Best Western Hotels Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We had a brilliant stay at The George Hotel, Swaffham, Norfolk. Staff were really welcoming and friendly. Breakfast outstanding, General manager, Roxi, really kind and helpful.

1. Hotel
  2. Hotel de negocios
  3. Agencia de viajes

Información proporcionada por diversas fuentes externas

På Best Westerns webbplats kan du enkelt boka boende och prisvärda hotell online. Du hittar våra hotell i Göteborg, Stockholm och andra städer, välkommen!

Malo

TrustScore: 2.5 sobre 5

31 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hotell Aiden Kista

Hotell Aiden Kista

Boka inte om du vill ha sömn eller ett rökfritt hotell (astmatiker kommer inte överleva en natt här)

Min värsta hotellupplevelse någonsin.
Som andra skrivit, ljud av skrik och folk som springer i korridorerna hela nätterna.

Det värsta av allt är den brutala röklukt jag fick stå ut med under mina nätter i rum 224, pratade med en ung tjej i receptionen som inte alls var tillmötesgående och tyckte inte problemet kunde åtgärdas då hon inte vet var det kommer ifrån och "det är sånt som händer".Hon ljög och sa att det fanns inga andra rum vilket det fanns på booking.se

Alla mina kläder, jacka samt mitt hår stinker rök fast jag inte själv inte röker. Skulle inte bo här igen om jag fick betalt för det.

14 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bodde på Trädgårdsgatan 5 a i Uppsala o…

Bodde på Trädgårdsgatan 5 a i Uppsala o det var det värsta vi varit med om. Fick rum 123 mot gatan, det var EPA traktorer med hög musik, en bar vid teatern där folk tjoade o skrek fram till 02,00 ca. Vi är 2 pensionärer som vill kunna sova. Kunde ej byta rum då det ej fanns bemanning vid receptionen kl 21 då vi kom tillbaka, vi gick vid 16,dålig städning, dammigt. Gnisslande toadörr. Positiva var frukosten. MVH Charlotte

15 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oprofessionell personal och smutsigt rum!

Vi bokade ett hotellrum hos er på fredagskvällen den 7/8 och anlände sent, cirka kl. 23.30, med två mycket trötta barn, varav vår yngsta endast är 3 månader.

Tyvärr möttes vi av ett hotellrum som var mycket smutsigt och dammigt. Det var det värsta vi har upplevt på ett hotell. Det låg tjocka lager damm på flera ställen och när vi tände belysningen syntes det tydligt hur dammet flög omkring i luften. Det var fruktansvärt!

Jag är dessutom dammallergiker, vilket personalen kände till eftersom jag hade påtalat detta redan under kvällen.

Med två trötta barn och klockan omkring midnatt fanns det tyvärr ingen rimlig möjlighet för oss att stanna kvar och invänta att rummet städades, vilket dessutom skulle ha tagit tid pga rummets skick. Vi behövde därför lämna hotellet runt kl. 00.00 och på mycket kort tid hitta ett annat boende för natten. Personalen, Nadja, var hjälpsam och trevlig och hjälpte oss att avboka rummet, vilket vi uppskattar.

Vi vill samtidigt framföra att situationen innebar ett stort besvär för oss. Att sent på kvällen, med två trötta barn, rädda och ledsna barn behöva lämna hotellet och akut ordna ett nytt boende blev därför extra påfrestande.
Personalen på plats drog tillbaka betalningen på Klarna med en gång.

Vi har varit i kontakt med hotellet som hittills inte verkar vilja kompensera händelsen utan bara hävdar att "vistelsen är återbetald"?
Vi har inte sovit där, utan vistades där ca 15 minuter. Vi öppnade dörren, gick in och sedan lämnade så att påstå att det är en kompensation att "dra tillbaka pengarna" på Klarna är orimligt och oprofessionellt.

Att utsätta sina gäster för detta är helt oacceptabelt. Vi har dessutom fått en merkostnad i form av högre pris på annat hotell och parkeringsavgift.

Vi är besvikna och arga hur detta hanterats och på det, utsatt våra små barn för onödig oro och rädsla. Skulle därför aldrig rekommendera best western i Borlänge!

7 de agosto de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Sämsta hotellet någonsin…

När jag kommer till Östersund och ska checka in står en ung kaxig receptionist och är allmänt fyrkantig och ej serviceminded med sina svar. Totalt oförmögen att försöka ordna något bättre. Har bokat hundrum vilket är fullpris och 300 extra per dag!!! Och får sämsta rummet nedreplan med rum ut mot en väl trafikerad gata och fönstren är inte isolerade, vilket de såklart borde vara. Betalar rätt bra för detta skitrum med tillägg för hund. Dessutom ska man via app meddela om man vill ha städ. Usch fy! Aldrig mer Best Western

28 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

stayed in the best western in knowsley

stayed in the best western in knowsley, liverpool
really poor , we paid extra to have suit with a jacuzzi bath. only problem was there was not hot water and the tap on the bath was broken. complained and sent an email in to the company , that was 2 weeks ago and they still have not replied.
will not use best wetern ever again.

30 de agosto de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bedømmelse af stadshotel Vimmerby

Vi har boet på hotel Stadshotel Vimmerby i to overnatninger. Det første indtryk var utroligt skuffende. Personale i receptionen var dårlige til engelsk og havde mere travlt med betalingen fremfor at informere os. Det vrimler med fugle (Alliker) uden om hotel og på terrassen, og personalet gør intet for at få fugle væk. Værelserne var pæne, men det drypper ud fra håndklædevarmer, og det virker ikke. Fin mad, men utroligt dårlig organisering ift. morgenbuffet/kø.
Derud lukker baren uden at informere gæsterne omkring det.

5 de agosto de 2025

överraskande utgifter

Smidigt med snabb in/utcheckning online när man reser med familj. Registrerar kontokort på deras sida och du kan komma och gå utan utan stress.

På köpet får man en överraskning, inte alla hotell som har ändå, i form av att de automatiskt tar mer betalt än bokningen gäller. Spännande affärside det där.

Ingen överraskning jag uppskattar dock, får bli en vända med ARN - sådana överraskningar är inte okej!!!

19 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I've just tried to cancel my holiday in…

I've just tried to cancel my holiday in September because of illness I had a heart attack last year and under investigation for bowel cancer but they don't care and won't refund fund my money which seems as if they are only worried about profit not customer service.

11 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Janky ass hotel with drugs being sold…

Janky ass hotel with drugs being sold out the guest room doors and bad service also credit card scam going on with the staff beware of your information being sold to other countries from the scandals who run this location in Fairfield California

17 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Go find somewhere else to stay!

Go find somewhere else to stay!!
They Will give you uncorrect information when you sendt Them mails.
And om the check in, they will take no responsebillity for any mistake they might have.
Poor costumer service.

7 de febrero de 2025

Best Western Sjofartshotellet Oskarshamn

Hej! Nu jag sitter på Best Western Sjofartshotellet Oskarshamn, värsta service som jag träffade!!! Receptionist en gammal dam som börjar på U. lurade mig, skrek på mig och tvingade betala på husdjur avgift. På hotellet hemsida står att avgiften kan tillkomma, men står ingen summan . Helt slöseri! Hon hotade mig, skrek på mig! Känner mig jätte besviken. Hotellet luktar kiss och ser ut smutsig. På mångag jag ska kontakta med konsument verket.
Typ av resaSemester
Rum1,0Service1,0Plats1,0
Viktiga detaljerRekommenderar aldrig den hotellet! Väldigt otrevlig personal och smuts överallt, rum värdelös

25 de enero de 2025

Alltid så nöjda

Bott på en del av deras hotell, och är alltid super nöjd. Prisvärt. Bra kontinental frukost. Mysig miljö. Alltid trevlig personal! Va inatt på Arlandas Aiden. Jätte nöjda!

10 de enero de 2025

The George, Swaffham, Norfolk

We had a brilliant stay at The George Hotel, Swaffham, Norfolk.
Staff were really welcoming and friendly.
Breakfast outstanding,
General manager, Roxi, really kind and helpful.

13 de agosto de 2024

Beste hotel ooit

Beste hotel ooit. Geweldige service van liefdevol personeel, mega-uitgebreid ontbijt, bijzonder mooie spa. Ik kom heel graag nog eens terug!

25 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Luktade fruktansvärt illa i rummet

Luktade fruktansvärt illa i rummet! Lokaliserade den dåliga lukten till slut från överkastet som låg vikt vid fotändan. Slängde ut det i korridoren, hjälpte lite, men kunde inte sova på hela natten pga illamående. Detta var på Landvetter, Göteborg

7 de julio de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.