Jeg er veldig fornøyd med Biltema, men det er én ting jeg ikke forstår. Når de først får inn et produkt som er skikkelig genialt og kundene liker, virker det som de slutter å selge det. Av og til føle... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kjøpte et campingbord og en pumpe til luftmadrass. Kina skrot! Pumpen gikk i stykker etter én gangs bruk. Aluminium bordet hadde huller som var frest feil. Ergo kunne det ikke samles. Forsøkte å få ny... Ver más
Biltema Stjørdal:Dårlig kundebehandling. Toppers med ung arbeidskraft, men når de er frekke, også mot eldre folk blir jeg litt irritert. Samtidig er det begrenset med kunnskap på egne varer i både but... Ver más
Etter problemer med en halvt år gammel Biltema sykkel ville ikke butikken på Stord hvor denne var kjøpt bistå med å rette opp i en skade. Eg fikk det heller ikke til selv, men da kom Biltema Haugesund... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de accesorios para automóviles
- Tienda de productos químicos para automóviles
- Tienda de repuestos para automóviles
- Servicio de limpieza completa de automóviles
- Tienda de equipamiento y accesorios para coches
- Servicio de automóvil
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Biltema kjennetegnes av kvalitetsprodukter til meget lave priser. Produktområdene er bil, verktøy, båt, bygg, teknikk, fritid, hjem, kjemikalier.
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Var i Biltema Lier i dag 06.05.2025
Var i Biltema Lier i dag 06.05.2025
Skulle ha en stålbørste til vinkelsliper, pakkene var ikke teipet og åpenbar, slik at man kunne åpne og se innhold. En eldre ansatt gikk forbi og sier "ikke åpne dem", så sa jeg at alle pakkene er åpenbar, han likte ikke at jeg svarte han, prøvde å skjefte på meg i tillegg, men fikk samme respons og roet seg ned. Fikk veldig uhøflige prat med han, rart at sånne får jobbe med kunder. Merka fra lenge siden at ansatte går rundt med grinete ansikter der..
Meget bra butikk for alt mulig ting og…
Meget bra butikk for alt mulig ting og tang!
Feilmerket vare og meget sur betjening
Feilmerket vare og meget sur og lite behjelpelig betjening å gi en stjerne er egentlig altfor mye. Hold dere langt unna Biltema enkelt og greit
Advarsel til brukere og forbrukere
Advarsel til brukere og forbrukere: Ikke kjøp hos Biltema!
De gir uriktig informasjon om produktene. Jeg kjøpte elsykkelen min der, og batteriet har blitt ødelagt. Nå sier de at akkurat det batteriet er utgått og ikke lenger tilgjengelig. Resultatet er at jeg står uten et fungerende batteri og dermed uten sykkel.
Hvis noen vet hvor jeg kan sende inn en formell klage, blir jeg veldig glad for tips.
Biltema Skjetten
Biltema Skjetten
Ble lovet kvitteringer om jeg oppga tlf nr. Oppga telefonnummer flere ganger men ingen kvitteringer mottatt.
Ble også vitne til en kunde som skulle hente en vare. En arrogant kundebehandler hevdet at han hadde hentet varen, men kunne ikke legge frem bevis på den var hentet. Hadde planlagt en større handel, men fikk nok og dro. Lykke til
Overrasket over kundeservicen
Ringte til Biltema Lier for å spørre etter en vare. Søkte først på nettet, men der sto det : Ta kontakt med varehuset for antall. Etter at tlf hadde ringt i 10 minutter satte jeg meg i bilen for å kjøre retning Lier. Etter 18 minutter svarte det i andre enden. Den unge mannen kunne ikke hjelpe meg uten artikkelnummer. Jeg sa at jeg satt i bilen men at jeg skulle stoppe for å google opp nr, siden han ikke kunne søke på varenavn (slik vi som kunder kan). Jeg fortalte ham at jeg hadde ventet i 18 minutter på svar, - hvorpå han svarer: "Det kanke jeg no for vel"? "Ække min skyld at du må vente". Jeg spurte etter navnet på den unge mannen. Han svarer "Det er det samma det". Han ville ikke oppgi navnet sitt, og jeg spurte om han han synes at han svarte særlig kundevennlig. Han blåste det bort. Da han skulle sjekke varen (forsto jeg etterhvert), bare gikk han, ikke no "Skal sjekke om vi har varen inne" eller noe som helst. Etter en stund svarte han "Vi har to". Det var det .. he he . Makan til service og kundebehandling skal man lete lenge etter. Jeg dro IKKE til Biltema Lier for å si det sånn!
Kjøpte en kjøkkenkrakk fra Biltema…
Kjøpte en kjøkkenkrakk fra Biltema Finnsnes. Åpnet esken, gledet meg til litt IKEA-aktig montering… men ble møtt av mugg! Ikke litt heller – krakken så ut som den hadde tatt ferie i en kjeller siden 90-tallet. Hadde ikke forventet at “grønn design” skulle være bokstavelig. Skuffa, men litt imponert over hvor mye mugg som kan oppstå i en lukket eske.
Skulle kjøpe ny juicepresse,gikk da til Biltema på Lade i Trondheim. Ville se den ferdig montert. Ekspeditør pakket opp, satte sammen maskina, og forklarte bruken. Veldig hyggelig og hjelpsom så handel ble det. Kommer gjerne tilbake da jeg setter pris på god service 👍
Jeg kjøpte en elsykkel på Biltema
Jeg kjøpte en elsykkel på Biltema, og etter noen uker falt noe av framhjulet, noe som gjorde at det ble løst. Jeg prøvde å finne «tingen» som falt av, men fant den ikke. Jeg tok den inn til reparasjon, og de sa «Den er fin» – selv om hjulet HELT TYDELIG vippet en del, og bremsen hørtes forferdelig ut, siden hjulet var skjevt... Okei... Fikk ikke noe ut av reparasjonen, ingen proaktiv holdning, bare en «jaja, hvem bryr seg»-holdning.
Sykkelen min ble også stjålet i Stavanger, og de har ikke noe register over syklene de selger, ikke engang rammenummer. Og holdningen deres var helt forferdelig. Ikke én eneste dritt ble brydd, og ingen hjelp ble gitt. Jeg kjøper aldri noe på Biltema igjen.
Kjøpte biltemas karosseritetning
Kjøpte biltemas karosseritetning
Art nr: 36-4830 til renovering av understell
På tube står det oppgitt tørketid 3mm/ 24-timers ved 23 grader. Det tok 3 uker før det ble gjennomherdet. Etter herding ble det sprøytet epoxy primer. Der dette produktet fra Biltema var brukt, flasser epoxy av ved lett berøring. Så all jobb må gjøres på nytt.
Hold deg langt unna det produktet! Er som å male/ lakke på silikon.
Handler stadig vekk på Biltema Alnabru…
Handler stadig vekk på Biltema Alnabru og på Gran. Mye bra varer til rimelig pris. Har du kvittering går retur uten problem. Men de er unødvendig strenge på returfrist. Personalet er hyggelig og gjør så godt de kan. Lette etter en rørdel vi ikke fant. Når jeg sto i kassa kom han løpende med den!
Biltema Gjøvik må vel kunne kåres til…
Biltema Gjøvik må vel kunne kåres til verdens dårligste når det gjelder kundeservice, makan til lat arbeidskraft.
Rart de i det hele tatt greier å slå inn varene på kassa.
Dårlig returordning
Ønsket å bytte en vare som var ubrukt og merket med Biltema logoen (så det ikke var tvil at det er deres produkt), samt at det fortsatt er en vare de selger i butikk. Ble møtt på en lite forståelsesfull måte og fikk beskjed om at de måtte ha kvittering for å kunne ta i mot en retur i bytte mot ny vare.
Ringte kundeservice for å høre om det virkelig stemte og ble møtt av en lite hyggelig person der også, som bekreftet at de kun godtar retur med kvittering.
Jeg hadde skjønt at de krevde kvittering hvis det var snakk om åpent kjøp og hvis de var en liten kjede, men skjønner ikke hvorfor de velger å ha en så dårlig returordning.
Det var en meget skuffende opplevelse
Det var en skuffende opplevelse, kjøpte 2 stk pizza en var piss lunken den andre iskald, klager de prøver å varme dem, lykkes en smule fra iskald til pisslunken.
Her er IKKE KONTROLL PÅ INTERNKONTROLL IK-MAT og temperatur. Mattilsynet burde legge dem et besøk!
AVD Lillehammer
Kaffe var vel det eneste som var riktig den ble servert varm👍
Tenker Biltema skal droppe kafé og holde seg til bildele. Eller ansette folk som har forstand.
Ræva blues juletrelys
Er stort sett fornøyd etter en handel på Biltema, men ikke i dag. Kjøpte trådløse juletrelys med fjernkontroll. Skal bare være å putte i batterier og kjøre på, men fjernkontrollen funker ikke, er et rødt blink i den hver gang jeg trykker så liv er det, men funker ikke, så da funker heller ingen av funksjonene (flammeeffekt, forskjellige farger m.m) Og det er ikke verdt turen (30min hver vei) for å klage/bytte, da er det bedre å la vær å kjøpe billig dritt på Biltema neste gang.
Aldri kjøp noe motorisert der, kundeservice elendig.
Tromsø. Kjøpte gressklipper der, fikk feil på den. Leverte til reprasjon i juni, fikk den tilbake i september etter myyyyye mas. Den startet men gikk ikke riktig så leverte inn igjen, ikke hørt noe fra de, hver gang vi er å spør etter den eller ringer så har ingen sett på den enda. Vi ringer opp på mandag sier de hver gang, har ikke hørt et pip fra dem. Til og med når sjefen var der fikk jeg ikke prate med han, men en 18 åring som ikke visste noe som helst. Aldri kjøp noe motorisert der, kundeservice er værste jeg har vært borti. Vi er snart i desember og ingen hjelp fra Biltema. Måtte låne gressklipper hos naboene i hele sommer og høst.
Ikke kjøp sykkel på Biltema Stavanger og Bryne
Kjøpte en helt ny sykkel på Biltema i Juni, leverte den inn i håp om jeg fikk rep. på reklamasjon, der trodde jeg å håpte feil!! Bremsene var slitt ned til stål, alt løsnet, rust, giren ramlet av.. de mente det var dårlig vedlikehold fra min side.. da jeg vasket den 1 gang i uken pluss holdt den under tak.. 2 biltema butikker holdt sammen om dette.. ingen sykkel er så dårlig etter 4 måneder ærlig talt wtf. For å ikke snakke om servicen.. den var katastrofal! Var ikke villige til snakke, blankt avvist absolutt null hjelp å få.
Koffein var svidd og jeg betaltesjult for…
Pomfrien var svidd og jeg betalte for mye i kassen og når jeg spurte om å få kvittering så hun bare ga meg penger dårlig service frekk betjent i matkassa
Dårlig service pommesfrites smakte tørr…
Dårlig service pommesfrites smakte tørr potet og ho kassen tok for mye betalt uten å gi oss kvittering
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.