Gjorde et rigtig godt køb. Fik god servicie i Frederiksberg Centeret, da det raw bestik jeg ville have, var udsolgt i alle Bahne butikker. Medarbejderen fortalte mig, at jeg stadigvæk kunne købe det p... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg kom ind og med det samme blev jeg bare ramt af god service en personale der smiler er altid rart jeg fik hjælp med det samme og medarbejderen viste lige præcis hvor alt i butik var rigtig fantasti... Ver más
Meget tilfreds hver gang jeg handler hos Bahne om det er online eller butik. Denne gang var det online og de to kjoler jeg havde købt var den ene for lille og den anden for stor men det er ikke Bahnes... Ver más
Bahnes skønne kvinder i Horsens, leverede i dag kundeservice på et niveau, man sjældent møder. Jeg stod med en lille hverdagskrise, og de to kvinder greb situationen med en hjælpsomhed og engageme... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
På Bahne.dk og i vores forretninger finder du et bredt udvalg af førende danske og internationale brands inden for design, boliginteriør, isenkram - tøj, accessories & sko til kvinder.
Información de contacto
Kalvebod Brygge 59, 1560, Kbh V, Dinamarca
- shop@bahne.dk
- www.bahne.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super flotte varer
Bahne Aarhus (Regina) 🌼🌼🌼
Bahne Aarhus (Regina) --> rigtig dejlig butik -og dejligt sted at handle -let at finde rundt - elsker afd med tøj og "accessories"
rigtig god kundeservice - ville give 5+ stjerner hvis muligt
Hurtigt service og varen blev sendt…
Hurtigt service og varen blev sendt hurtigt🥰
Nem og overskuelig webshop
Nem og overskuelig webshop. Flotte vare og gode priser.
Hurtig afsendelse og pænt forsvarligt pakket ind
Skuffende
Jeres gaveindpakning er genial og en 5 stjerne, det har jeg ikke mange år sagt til alle - men jeres byttepolitik er dybt skuffende. Købte en gave jeg først skal give om 1 måned. I bytter kun 1 måned. Svaret fra jer var, kom igen om en måned og få nyt byttemærke på eller vent med at købe noget. Så man kan ikke købe gaver i god tid hos Jer hvis dem der får dem skal ha lidt tid til at kunne bytte !. Eller jeg skal tage den lange tur i centret en gang til og ha fornyet mit byttemærke. Skuffende.

Great service overall
Super fast delivery, good price and great quality. Ordered some duvet covers and they are beautiful and arrived in extra good time and state.
Hurtig levering godt tilbud
God service og hurtig ekspedition
Jeg er altid glad for at handle i…
Jeg er altid glad for at handle i Bahne. Deres udvalg er moderne, humoristisk og klassisk og fair priser. Jeg værdsætter også at der er personale der ved noget om sortimentet og at det et en danskejet virksomhed.
Bestille på nettet og kunne hente det i…
Bestille på nettet og kunne hente det i butikken og så kan man jo også lige se om der var mere man kunne købe
Lynhurtig levering
Click og collect fungere bare perfekt
Click og collect fungere bare perfekt. Eneste minus er, jeg bliver alt for fristet af andre skønne ting, når jeg henter det jeg har bestilt.
Perfekt og super god service af en…
Perfekt og super god service af en frisk ung kvinde
Excellent service i Bahne, Rødovre Centrum
Endnu en gang har jeg i Bahne, Rødovre Centrum, oplevet en enestående service. Medarbejderne er utroligt hjælpsomme og proaktive. Stort tak.
M P Bruuns Gade 25
M P Bruuns Gade 25
8000 Aarhus C
Danmark Terrible experience at the store at this address today at 12:48. The cashier ignored me at the checkout, even though I said hello and wanted to try on some shoes. I do not recommend this store.

Meget glad for jer
Meget glad for jer, men af og til er det man går efter ikke på hylderne.
Når man så kommer hjem for at købe tingen online er den i forretningen- af sted igen.
Har købt en vare sat ned med mere end…
Har købt en vare sat ned med mere end 50%. Jeg vil gerne have byttet varen så henvender mig i butikken. Får at vide jeg ikke kan bytte fordi det er sat ned med mere end 50%. Dette er jeg ikke blevet oplyst om ved køb og det fremgår ikke på skilte i butikken.
Jeg får derefter at vide at der står på kvitteringen. Det kan undre mig at man først oplyser om det efter købet er gennemført
Handler et andet sted næste gang

Købte en bryllupsgave
Købte en bryllupsgave, den blev pakket rigtigt fint ind med både tyl og gavebånd, super service. Tak
La experiencia Trustpilot