Nederland
Más información sobre otros tipos de reseñas.