3,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Stor anbefaling 🤩🤩

Jeg kan kun anbefalde Becktor. Jeg har fået så smukke tænder. De er meget dygtige og jeg følte mig altid tryg og i gode hænder det år jeg kom i klinikken. Jeg havde tandlægeskræk da jeg kom det har jeg ikke mere takke være det dygtige personale.

17 de febrero de 2026

Anbefales!

Jeg har været hos Becktor i 2 år til tandregulering, som jeg har været virkelig glad for. Personalet har været super søde, og har altid følt mig tryg i deres hænder. Kan klart anbefales! Og mega flot resultat!

11 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Flabet og nedladende tandtekniker

Min almindelige tandlæge bad mig få en anden bøjletandlæges holdning ifht. mit bøjleforløb, hvorfor jeg bestilte tid hos Karin Becktor for at se, om min nuværende behandler har gjort noget galt, og hvad jeg bør gøre nu.
Becktor var nedladende, flabet og ligefrem irriteret, og hun nægtede at forholde sig til spørgsmålet om, hvorvidt min nuværende bøjletandlæge har fejlbehandlet mig; hun ville kun svare på, hvad hun ville gøre, hvis jeg kom ind af døren hos hende.
Til allersidst kunne hun på flabet vis konkludere, at mit dybe bid var returneret.
Det var jeg godt klar over, og det var ikke det, jeg betalte en formue for at blive informeret om. Jeg bad om en second opinion om mit bøjletandlægeforløb, hvilket hun bevidst nægtede at forholde sig til.

15 de enero de 2026

Bedste valg af klinik!

Jeg har gået hos Becktor igennem et par år for tandregulering med fastsiddende bøjle - kombineret med at kæbeoperation på hospitalet.
Igennem årerne har jeg gået fast hos Rikke B. og det er jeg mere end tilfreds med. Rikke er utrolig ambitiøs og ærekær omkring kvaliteten i sit arbejde - og det kommer jo helt automatisk patienten til gode.
Jeg har altid følt mig 100% i trygge hænder hos Rikke - og vil anbefale hende til hver en tid.
Tak, Rikke - jeg ville give 10 stjerner, hvis det var en mulighed!
Mange hilsner, Rikke West

25 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God behandling og skønne medarbejdere

God behandling og skønne medarbejdere, det er hvad, du bliver mødt af hos Becktor.

Jeg har været forbi klinikken i forbindelse med tandregulering, hvor jeg blev behandlet af klinikkens dygtige ejer Karin. Karin og hendes søde medarbejdere var meget professionelle, og de havde stort fokus på, at jeg følte mig tryg ved dem, og jeg kunne stille alle mine mange spørgsmål. Man kunne tydeligt mærke, at deres fokus var på at vejledede mig på bedste vis til at træffe den rette beslutning for mig, fremfor fokus blot var på at tjene penge.

Jeg kan varmt anbefale at Becktor! De har virkelig styr på tingene, og man kan derfor føle sig tryg ved, at man bliver behandlet godt og ikke midt stole på, at dine tænder bliver rette ordentligt!

16 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

To nedladende og arrogante receptionister hos Becktor Specialtandlæger

Nedladende og arrogante receptionister hos Becktor Specialtandlæger gider ikke kontakte sin IT-support pga. manglende modtagelse af mine mails, og anbefaler mig at finde en anden klinik.

Inden jeg skynder mig videre for at finde en klinik jeg kan have tillid til, skriver jeg denne anmeldelse.

Baggrunden er at jeg er på udkig efter en tandretningsklinik som jeg kan have tillid til. Tandretning er jo både en langvarig og bekostelig affære.

Som potentiel ny kunde havde jeg skrevet til Becktor Specialtandlæger på deres officielle mailadresse, men konstaterede at de ikke havde modtaget min mail. Da skriftlig kontakt kan blive vigtigt senere i et evt. forløb, ringer jeg mandag (15/1-2024 kl. 09:38) for at finde en løsning. Receptionist-1 var dog forståeligt noget presset over telefonkøen hvilket jeg anerkendte, så vi aftalte at holde kontakten.

Dagen efter ringede jeg igen (16/1-2024 kl. 10:52) hvor receptionist-2 var totalt uforstående hvorfor vi overhovedet behøvede at være i skriftlig kontakt. Hun afviste at kontakte IT-support, og mente at jeg burde kontakte en anden klinik. Jeg påtalte hendes udmelding med at hun skader både indtjeningen, kunderelationen og omdømmet for sin arbejdsgiver, men yderligere samtale var nytteløs.

Dagen efter (17/1-2024 kl. 10:09) ringede Receptionist-1 vedr. en test-mail de havde modtaget. Den var dog ikke afsendt på normal vis, og de kunne fortsat ikke modtage mails fra mig. Hun brød sig i øvrigt ikke om det receptionist-2 havde fortalt hende, nemlig at jeg havde beskyldt receptionist-1 for ikke at gide gøre noget ved problemet. Det har jeg dog aldrig sagt på nogen måde - tværtimod. Jeg kan derfor regne ud at Receptionist-2 har sat mig i et dårligt lys ved at lyve om hvad jeg har sagt. Dette forklarede jeg receptionist-1 men nu syntes hun pludselig også at jeg skulle finde en anden klinik. Jeg spurgte om ordrebogen er så fuld at de ikke gider undersøge mailproblemer der muligvis også påvirker andre potentielle kunder, hvilket hun bekræftede. Underlig forretningsmodel!!!

Jeg håber ikke de to arrogante gimper repræsenterer alle medarbejdere hos Becktor Specialtandlæger, men min tillid er forsvundet og der er ingen sandsynlighed for at jeg kontakter Becktor Specialtandlæger igen. Jeg tør ikke tænke på hvordan klinikken havde håndteret det, hvis der under senere behandling var opstået komplikationer... Når man sætter sådan to nedladende og arrogante medarbejdere i front for en virksomhed, risikerer man et dårligt omdømme.

17 de enero de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.