5 stjerner fra mig⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Baribody er det hele værd! Selvom det foregår online, så er det personlig, nærværende og omsorgsfuld vejledning du møder hos Brian, han er det mest positive og opmunt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har været hos Brian i forbindelse med et vægttab og en omlægning af min kost i øvrigt (“Vægttab uden restriktioner”) Jeg har været glad for forløbet og nåede mit mål ganske hurtigt. Brian har... Ver más
Brian er enorm sympatisk, mega dygtig til sit fag og bare en skide skøn person. Han tilbyder både online forløb samt personlig træning. Gør dig selv den tjeneste og prøv begge dele! Har arbejdet me... Ver más
Jeg har været i et forløb hos Baribody, siden September 2021, og har for nuværende tabt mig 29,1kg. Det har været et fantastisk positivt forløb. Jeg har gennem Coach B’s evige optimisme, og positive... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
BARIBODY er en virksomhed drevet af Personlig Træner & Online Coach Brian Eriksen. "Lev livet samtidig med du får resultater"
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
En coach i verdens klasse.
Jeg har været ved Baribody af to omgange, første gang følte jeg efter et flot vægttab på omkring 10 kg at jeg kunne stå på egne ben, hvilket også gik rigtig fint. Jeg endte dog med at blive syg og sygemeldt omkring juni 2020 hvor jeg i oktober 2020 startede ved Brian igen.
Jeg døjede med utrolig slem panik angst på daværende tidspunkt og Brian ikke kun forstod det men tog højde for det, både i form af hjemmetræning, men da jeg starter op med personlig træning ved ham er det også en faktor han havde med sig hele vejen i gennem.
Brian har en hel unik forståelse for ens skavanker om det er fysisk eller psykisk og han sætter sig altid 100% ind i hver enkel klients behov.
Jeg nåede ikke mit mål i denne omgang men det var ene og alene af den grund at jeg er gravid.
Jeg har anbefalet Brian og baribody fællesskabet til utrolig mange venner og bekendte der ville i gang med et vægttab.
Brian i er verdensklasse og jeg vender bestemt tilbage når babyvægten skal væk.
Fantastisk og intet mindre
Fantastisk og intet mindre. BARIBODY giver et meget personligt og gennemarbejdet forløb. Jeg har fra første samtale følt mig tryg og i profesionelle hænder. Der er lynhurtig respons og Brian er en helt igennem fantastisk og forstående coach. Det er det jeg har kaldt ham. Han er lige bagved en hele tiden og alligevel et skridt foran. Min varmeste anbefaling herfra. Et forløb der har hjulpet mig mere end jeg troede var muligt og så det enda uden en stram kostplan. Tak for det og din måde at være på og på et foreløbig vægttab på mere end 12 kg, på 16 uger.
5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5 stjerner fra mig⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Baribody er det hele værd!
Selvom det foregår online, så er det personlig, nærværende og omsorgsfuld vejledning du møder hos Brian, han er det mest positive og opmuntrende menneske, han hjælper dig og du er i sikre hænder!
Han svarer altid indenfor 24 timer.
Hos Baribody lærer du at navigere i almindelig mad, så du kan tabe vægt og holde vægten efterfølgende. Ingen restriktioner😊
Tøv ikke med at give dig selv den opmærksomhed, du fortjener❤️
Anbefaling
Jeg har samarbejdet med Brian i 2 måneder. Vores mål var jeg jeg skulle stå så skarp som muligt til min fødselsdag - og det gjorde jeg.
Brian har under hele forløbet været informativ, og har under hele forløbet været der. Når man har stillet et spørgsmål, kom der altid et konstruktiv svar retur.
Brian får de varmeste anbefalinger med herfra
Jeg har netop afsluttet et forløb ved…
Jeg har netop afsluttet et forløb ved baribody.. Jeg giver ham 5 stjerne for det fortjener han.
Han er guld værd. Han er et fantastisk menneske, han forstå dig og han gør det til en leg at tabe sig. Vægttab unden restriktioner.
Han er med dig hele vejen.
Jeg kunne blive ved med at rose coach B.
Jeg var meget i tvivl om det kunne lade sig gøre, med en online coach. Og ja det kan det.
De bedst hilsen Britta.
Verdens bedste coach B 🥰
Jeg kan ikke andet end at give Brian 5…
Jeg kan ikke andet end at give Brian 5 stjerner. Havde jeg kunne vælge 10 havde han fået det!
Brian er et af de mest positive mennesker, jeg ikke mit liv har mødt. Han møder dig med omsorg, tryghed og forståelse. Hos ham føler du dig aldrig forkert. Han hjælper dig op når du falder, klapper af dig når du sejre og tror på dig når di selv kommer i tvivl.
Hermed min aller største anbefaling.
Giv dig selv den opmærksomhed du fortjener…
Har du som mig prøvet at tabe dig 1000 gange med mange forskellige Kure - men altid endt med at tage dem på igen… så kan jeg virkelig anbefale Baribody…. Brian er fantastisk - her er intet forbudt - du spiser som familien og du kan tage i byen uden dårlig samvittighed …. Jeg har virkelig lært hvordan jeg kan tabe mig og samtidig leve som andre normale mennesker.
Brian er virkelig motiverende - giver en fantastiske værktøjer - og hænger man i bremsen motivere han en til at komme på hesten igen… kan kun give ham mine varmeste anbefalinger…ingen hovsa løsninger - men håndgribelige og faktuelle løsninger …
Brians humør smitter 😉
Marianne
Jeg har en veninde som er i BARIBODY-…
Jeg har en veninde som er i BARIBODY- forløb og som anbefalede mig at starte hos Brian.
Jeg har absolut intet fortrudt ved det forløb.
Det er hele personen, han får bearbejdet og ikke kun kosten og træningen.
Det mentale i vægttabet / kostændringen skal også være på plads. Og det er, synes jeg, absolut én af Brians stærke sider.
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til at prøve et BARIBODY-forløb.
Online forløb coach/vægttab
Jeg har været glad for forløbet og nåede mit mål ganske hurtigt.
Brian har altid svaret inden for 24 timer, som han også lover ved opstart.
Mit forløb foregik udelukkende online.
Kan lavet anbefales og især ved hjælp ved svær overvægt, da Brian har personlig erfaring med dette - Desuden har Brian en meget nem og ligetil måde, at forklare teorien bag “vægttab uden restriktioner”.
De varmeste anbefalinger
Jeg er simpelthen SÅ glad for, at jeg valgte at indlede et forløb hos Brian. Han er bare så reel og forstår at sætte skub i én. Derudover har han givet mig redskaberne til at holde vægten fremadrettet, så jeg ikke længere skal kæmpe med en yo-yo vægt. Alt i alt et super forløb, hvor der bliver lyttet til en, og hvor der også er plads til at hygge sig i weekenden. De varmeste anbefalinger herfra🤩
BARIBODY har skubbet mit vægttab i…
BARIBODY har skubbet mit vægttab i gang. Brian har givet mig troen og håbet på at det kan lade sig gøre. Her efter afsluttet forløb, taber jeg mig stadig, selvom jeg står på egne ben. Jeg har nu tabt mig -13,1 kg. Brian har simpelthen det mest smittende humør, og det viser han også på de sociale medier. Han har givet mig styrke til at stå på egne ben. Jeg er meget kræsen, og kan næsten ikke lide nogen grønsager eller det såkaldte sunde mad - men Brian har lært mig, at der er ikke noget det hedder sundt mad, men fornuftige mængder. Så spis hvad du vil, men med måde. Brian har vist mig, at det ikke behøver at være kedeligt at tabe sig. Du mister ikke de gode ting i livet eller det gode mad. Jeg giver min fulde anbefaling til BARIBODY - da han har hjulpet mig, til at gøre det jeg ikke troede var muligt. Tak Brian. Du er sgu guld værd og en KÆMPE humørbombe. 🙏🏼 Også kan du dit kram! Og man kan mærke at du brænder for det!
Reel og oprigtig online coach
Brian hos baribody er nok den mest oprigtige onlinecoach på markedet. Ikke så mange "shortcuts til sixpack" "drømmekrop på 14 dage" og hvad der ellers florerer på det store internet. Her er det hardcore facts og et program der giver mening! Du lærer så meget på dit forløb, at du sommetider kan være i tvivl om det var et kursus i kost og træning du havde meldt dig til. ( top dollar ! )
Et kæmpe go skal det lyde herfra hvis du vil have noget for dine penge, og samtidigt have en reel og sød coach der hjælper dig igennem hele dit forløb og som får DIG til at skabe resultater.
5/5 KLART
Kæmpe anbefaling herfra!
Kæmpe anbefaling herfra!
Hvis man ønsker et vægttab uden restriktioner, så der ingen tvivl om at man er kommet til det rette sted! 💪🏻
Brian er en enorm støtte og han sidder altid klar med en hjælpende hånd, hvis der er noget man er i tvivl om. Hans kostplan og træningsprogrammer er nemme at gribe an og selvfølgelig også gode, og skulle der være noget man ønsker ændret, så gør han det uden problemer. 🤩
Bedre Coach findes der ikke og han skal helt bestemt have 5 stjerner fra mig! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BEDSTE COACH ❤️
Har idag sidste dag i mit 16 ugers forløb ved Brian og hold nu fest en rejse.
Bedste beslutning nogensinde at jeg tog kontakt til Brian.
Brian er enormt støttende, vejledende og rådgivende.
Han laver lækre Madplaner som hele familien kan være med på så man ikke skal lave mad til sig selv. Hjemme træningsprogrammerne er overskuelige og ikke mindst resultatgivende. På 16 uger har jeg tabt 16,3 kilo og smidt 84 cm fordelt på hele kroppen. Det er takket være Brians ekspertise.
Kan virkelig anbefale Brian som online coach hvis du ønsker en coach som er nede på jorden men samtidig støtter dig og står til rådighed hele døgnet.
Bedste coach ❤️
Super Coach
Super Coach. God til at støtte og vejlede. Fin kostplan og træning hvor man kan få ændret eller tilføjet. Fantastisk støtte og vejledning. Et fantastisk 3 mdr. forløb 👍💪
Jeg kan klart anbefale et forløb hos…
Jeg kan klart anbefale et forløb hos Brian. Det er meget tydeligt at han går op i, at forløbet bliver personligt! Han kommer med fede redskaber og er altid til rådighed, hvis man har spørgsmål!
Brian er rigtig dygtig
Brian er rigtig dygtig, opmærksom og god til at guide og råde.
Jeg har fået så meget og med og er blevet en del mindre.
Helt klart det værd!!!
Jeg har været i et forløb i 3 måneder og jeg har været så glad for det! Jeg har fået et vanvittigt godt tilbud, som er det værd, og som er svært at takke nej til.
Brian er den mest støttende og hjælpende coach, som altid svarer indenfor 24 timer hvad end det er man skal bruge hjælp til. Hans kostplan er god og er der noget man man ønsker der på eller ændret, så gør han det uden problem. Det samme gælder hans træningsprogrammer, jeg ønskede mig nogle flere øvelser og det kom der ret hurtigt.
Han er altid glad og smilende og er man faldt en smule tilbage i gamle vaner, så bliver man ikke bonget i hovedet over det, men han hjælper derimod en til at komme tilbage på sporet. Et forløb hos Brian er bestemt den bedste beslutning jeg har taget i mit liv.
Selv en stjerne er en for meget
Selv en stjerne er en for meget.
Kostplan uden tanke for ernæring og kostsammensætning. I det hele taget, at kalde det en kostplan, det som Brian præsenterer er en overdrivelse i sig selv.
Han anbefaler at bruge købe pizzadej og en pose blandede grøntsager fra frost. Beklager - men her i huset vægter vi gode råvarer noget højere.

Respuesta de BARIBODY
Jeg har fulgt et 20 ugers forløb hos…
Jeg har fulgt et 20 ugers forløb hos Brian - Baribody.
Brian har givet mig redskaberne til at styre min vægt - og jeg føler mig klar til at stå på egne ben.
Hos Brian får du kost- og træningsplaner og personlig støtte/coaching.
De bedste anbefalinger herfra.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.