BEAUTYCOS.se Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick en parfym som dessvärre kom med en defekt, inget problem, -Beautycos hanterade ärendet oerhört proffsigt och Godkände returen utan problem. Otroligt lag de fått ihop gällande kundservice med vä... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag sökte en specifik produkt och fann den hos er. Er sida var enkel att manövrera, inget trams med att behöva medlemskap eller löjliga tävlingar eller annat irriterande. Enkelt att köpa med hjälp av... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lätt och snabbt. Beställde Davines balsam 1000 ml och beställde även pumpar. Stod att de skulle passa alla men passade inte alls. Det blev jag besviken på.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkelt att beställa via deras hemsida. Bra bredd på sortimentet inom hårvård som var aktuellt för mig vid denna beställning. Snabb och trevligt bemötande från kundtjänst när jag ställde frågor. Ok pri... Ver más

La empresa ha respondido

1. Tienda de cosméticos
  2. Proveedor de cosméticos y perfumes

Escrito por la empresa

Beautycos har ett av de största urvalen av hårprodukter, hudvårdsprodukter, parfym och smink samt allt skönhetshjärtat önskar. Vi säljer alla välkända märken som du kan få av din frisör, kosmetolog och makeupartist, vi är bara mycket billigare. Vi har ett enormt utbud av alla välkända märken. Vi har ett brett spektrum av professionell personal. Hos Beautycos hittar du allt från frisörer, färgtekniker, nageltekniker, materialister till kosmetologer. Vi har noggrant sammansatt vårt team för att kunna ge dig professionell vägledning. Vi vill gärna vara din favoritåterförsäljare av bland annat schampo, balsam och hårbehandling.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

210 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

65 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Snabbt och smidigt👍👍

Snabbt och smidigt👍👍. Väldigt nöjd.

14 de mayo de 2025

Respuesta de BEAUTYCOS.se

Tack så mycket för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi ser fram emot att se dig igen i vår webbshop!🌸

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra produkt.

Snabb leverans och bra produkt.

18 de mayo de 2025

Excellent!

Received my 1st order in a few days after payment.It came in a sturdy box, extremely well packed.I will definitely order from this site, i was extremely satisfied by their service.

5 de mayo de 2025

Hi,

Thank you so much for your review and for sharing your experience. We look forward to seeing you again on our webshop!🌸

Snabbt och lätt med Instabox

Snabbt och lätt med Instabox. Hade det varit till dörren hade ni fått 5 stjärnor.

22 de abril de 2025

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lätt att beställa, en snabb leverans

Att beställa varor som jag behövde var mycket lätt. Det finns flera betalningsalternativ. Leveranser skär även till Instabox vilket är mycket bekvämt. Plus även för att det var en mycket snabb leverans. Beställde varor på tisdag och fick dem levererade till Instabox redan på torsdag samma vecka.
Den negativa sidan är att frakten är hög även om själva varan är liten och lätt. Dessutom tillkommer det en förpackningsavgift. Avgiften är liten men irriterande med tanke på den redan höga fraktavgiften. Det står på Beauticos webbsida att förpackningsavgiften är på 5 SEK på alla order. Men jag fick betala 7 SEK av en okänd anledning. Det är en försvinnande liten peng men det känns ändå tråkigt och sänker det totala intrycket. Därför en stjärna bort från bedömningen.

11 de marzo de 2025

Bra köpupplevelse

Bra produkt, bra pris, snabb leverans!

12 de marzo de 2025

Hej Per-Arne

Mange tak for din meget flotte anmeldelse, og for at du tager dig tiden til at skrive til os!

Det glæder mig meget at høre at din ordre kom hurtigt frem til dig, samt at du sætter pris på vores store udvalg og skarpe pris.

Jeg ser frem til hjælpe dig igen i fremtiden.

Du ønskes en rigtig god dag!

De bedste hilser

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt var perfekt och snabt

Allt var perfekt och snabt! Tack

10 de marzo de 2025

Hej Nadya

Mange tak for din flotte anmeldelse, og for at du tager dig tiden til at dele din oplevelse med os!

Det glæder mig meget at høre at din ordre kom hurtigt frem til dig, så du hurtigt kunne få glæde af dine produkter.

Jeg håber at vi kan hjælpe dig igen i fremtiden!

Du ønskes en rigtig god dag.

Med venlig hilsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra pris och snabb leverans.

Bra pris och snabb leverans.

2 de marzo de 2025

Hej Christel

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Jag är väldigt glad att höra att ditt paket kom snabbt så att du snabbt kunde börja njuta av dina produkter. Det gläder mig också att du uppskattar våra konkurrenskraftiga priser - vi jobbar alltid hårt för att ge våra kunder det bästa värdet.

Jag ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Tveka inte att kontakta oss om det är något vi kan hjälpa dig med.

Ha en mycket trevlig dag!

Emma, ​​Beautycos

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har beställt en parfym därifrån

Har beställt en parfym därifrån, ingen mejl om order bekräftelse och får inte spåra mitt paket, stod att jag skulle fått mitt paket i tisdags men har fortfarande inte fått den och det känns inte tryggt.

27 de febrero de 2025

Snabb leverans. Bra pris

17 de febrero de 2025

Hej Monica,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Jag är verkligen glad att höra att ditt paket kom snabbt så att du kunde njuta av dina produkter utan att vänta. Det betyder också mycket för oss att du värdesätter våra konkurrenskraftiga priser – vi gör alltid vårt bästa för att erbjuda de bästa erbjudandena.

Jag ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Har du frågor eller behöver hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss.

Önskar dig en fantastisk dag!

Emma, ​​Beautycos

the package arrived quickly

the package arrived quickly, and the items were exactly as advertised on the website :)

11 de febrero de 2025

Hi Mari

Thank you so veru much for your great review!

I am pleased to hear that you have had a good experience by shopping with us. I hope I can help you again some time.

I wish you a great day.

Kind regards

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mitt paket kom två arbetsdag efter…

Mitt paket kom två arbetsdag efter beställning, super nöjd med mina köpt. Kommer handla mer hos er 😄

5 de febrero de 2025

Hei Bonnie

Tack så mycket för din feedback! Vi är så glada att höra att du är nöjd med ditt köp och att leveransen gick snabbt. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen vid nästa tillfälle!

Vi önskar dig en riktigt bra dag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Får inget paket

Beställde ett paket för 3 veckor sen och enligt beautycos var paketet borttappat hos Instabox. Instabox hade fått paketet och pratade med Silje på deras kundtjänst som lovade att skicka ut ett nytt paket. 1 vecka senare har gått nu och ingen ny leverans bekräftelse har kommit så står jag utan paket ändå och inget svar. Känner mig grundlurad på 900kr och kommer inte beställa här igen. Riktigt dålig service!!

16 de enero de 2025

Bästa Isabelle

Tack för din feedback och telefonsamtalet - det betyder mycket för oss, då det ger oss möjlighet att lära oss och förbättra vår tjänst.

Vi är glada att kunna meddela att problemet nu har lösts med din vänlighet och vi hoppas verkligen att du överväger att ompröva din recension på Trustpilot och ge oss en ny chans. Din tillfredsställelse betyder verkligen mycket för oss och vi vill att alla våra kunder ska få en positiv upplevelse hos oss.

Vi har även tagit hand om situationen med Instabox och arbetar för att säkerställa bättre hantering från deras sida i framtiden. För att undvika liknande problem har vi den här gången skickat din beställning med en annan fraktmetod, så att du förhoppningsvis får en smidigare upplevelse.

Än en gång, tack för ditt tålamod och din förståelse - vi uppskattar det verkligen. Om det är något vi kan göra för dig, tveka inte att kontakta oss.

Ha en trevlig dag och vi hoppas få välkomna dig snart igen. 🌸

Vänliga hälsningar - BEAUTYCOS/Louise

8 consejos para escribir buenas reseñas.