Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har aldrig haft problemer med dem og da halvdelen af min sidste pakke ikke kom fik jeg lyn hurtig respons på mail og fandt ud af GLS ikke havde sendt mig beskeden om den anden halvdels fremkomst. Sup... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Der opstod en fejl i forbindelse med min retur, men Becker tog sagen seriøst, fandt fejlen og rettede den hurtigt. God og fair kundeservice. (Dog savner jeg telefonisk kontakt, måske det bare er m... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Måtte ind og lede efter en dansk virksomhed med autodele. Google søgning foreslog stort set kun udenlandske (dog med danske hjemmesidernavne). Jeg fandt hvad jeg søgte og modtog det i pakkepost dag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte viskermotor med drev, af mærket NTY. Desværre gik det i stykker næsten med det samme. Det lykkedes mig med dog med besvær og forsinkelse til jobbet, at bruge nogle dele fra det, sammen... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de repuestos para automóviles
  2. Mercado de repuestos de automóvil

Escrito por la empresa

Becker sælger reservedele og meget andet til biler via webshoppen www.becker.dk, Vi har hjemme i Randers på Egegårdsvej 28 . Hvor der er mulighed for at afhente bestilte varer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 27% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,1

Todas las opiniones

39 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forkert vare, dårlig service og amatørez

Skriver vare er på lager til karosseri type og sender derefter forkerte vare og når jeg skriver til dem ved deres reservedelsmand ikke engang forskel fra coupe til sedan. De var ikke yderligere behjælpelig udover de tager varen retur så jeg nu skal køre til pakkeshop med en pakke på over 2m efter betale ekstra for hjemmwlevering. Det skal siges varen var valgt rigtigt som 2 dørs inde på kataloget.

24 de julio de 2024
Logotipo de Becker

Respuesta de Becker

hej på en så gammel bil kan vi desværre ikke dobbelttjekke med originalkatalog, hvad der er den rigtige vare. i dit tilfælde kunne vælge mellem paneler til 2- eller 4 dørs. Der valgte du den forkerte, så der skal man selv lige vide hvor mange dører der er i bilen. Du er selvfølgelig velkommen til at returnere.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min bil stod helt af så havde ikke…

Min bil stod helt af så havde ikke behov for resavedelen alligevel de tilbage førte pengene samme dag ingen problemer og så har de i øvrigt resavedele man som regel ikke kan finde andre steder forsat god sommer mvh Stefan

23 de julio de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Stedet er rigtig godt.men…

Stedet er rigtig godt.men dog havde de detsværre glemt at skrive mit tlf nummer på gls pakke så jeg fik info om at pakken lå i pakke shop 😞og man kan ikke mere ringe til firmaet ,da det åbenbart skal forgå via mail så måtte selv på opdagelse om den var kommet og finde pakke nr via link man skulle trykke på som heller ikke viste anden end pakken var afleveret

19 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, og hurtigt svar på mail, hvis man har spørgsmål på varen inden man bestiller. Kan klart anbefales

24 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen direkte kontakt og forkerte dele.

Jeg kunne ikke kontakte Beckers telefonisk for at spørge om den bestilling jeg skulle lave, forud for køb, kun kontakt via mail var muligt.

Jeg bestilte en samlet trækaksel, på baggrund af min nummerpladen på deres hjemmeside, men da jeg havde afinstalleret den gamle, måtte jeg sande, at den nye ikke matchede, og ikke kunne installeres.

Igen kan jeg stadig ikke komme i direkte kontakt med firmaet, og må nøjes med mailkontakt, der desværre er alt for langsomt, da jeg nu skal bruge en korrekt trækaksel ASAP.

Alt i alt ikke en særdeles dårlig oplevelse.

22 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er ved at skifte benzinpumpe på min…

Jeg er ved at skifte benzinpumpe på min zusiki ignis 1.5 2.hjulstræk.
Først bestilt vi en pumpe til en zusiki svift den liner den anden. Men så var pakken åben og vi skal til at samle den . Så er stikket han/stik og ledninger med stikket er også han/stik så kører jeg ud og får byttet til den der rigtig høre til zusiki ignis 1.5 så igår vil vi samle den . Men vi når ikke langt for der er brændstof filter / plastik uden om pumpen så det er lige til at samle med den anden halvdel fra den gamle. Men nej den har kun tre ben og den nye skal samles med 4 ben..desuden kan den nye pumpe slet ikke komme ned igennem tankhullet .så nu må jeg der ud igen. Surt sjov

19 de julio de 2024
Logotipo de Becker

Respuesta de Becker

hej vi beklager hvis du har fået en del, der ikke passer. Du er velkommen til at skrive til os på info@becker.dk - så kigger vi på det

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.