God tid til afsked med min far; både ved ilægning i kiste og da kisten blev kørt ud til bilen. Ved planlægningen af bisættelsen tog Jens sig god tid til at forklare os procedurer, visning af valg a... Ver más
La empresa ha respondido
God oplevelse på en trist baggrund. Man forsøgte ikke at pådutte dyrere løsninger. Mulighed for miljøvenlige løsninger. Min far’s sidste køretur blev gjort ekstra mindeværdig med tur rundt om hans for... Ver más
La empresa ha respondido
Bedemand Berner har virkelig gjordt et fantastisk arbejde, og hjulpet os da vi desværre skulle sende vores kære bror og søn afsted på sin sidste rejse. Og specielt Frederikke, har været og er gul... Ver más
La empresa ha respondido
Vi fik en meget venlig og kompetent behandling i forbindelse med min mor, Bodil Westerholms bisættelse 6. august 2021. Grunden til den manglende stjerne er, at vi bagefter blev lidt ærgerlige over a... Ver más
La empresa ha respondido
Vi arbejder for at skabe de bedste rammer om en smuk og værdig afsked.
Ingemannsvej 16, 4200, Slagelse, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg var meget tilfreds med den måde samtalen med bedemanden foregik, der var god tid til stille og roligt at aftale de forskellige ting. Det samme gjaldt, nå jeg henvendte mig telefonisk, følte at jeg kunne ringe når som helst.

Respuesta de Bedemand Berner
Jeg var helt tilfreds,. der var ikke en finger at sætte på noget.

Respuesta de Bedemand Berner
De bedste anbefalinger herfra, kompetent, respektfuld, ansvarlig og omsorgsfuld hjælp i forløbet omkring min afdøde mor.
Tak især til bedemand Gitte

Respuesta de Bedemand Berner
Fantastisk service. Min familie og jeg fin en professionel og meget venlig behandling. En meget stor tak til Jakob Krøyer.
Jeg kan stærk anbefale Bedemand Berner.

Respuesta de Bedemand Berner
Vi fik en god behandling fra først til sidst.

Respuesta de Bedemand Berner
Sober, værdig og ordentlig behandling til både den døde og os pårørende.
Hjalp med at give et smukt farvel fra start til slut.
Alt var yderst tilfredsstillende. Kan varmt anbefale Bedemand Berner

Respuesta de Bedemand Berner
Jeg og min familie er fuldstændig tilfredse.

Respuesta de Bedemand Berner
vi har fået en rigtig god og omsorgsfuld behandling fra jeres bedemand (Gitte) i forbindelse med vores Mor`s dødfald.

Respuesta de Bedemand Berner
Oplevelsen i forbindelsen med bisættelsen var helt ok , mødet forinden gik rigtigt fint mvh Sonny

Respuesta de Bedemand Berner
Meget varm og empatisk oplevelse. Bedemand Berners ansatte var yderst professionelle fra første kontakt til selve bisættelsen var fuldført. Giver firmaet mine varmeste anbefalinger.
Bente Reimer Sørensen

Respuesta de Bedemand Berner
Vi var meget tilfredse med Bedemand Jakob Krøyer.

Respuesta de Bedemand Berner
De er yderst professionel, og meget omsorgs fulde . Alt hvad der blev leveret
var perfekt .lige fra kistepynt,,,

Respuesta de Bedemand Berner
Herfra kan vi kun anbefale
Bedemand Berner med alle stjernerne

Respuesta de Bedemand Berner
Seriøs og forestående hele vejen igennem.
Hele tiden på forkant med sagens tidshorisonter og familiens ønsker.

Respuesta de Bedemand Berner
Super god, høflig behandling. God vejledning.
Intet at klage over
Venlig hilsen Bente

Respuesta de Bedemand Berner
Super behandling intet at sætte en finger på

Respuesta de Bedemand Berner
Utrolig fin service og opfølgning fra start til slut. Eneste lille minus er, at der på 2 af båndene var stavet forkert - der dog blev rettet inden kransene landede på kirkegården.