Ich bin völlig glücklich, so toller Service☺️Von Bestellung über Extrawunsch , es hat alles super geklappt🫠Die Ware kam pünktlich und gut verpackt bei mir an☺️Geniesse jetzt ein bisschen 🍬🍬und wer... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Et fantastisk sted at købe lækkerier. Deres bolcher, deres karameller og de er slet ikke hårde men dejlig bløde, her knækkes ingen tænder🥰, der er bare rigtig gode smage. Vi blev bedsteforældre i... Ver más
Tak for at giv en lille smagsprøve med, nu glæder jeg mig rigtig til at forære de lækre bolcher til nogle heldige modtagere 🐣 Super hurtige levering, jeg vender snart tilbage for at handle nogen til... Ver más
La empresa ha respondido
Min forsendelse forsvandt ved Postnord i forbindelse med Black friday og juleindkøb. Men Bolcheriet var super hjælpfulde, de sendte en ny pakke til mig, med det samme. Bolcheriet ydede hurtig og supe... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Bolcheriet er familieejet og drives af ægteparret Thomas & Mariam Brandt Touray. I Bolcheriet laves bolcherne på den eneste rigtige måde - i hånden. Alle Bolcheriets produkter koges i bolcheriets egne bolchekogerier i Skagen, Løkken og Svaneke. Bolcheriet er udover sine gourmetbolcher og rustne søm især kendt for sine konfirmand, dåbs og bryllupsbolcher.
Información de contacto
Torvet 1, 9480, Løkken, Dinamarca
- info@bolcheriet.dk
- www.bolcheriet.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
hurtig levering og bolcherne smager…
hurtig levering og bolcherne smager fantastisk.
Fine bolcher og hurtig levering. Jeg kan ikke
Fine bolcher of hurtig leverig.
Vi kan ikke klage over noget som helst.
Mums
Jeg elsker bare jeres bolcher, og det gør mine kollegaer også, de smager af noget 😋🤩

Bedste service
Har lige modtaget de flotteste logobolcher til min frisørsalon, har fået en fantastisk behandling, først smagsprøver tilsendt og efterfølgende den sødeste betjening, de bedste og varmeste anbefalinger herfra

Respuesta de Bolcheriet A/S
Hurtig levering med en lille…
Hurtig levering med en lille overraskelse i pakken 😄 Smager skønt og friskt

Kanon god smag
Kanon god smag. Kanon god pris, især når jeg køber 2. Sortering. 😜
Ønsker jer alle en rigtig dejlig Påske 😊

Respuesta de Bolcheriet A/S
Det er sådan nogle bolcher der smuldrer…
Det er sådan nogle bolcher der smuldrer i munden og en del af smagene er ikke så gode. Er desværre ret skuffet

Respuesta de Bolcheriet A/S
Første men ikke sidste gang jeg handler her
Super hurtige levering, jeg vender snart tilbage for at handle nogen til mig selv 😋

Altid hurtig levering
Altid hurtig levering, ekstra god service hvis der er tilbud, jeg ikke selv har bemærket

Rigtigt god levering
Rigtigt god levering! Det glæder mig til min datters konfirmation!! 🤗🤩😚🥳

Respuesta de Bolcheriet A/S
Det var en fin service og pakken kom…
Det var en fin service og pakken kom allerede et par dage efter. Men selve bojlserne var her en skuffelse. Alt for stor del af hver pose, var knust eller så små stykker at skulle tage 4-6 stumper, for at det svarede til et’ normalt stk.
Jeg ville helt klart anbefale at købe herfra
Jeg ville helt klart anbefale at købe deres bolcher, de smager vildt godt.
Har købt konfirmation bolcher og bolcher ananas og vanilje og de begge to er bare super flotte

Respuesta de Bolcheriet A/S
Bestillingen der giver gode vibes til flere bestillinger
Simpel og nem hjemmeside at navigere rundt i.
Nem at bestille, ok hurtig levering i sikker emballage som beskytter bolcherne.
Blev mødt af en skøn duft af bolcher da æsken blev åbnet.
Ikke sidste gang vi bestiller der fra.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.