Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 stjerner fra mig⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Baribody er det hele værd! Selvom det foregår online, så er det personlig, nærværende og omsorgsfuld vejledning du møder hos Brian, han er det mest positive og opmunt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været hos Brian i forbindelse med et vægttab og en omlægning af min kost i øvrigt (“Vægttab uden restriktioner”) Jeg har været glad for forløbet og nåede mit mål ganske hurtigt. Brian har... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Brian er enorm sympatisk, mega dygtig til sit fag og bare en skide skøn person. Han tilbyder både online forløb samt personlig træning. Gør dig selv den tjeneste og prøv begge dele! Har arbejdet me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været i et forløb hos Baribody, siden September 2021, og har for nuværende tabt mig 29,1kg. Det har været et fantastisk positivt forløb. Jeg har gennem Coach B’s evige optimisme, og positive... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

BARIBODY er en virksomhed drevet af Personlig Træner & Online Coach Brian Eriksen. "Lev livet samtidig med du får resultater"

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Giv dig den betydning du fortjener

Jeg startede mit forløb med ét mål: at tabe ca. 13 kg. Det mål nåede jeg – men jeg fik meget mere med end bare et tal på vægten.

Jeg lærte bl.a. sætningen “Giv dig selv den betydning, du fortjener”… og ja, den ramte. I dag har jeg bedre kondi, mere overskud i hverdagen, et bedre forhold til min datter og langt mere tro på mig selv. Nå ja – og så tabte jeg også de 13 kg 😉

Inden forløbet havde jeg allerede tabt ca. 15 kg, men var helt gået i stå. Her kom han ind med kontant feedback, fantastiske værktøjer og en tilgang, der gjorde vægttab overraskende nemt at få ind i hverdagen.

Hans engagement, ærlighed og energi – især i hans videoer – er smittende. Selv nu, hvor jeg er ude af forløbet, betyder han stadig meget for mig og savner at være i forløbet.

Hvis du vil lære at give dig selv den betydning, du fortjener, så er han et virkelig godt første skridt. Han har i hvert fald ændret mit liv.

17 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det bedste forløb og coach Brian..

Fra flad energi til Power Energi💪🏼🌟
Jeg startet hos baribody fordi jeg kender Brian fra studietiden og kender hans historie og hans allerede den gang meget seje coach eventyr. Jeg var ved lægen tilbage i april og fik konstateret for højt kolesterol og jeg blev flov og tænkte. Hallo det er jeg for ung til. Og tænkte istedet for at dunke mig i hovedet, tog jeg tyren ved hornene. Men jeg manglede hjælp til at tage de rigtige beslutninger. Hvordan starter jeg denne rejse. Jeg kontaktede Brian. Jeg havde brug for støtte i form af motivation og guide i hverdagen med at komme igang med at gøre en forskel og ca 4 1/2 mdr senere har jeg fået: Sindsro, Madro og er 12.4 kg lettere. Og det er for vildt. Det er crazy. Jeg er gået fra 86 kg til 74 kg. Og det er ikke engang vægten der er vigtig! Men min mental sundhed har haft den vildeste betydning i forløbet .. Jeg har fået mere selvtillid, Overskud og ro over hvilke valg jeg tager i hverdagen og energien til min familie er i top. Jeg vil gerne sige. Hvis man vil have en coach der 100% vil gøre alt for sine klienter så det Brian i skal vælge. Han er med dig hele vejen. 💪🏼❤️. Og jeg bliver ved med at følge min rejse baseret på Baribody

29 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intet mindre end FANTASISK!

Er du på udkig efter en coach som vil gør alt for at du kommer helt i mål engang for alle? Så stop op her for så er det Brian du skal have fat i.
Jeg har været i forløb ved Brian i lidt over 2 år og han hjalp mig helt i mål med det sidste af mit vægttab på over 65 kg, hvor af de sidste 35 kg var sammen med Brian.
Brian kan ikke beskrives på skrift, han skal opleves for han er en helt enestående person med så meget forståelse og interesse for sine klienter, her er man ikke bare et tal i rækken.
Man kan virkelige mærke at Brian han brænder for sit arbejde med at hjælpe folk med at give dem den betydning som de fortjener.
Mine aller varmeste anbefalinger til Brian!

1 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefale BARIBODY!

Brian er en virkelig dygtig træner, han er meget forstående, og har virkelig sans for øvelser og at lære det til perfektion.
Min målsætning ligger i forhold til min professionelle tennis karriere, efter bare få træninger havde jeg allerede meget øget kropsbevidsthed og positiv effekt på tennisbanen.

Jeg udvikler mig hver gang jeg træner med Baribody, det er altid lærerigt, spændende og sjovt. Så jeg kan varmt anbefale BARIBODY!

13 de agosto de 2025

Yderst professionel coach

Brian er enorm sympatisk, mega dygtig til sit fag og bare en skide skøn person.
Har arbejdet med Coach B i 2 år og han har hjulpet mig med at smide over 30 kg.
Er du fortvivlet over din vægt og har forsøgt alle mulige slankekure? Så tag skridtet og kontakt BARIBODY!

8 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været i forløbet i 2 år og…

Jeg har været i forløbet i godt 2 år og har tabt 24 kg
Brian lover ikke noget han ikke kan holde og for mig har det ikke gået stærkt med at tabe mig. Det tog ca 1.5 år og så en periode hvor jeg fortsatte forløbet. Som Brian siger om 10 år er det lige meget hvor hurtigt du tabte dig bare det virker til den tid

Kan kun anbefale ham

31 de mayo de 2025

Baribody, det virker!

Jeg ved ikke hvorfor trustpilot har fjernet mit opslag. Men her er det igen.

God coaching og støtte.

Jeg er p.t. i et forløb hos Brian og har været i gang siden februar 2024👍 Det er noget af det bedste der er sket.🥳 Efter nogle personlige problemer havde jeg taget gevaldigt på og jeg var blevet faretruende stor.😱 Har altid været overvægtig men det var nu blevet rigtigt alvorligt. Har siden forløbet startede i februar tabt 15 kg.😊

En opdatering den 22. august 2024:
Her ca. tre måneder efter denne oprindelige anmeldelse, kan jeg informere om, at jeg har tabt 18 kg mere. Det går stille og roligt fremad og jeg taber ca. 1 kg om ugen i gennemsnit. :-)

29. Januar 2025
Opdatering: Jeg har nu været i et forløb hos Brian i et år. Trods jul og nytår hvor jeg ikke lå på "den lade side", når det kommer til hygge og andet og tog noget på, har jeg nu indhentet det jeg havde taget på, og vægttabet fortsætter. Jeg har i det år der er gået tabt mig 42 kg, og det kan mærkes i hele kroppen både fysisk og psykisk.😊 Jeg har lært via Brians instrukser, at der ikke er noget der er "ulovligt" at spise, og hvis man "falder i fælden", gælder det om at rejse sig og sige til sig selv, at det er helt ok, da ingen er perfekte, og jeg har lært er det ikke den enkelte "forseelse", der vælter læsset men det at gøre det dagligt som tæller. Det har bevirket, har jeg lagt mærke til, at min mavesæk ikke kan indeholde så meget som tidligere, og når den "siger fra" er jeg blevet bedre til at lytte til den. Dette er også medvirkende til mit vægttab.
Rent fysisk har jeg ikke haft det så godt meget længe og mine daglige træninger og mine gåture har gjort at jeg kan gå 15 km nonstop med kun nogle få drikke- og spisepauser.

3 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste oplevelse nogensinde med baribody

Kan kun varmt anbefale baribody jeg har til dato tabt 35 kg siden 9 februar 2024 det var aldrig lykkedes uden baribody han er den bedste coach han er med dig hele vejen på den fede rejse man er sammen om han står klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet
For mig personligt har det været det nemmeste vægttab jeg nogensinde har været igennem takket være Brian baribody så helt klart 5 kæmpe stjerner her fra

11 de octubre de 2024

Suverænt samarbejde/forløb

Et forløb hos Brian er det bedste jeg længe har gjort for mig selv.

Et forløb er ikke bare et forløb, det er et samarbejde.
Hele den oplevelse ved at være hos Brian er kun optur og positive tanker.
Om det handler om online forløbet eller personlig træning, er sådan set lige meget. Det hele sidder bare i skabet, og du får den største og bedste støtte du nogensinde kunne tænke dig.
Jeg har aldrig haft det så godt med mig selv, min krop, mit overskud og generelt min energi.

Jeg kan kun sige til andre der står i overvejelses fasen om man skal starte hos Brian - Baribody. GØR DET...

24 de septiembre de 2024

Max stjerner herfra

Jeg har været i forløb hos Brian i knap et år.
Jeg var blevet stor og usikker på mig selv.
Brian har igennem forløbet lært at stole på mig selv. Givet mig sindsro. Rigtige madvaner.
Ved hjælp af Brians forløb er jeg et helt andet sted i mit liv.
Skulle have gjort dette for længe siden.
Kan varmt anbefale Brian. Kun positiv energi herfra

16 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit resultat efter godt et års forløb taler for sig selv. Jeg har endelig fået kropsro, sindsro og madro. Brian er en helt igennem fremragende og aldeles både nærværende og personlig samt ekstrem faglig dygtig. Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner....

23 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når vægttab bliver en sport

Har nu brugt Brian i 6-7 måneders tid.
Han har været med til at skabe rammer for min hverdag, samt givet mig de nødvendige redskaber til at opretholde en sund balance.
Jeg har ikke nået min målvægt, men det er absolut ene og alene min egen skyld.

I den tid jeg har været hos Brian, har jeg dog nået andre mål - fx, sundere tilgang til mad, sundere tilgang til krop og sind samt et sundere tilgang til vægttabsforløb.

Brian deler en ekstrem stor viden med sine klienter, hvorfor jeg absolut kan anbefale et forløb hos baribody.

Inden jeg skrev denne anbefaling, læste jeg kort nogle andre.
Her kan jeg blandt andet se, hvordan nogen simpelthen ikke har forstået essensen af produktet og det der bliver tilbudt. Jeg er glad for, at jeg inden forløbet tog en lang snak med Brian, hvor vi skabte de nødvendige rammer.

Vores alles coach kan forklare det for dig, men ikke forstå det for dig - det må ligge på egne skuldre.

Tak for hjælpen og muligheden for at genoprette en sund og bæredygtig livsstil, Brian! :-)

21 de febrero de 2024

De bedst penge ever givet ud 🥳🥳🥰🥰

De bedst penge ever givet ud 🥳🥳🥰🥰
Nåede 21 kg sammen m Coach B sikke en fantastisk rejse og en personlig sejr trods en del i bagagen 🙌🙌🙌
Tak for dig Brian. Tror ik du aner hvor meget du betyder lige nu ❤️

28 de noviembre de 2023

Verdens bedste coach B

Den 7. september 2021 tog jeg mit livs bedste beslutning, da jeg kontaktede Brian. Jeg var et sted i mit liv, hvor jeg havde tabt mig meget, men stadig manglede 10 kg. Jeg var kørt fast, og selvom jeg dyrkede en masse motion og spiste sundt, skete der ingenting. Nu her to år senere står jeg meget stærkere. Jeg har lært så mange ting, at det ikke kan remses op her. Dog er det allervigtigste, jeg har taget med mig, at alle skal give sig selv den betydning, de fortjener.
Jeg giver Brian mine varmeste anbefalinger

8 de noviembre de 2023

Fantastisk forløb med over 10 kilos vægttab 😁😁

Det er den bedste beslutning min kæreste og jeg tog i december 22, efter vi af flere omgange selv havde prøvet at smide de overflødige kilo....
Coach B er utrolig dejlig at arbejde sammen med. Han er så positiv og utrolig motiverne og så bliver man virkelig lyttede til i forhold til ens ønsker, både hvad angår træning, kost og ikke mindst den psykiske del som for mig/os er lige så vigtig 🥳🥳
Jeg vil mene at Brian kan hjælpe alle der ønsker et varigt vægttab, for man må som udgangspunkt spise lige hvad man ønsker, bare i de rigtige mængder og det var virkelig noget vi kunne bruge, for hvem vil undvære alle sine ynglings retter...ikke os....🥳🥳

1 de septiembre de 2023

Bedste kur ever❤️

Min bedste beslutning ever, at starte hos Baribody. Her kommer man i så gode hænder, at det bare er helt naturligt, at man når i mål👍ingen problemer er for store eller små🥰
Brian er nok det meste positive menneske jeg har mødt, har sådan en dejlig personlighed ❤️

Vil til en hver tid starte hos Baribody igen, hvis jeg får brug for det💪

Så tøv ikke, hop på Baribodys vogn , du/I vil ikke fortryde det🥰

3 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været den bedste beslutning jeg…

Det har været den bedste beslutning jeg har taget for mig selv, ud over jeg har tabt 8 kg ,har jeg fået en større selvtillid, troen på jeg godt kan, er blev gladere, en helt fantastisk god oplevelse, at få hjælp hos Bari Body. Coash B er god til at man får troen på at det lykkes, hans små hilsner til tjek in gør en i godt humør.
Kan varmt anbefale et forløb hos Bari Body, får en god og faglig, hjælp
Hilsen Lone B.

14 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste beslutning jeg har taget er…

Den bedste beslutning jeg har taget er at blive en del af baribody teamet. Siden jeg startede for 7 mdr siden har jeg flyttet mit mindset så markant, at jeg føler mig mentalt stærk… og det er i alle situationer i mit liv 💪
Hver dag under coach B har givet mig styrke, håb og tro på egne evner… jeg har fået så mange redskaber med i bagagen at jeg føler mig tryg ved at stå på egne ben. 🙏
Og udover alt det mentale jeg har fået med som bonus, så er der også røget over 12 kg og 100 cm fordelt på kroppen..

Jeg er mere end tilfreds med at jeg valgte baribody. Anbefaler det gerne til andre, som vil ændre livsstil og lære andre sider af sig selv 🤩 TAK coach B

14 de agosto de 2023

Den bedste coach ever

Jeg kan kun anbefale BARIBODY. Brian er dygtig, medfølende, dedikeret, støttende og fantastisk meget til stede.
Jeg er i et forløb på nuværende tidspunkt og har allerede tabt 7,4 kg på 2 mdr. og med Brians støtte og indlevelse, har jeg fået gnisten tilbage til at tabe mig og lægge min livsstil helt om. Hver dag jeg står op tænker jeg på hvad jeg skal lave i dag af gode ting for mig selv om min krop og helbred - det er så dejligt og det kan jeg takke mig selv og Brian for. Det bedste er at jeg også har fået lyst til at rydde op i andre ting i mit liv - så faktisk er jeg i gang med at nulstille det hele og faktisk starte på en frisk, men nu med en større viden og en helt enorm god energi og lyst på livet som aldrig før.
Tusind tak Brian. Jeg ser frem til de kommende måneder hvor jeg med din støtte skal smide endnu flere kg.

7 de julio de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.