BARIBODY Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 stjerner fra mig⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Baribody er det hele værd! Selvom det foregår online, så er det personlig, nærværende og omsorgsfuld vejledning du møder hos Brian, han er det mest positive og opmunt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været hos Brian i forbindelse med et vægttab og en omlægning af min kost i øvrigt (“Vægttab uden restriktioner”) Jeg har været glad for forløbet og nåede mit mål ganske hurtigt. Brian har... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Brian er enorm sympatisk, mega dygtig til sit fag og bare en skide skøn person. Han tilbyder både online forløb samt personlig træning. Gør dig selv den tjeneste og prøv begge dele! Har arbejdet me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været i et forløb hos Baribody, siden September 2021, og har for nuværende tabt mig 29,1kg. Det har været et fantastisk positivt forløb. Jeg har gennem Coach B’s evige optimisme, og positive... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

BARIBODY er en virksomhed drevet af Personlig Træner & Online Coach Brian Eriksen. "Lev livet samtidig med du får resultater"

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos…

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos baribody. Brian brænder for at udvikle sine klienter på en positiv og hensigtsmæssig måde. Ikke blot fysisk men også psykisk. Som i min mening er vejen frem til et varigt resultat. Brian kæmper din kamp sammen med dig.

2 de febrero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe ros til Brian og hans måde at…

Kæmpe ros til Brian og hans måde at gøre forløbet personligt med videoer.
Mega gode og vejledende opskrifter, gode træningsprogrammer og ja bare en fantastisk og forstående coach! Kan virkelig anbefales!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 stjerner herfra!

2 de febrero de 2021

Godt forløb

Det har været et kort, men godt forløb med Coach B.
Han svarer altid inden for 24 timer. Han finder opskrifter til en, når man skriver om det. Han er meget sjov og sød i sine videoer.
Jeg vil anbefale Coach B

1 de febrero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Brian er den bedste coach man kunne…

Brian er den bedste coach man kunne forestille sig! Så passioneret og professionel omkring hans team. Et team du SKAL blive medlem af, om det gælder vægttab, muskelopbygning eller bare at få styr på kosten til at vedligeholde din nuværende vægt. Så tvivl ikke. Jeg har nydt det halve år jeg har haft under Brians vinger, og glad for mit resultat.

31 de enero de 2021

God opfølgning og værktøj

Da jeg startede troede jeg ikke jeg havde motivationen til at nå mit mål, men med god opfølgning og ændring af vaner nåede jeg mit mål enda før planlagt. Kan absolut anbefales

28 de enero de 2021

Life changing 🔥

Det bedste jeg nogensinde har gjort fir mig selv! Brian er den vildeste, og den eneste der har formået at ændre mit syn på mad, kost og træning. 30 kilo røg i selskab med Brian, og jeg er ham dybt taknemlige ❤️

God og støttende

Brian er en god og støttende coach! Jeg hsr været igennem et vægttab- uden restriktioner! Det har været en hel ny verden, at man egentlig måtte det hele, man skulle bare tænke lidt på kalorier! Jeg har kunne spise en snickers hver dag hvis jeg ville. Så pyt med alle de kure eller "lad vær med at spis slik/usundt" det holder du jo ikke resten af livet. Men det her forløb, det holder sku resten af livet. Så jeg kan klart anbefale Brian som coach, jeg har aldrig fortrudt det og jeg er så tilfreds!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt og inspirerende forløb!

Godt og inspirerende forløb jeg har haft hos Brian. Jeg gik igang med vægttab for et år siden, og er stadig igang. Brian gav mig det første halve år en god start, hvor jeg stadig benytter mig af hans tips og tricks til vægttab. Det bedste af det hele er, at man kan spise lige præcis hvad man har lyst til i dette forløb. Virkelig sund og god måde at håndtere et vægttab. KÆMPE anbefaling herfra.

Godt forløb

Godt forløb, hvor man får alt den hjælp man har brug for. Super godt træningsprogram og gode opskrifter at komme igang med. Det vilde ved forløbet for mig er, at jeg har spist helt almindelig mad bare i rette mængder, hvilket gør det let at følge - det er virkelig vægttab uden restriktioner💪

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.