Har aldrig haft problemer med dem og da halvdelen af min sidste pakke ikke kom fik jeg lyn hurtig respons på mail og fandt ud af GLS ikke havde sendt mig beskeden om den anden halvdels fremkomst. Sup... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Der opstod en fejl i forbindelse med min retur, men Becker tog sagen seriøst, fandt fejlen og rettede den hurtigt. God og fair kundeservice. (Dog savner jeg telefonisk kontakt, måske det bare er m... Ver más
Måtte ind og lede efter en dansk virksomhed med autodele. Google søgning foreslog stort set kun udenlandske (dog med danske hjemmesidernavne). Jeg fandt hvad jeg søgte og modtog det i pakkepost dag... Ver más
Bestilte viskermotor med drev, af mærket NTY. Desværre gik det i stykker næsten med det samme. Det lykkedes mig med dog med besvær og forsinkelse til jobbet, at bruge nogle dele fra det, sammen... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Becker sælger reservedele og meget andet til biler via webshoppen www.becker.dk, Vi har hjemme i Randers på Egegårdsvej 28 . Hvor der er mulighed for at afhente bestilte varer.
Información de contacto
EGEGÅRDSVEJ 28, 8920, Randers, Dinamarca
- 7228 2800
- info@becker.dk
- www.becker.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 27% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
De tager ikke telefonen og når man…
De tager ikke telefonen og når man skriver en mail så svarer de heller ikke det er dårlig stil

Respuesta de Becker
Gode priser og sikker levering af…
Gode priser og sikker levering af kvalitets varer
Good quality parts
Becker hjalp mig med at finde de…
Becker hjalp mig med at finde de rigtige stumper og få dem frem til tiden Super !
Super godt og dejlig hurtigt levering
Varerne er ok men jeg har oplevet flere…
Varerne er ok men jeg har oplevet flere gange når man laver kurv, at man ikke kan vælge pakkeshop, kun GLS privat
Prisen på hjemme levering
Prisen på hjemme levering er blevet meget dyr. Har lige fået levert en pakke hjemme og prisen var noget over hvad andre tager. Men når det er sagt er jeg godt tilfreds med det udvalg i resavedele og værktøj.
God service og hurtig levering.
God service og hurtig levering.
Kan kun anbefale at handle her.
Fornuftigt priser hurtigt levering og…
Fornuftigt priser hurtigt levering og god service
Sparede 200 kr
Fandt min viskermotor 200 billigere end ved T Hansen, då Jan kun være tilfreds. Det har fuldstændig samme mærke. Desuden var der gratis levering.
Super oplevelse
Nem bestilling, god kontakt med kundeservice vedr. levering, super oplevelse.
Telefonisk rådgivning er ikke-eksisterende
Der mangler mulighed for telefonisk kontakt, såfremt det ikke er muligt at finde den rette reservedel.
Skulle bruge en venstre trækaksel til min VW Touran, men kunne finde en til højre side - her ville det være rart, om det var muligt at få telefonisk rådgivning, blandt andet om tilgængelighed på lageret, da den skulle bruges akut!
Fornuftige priser
La experiencia Trustpilot