Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Etter problemer med en halvt år gammel Biltema sykkel ville ikke butikken på Stord hvor denne var kjøpt bistå med å rette opp i en skade. Eg fikk det heller ikke til selv, men da kom Biltema Haugesund... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles
  2. Tienda de productos químicos para automóviles
  3. Tienda de repuestos para automóviles
  4. Servicio de limpieza completa de automóviles
  5. Tienda de equipamiento y accesorios para coches
  6. Servicio de automóvil

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Biltema kjennetegnes av kvalitetsprodukter til meget lave priser. Produktområdene er bil, verktøy, båt, bygg, teknikk, fritid, hjem, kjemikalier.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,9

Todas las opiniones

48 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Dirty place

No paper in the women's toilet and dirty in the men's toilet.
Biltema lacks leadership. The young staff cannot manage the place without experienced leaders.

23 de julio de 2026

Biltema Stjørdal:Dårlig…

Biltema Stjørdal:Dårlig kundebehandling. Toppers med ung arbeidskraft, men når de er frekke, også mot eldre folk blir jeg litt irritert. Samtidig er det begrenset med kunnskap på egne varer i både butikk og tlf. Lite hjelp å få…

21 de julio de 2026

Biltema Sofiemyr

Biltema Sofiemyr. Skulle kjøpe en takrenne. Sjekket først lagerbeholdning på nett som viste 10+. Når jeg kommer dit en halv time senere er det 0 på lager. Fint med data.

20 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte et campingbord og en pumpe til…

Kjøpte et campingbord og en pumpe til luftmadrass. Kina skrot! Pumpen gikk i stykker etter én gangs bruk. Aluminium bordet hadde huller som var frest feil. Ergo kunne det ikke samles. Forsøkte å få ny pumpe men da jeg ikke hadde kvittering (min feil), så var det "desverre" helt umulig å få ny pumpe. Handler ikke her igjen.

10 de julio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kundene liker det, vi fjerner drt

Jeg er veldig fornøyd med Biltema, men det er én ting jeg ikke forstår. Når de først får inn et produkt som er skikkelig genialt og kundene liker, virker det som de slutter å selge det. Av og til føles det nesten som: «Dette liker kundene – da tar vi det ut av sortimentet.» Derfor bare 2 stjerner

14 de julio de 2026

hei ELENDIG

hei
skulle bytte en bor jg ble anbefalt av unge ansatte. Tok ikke vare på kvittering pga jg tenkte borren var riktig.
Her begynne irritasjonen, da en ansatt sa de ikke kunne finne meg i systemet fra bankutskrift og dermed ikke få byttet borren.Jg letet i arkivet i banken og presenterte flere kvitteringer fra biltema kjøp i juli. DERE må legge inn kvitteringer i profilen til kunden slik alle kjente butikker gjør. Her brukte jg over en halv time og knyttet opp leder av butikken i Åsane Bergen med å lete etter kvitteringen i biltema retur systemet. Omsider etter en halv time fant den og alt jeg sa stemte. Dere fikk 8 stk bak meg i kø og noen gikk fra butikken. Inkompetente ledere som spekulerer i at folk ikke tar vare på kvitteringer og på den måten må beholde varer de ikke trenger eller i mitt tilfelle ble gitt feil borr til gitt underlag. Opplæringen bør også kvalitetssikres til våre unge ansatte. De skjønner heller ikke hvorfor dere oppdaterer it systemet til ett kundevennelig system. Jeg blir nå fast kunde hos konkurenten JULA som har ett kundevennelig system, der kunden slipper å ta vare på kvitteringer. Blitema har gamle sløve ledere som mottar mest lønn, mens de unge får all kritikken, fordi de forstår at systemet må oppdateres. 2 ganger nå har jeg brukt av min tid, ansattes tid og alle kundene bak sin tid på dette inkompotente systemet til biltema.

10 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I used to buy lot of stuff from…

I used to buy lot of stuff from Biltema., but since they stopped prnting their catalogue. I have not bought some except when i was there personally.
I feel it was so easy sitting home and reading throgh pages and marking, what i need just in case , is not done any more. Even things i want are hard to remember, except when i need most, i buy ftom another shop.
I am sure Biltema lose lot of business, while they try to save on catalogue expenses.
Good luck Biltema

17 de junio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Handler mye på Biltema, men ikke mer elektrisk

Handler mye på Biltema, men klok av skade blir det nå mindre elektrisk utstyr. Har tidligere ofte opplevd at elektriske apparater fra Biltema slutter å virke. Trodde den tiden var forbi, men i fjor kjøpte jeg en Gresstrimmer CGT 36. Den sluttet å virke denne sommeren. Lagret tørt i bod, men midt under klippingen var det stopp. Var innom Biltema, men i og med at jeg har klart å rote bort kvitteringen hjelper det heller ikke med noe garanti (har hatt så mange handler i forskjellige butikker, usikker på hvilken butikk). Utrolig, for det er ikke tvil om at det er Biltema. De har sikkert mye annet bra, og ting uten elektrisk kjøper jeg gjerne videre, men alt som går på strøm sier jeg videre nei takk.

9 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

DON’T SHOP AT ANY OF THESE STORES…

DON’T SHOP AT ANY OF THESE STORES…. ESPECIALLY BILTEMA FORUS!!! TERRIBLE CUSTOMER SERVICE. RUDE EMPLOYEES. SUB STANDARD MANAGERS!!
IF THERE IS A PROBLEM WITH A PRODUCT THEY REFUSE TO FOLLOW NORWEGIAN LAW AND REFUND THE MONEY!
GO TO CLAS OHLSON, JULA, RUSTA INSTEAD WHERE THEY LOOK AFTER THERE CUSTOMERS!

6 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tar ikke ansvar for dårlig produkt

Kjøpte en kanne eddik, la den i baksetet. Når jeg tok den ut var forseglinga ikke brutt, men det hadde lekket ut ganske mye, med sterk lukt i baksetet. Biltema nektet å betale for rens av setet, og jeg har aldri opplevd lignende kundebehandling noe sted. Går aldri dit igjen

15 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nå har jeg vært kunde hos Biltema siden…

Nå har jeg vært kunde hos Biltema siden slutten av 80-tallet. Kjøpt utrolig mye bra der og av god kvalitet. Joda, noen ganger har jeg kjøpt produkter som ikke svarer til forventningen, men jeg har alltid fått hjelp, refundert kjøp eller byttet til noe annet. Mange gode tips og råd. Dette har vært i Bergen, Oslo, Arendal og Skien.
Mange av produktene har også vært bedre enn andre dyrere utgaver, som f. eks. slipemusa. Vedkløyver, sirkelsag, gjeringsag og mye annet har fungert bra. Samme gjelder hageutstyr, bilpleieprodukter, maling og elektronikk. Fremdeles svirrer og går den gule Dab-radioen i bakgrunnen her... Kjempefornøyd.
Eneste gangen jeg har vært misfornøyd med et produkt var ved kjøp av en ryddesag. Den ble refundert uten problem.
Forleden dag møtte jeg en far med sønnen sin i en lekebil inne på et senter. Alle smilte og lo, for guttungen satt og jodla "Biltema, ÅÅÅÅ". Takk for at dere har lettet hverdagen min.

3 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fornøyd! En ekstra shoutout til Egersund.

Har hatt mange mange kjøp hos Biltema opp gjennom årene det blir 1-2 turer i mnd.

Enormt utvalg, du kan få varer av høy kvalitet, med gode garantier, eller billig, mer regnet til hobbybruk. Fantastisk nettside med i fnfo om produkter mm.

De har veldig mye fint til båt. Overraskende mye! Og det er fantastisk fin stil på det, billigst sammenlignet med de fleste andre med tilsvarende varer, og god kvalitet!

De har «alt» til Hus og hjem. Bil båt, bygg, elektrisk+++

Veldig fornøyd kunde.

PS! Avdelingen i Egersund må være den mest ryddige, rene, flotteste avdelingen jeg har satt min fot på noen tid! Det er ikke en avdeling jeg pleier å bruke, men måtte stoppe der på veien og jeg ikke rakk hjem. Ufattelig fin butikk,så her bør ledelsen være stolte . Og de ansatte bør få en ekstrea oppmerksomhet, for dette overgikk alle forventninger.

6 de mayo de 2026

Elendig vare, elendig kundebehandling

Kjøpte hulltang beskrevet som "proff, kraftig og solid", hulltangens konstruksjon ga etter ved test/første gangs bruk. Gjøken på biltema testet den på beltet sitt å nektet å ta den imot som reklamasjon fordi han greide å lage hull. Elendig kundebehandling, skal jeg ha noe skit kjøper jeg heller sjøl fra Temu istede for at biltema skal videreselge kina-ræl til overpris. Biltema Bamble anbefales ikke

19 de mayo de 2026

Biltema avd Hønefoss med ny

Biltema avd Hønefoss med ny? butikksjef - er den mest stivbeinte, serviceuvennlige butikken jeg kan tenke meg!
Dette var MYE BEDRE tidligere.
Siste erfaring med bytte av småting i dag 29.04.26 var en selsom opplevelse - og det var med butikksjef en selv! Fra nå av handler jeg der bare i nød - drar heller til Sandvika eller Tønsberg som jeg ofte passerer. Der har de til nå vist servicevennlighet ovenfor kunder og klart å bruke hodet! Det mangler fullstendig i Hønefoss!!

29 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte utbedringspray med klarlakk for…

Kjøpte utbedringspray med klarlakk for restaurering av 2 stk veteran scootere . Betalte over 2000kr tilsammen.
Etter både lakkering med farge og klarlakk viste det seg at lakken ikke tålte bensin . Har restaurert flere objekter og ikke hatt dette problemet da lakkering ble utført på lakkeringsverksted. Det står ingen ting på boksen om at lakken ikke tåler bensin . En liten dråpe er nok til å ødelegge timeshvis med puss og lakkering. Det er slett av biltema å ikke merke dette på boksen.

9 de abril de 2026

dårlig service, alltid kø

dårlig service; fraværende ansatte, alltid kø! Kun 1 kasse er åpent og av en merkelig grunn har dem stengt selvbetjenings kasser som hadde løst dette problemet

Ser ikke ut som lederen der forstår at 1 kasse med kø er dårlig butikk.

22 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Biltema i Mosjøen reklamerar stort med…

Biltema i Mosjøen reklamerar stort med att det är Svenska priser i cafét. I Sverige är Biltemakörv ett begrepp och korven kostar 5 svenska kronor. I Norge så betyder svenska priser att kokt korv kostar 10 Norska kronor, alltså 100% dyrare än i Sverige!!!!!! Super dåligt och falsk marknadsföring.

17 de abril de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.