Svaneke bolcher smager altid fantastisk, og det gør de stadigvæk! Desværre er de gået væk fra blandt selv konceptet hvilket jeg synes har været en stor del af oplevelsen. Ærgerligt de kun har færdigpa... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi havde bestilt nogle navneposer og hjertebolcher til kommende bryllup. Det var pakket flot ind og der var ekstra med i pakken så vi kunne smage inden festen. Vi bestiller gerne herfra igen en anden... Ver más
Jeg er vild med jeres bolcher. Især karamel snegle-og de blå jordbær/vanilje man desværre ikke kan købe
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Bolcheriet er familieejet og drives af ægteparret Thomas & Mariam Brandt Touray. I Bolcheriet laves bolcherne på den eneste rigtige måde - i hånden. Alle Bolcheriets produkter koges i bolcheriets egne bolchekogerier i Skagen, Løkken og Svaneke. Bolcheriet er udover sine gourmetbolcher og rustne søm især kendt for sine konfirmand, dåbs og bryllupsbolcher.
Información de contacto
Torvet 1, 9480, Løkken, Dinamarca
- info@bolcheriet.dk
- www.bolcheriet.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Sehr lieber Service von Bestellung bis Lieferung☺️
Ich bin völlig glücklich, so toller Service☺️Von Bestellung über Extrawunsch , es hat alles super geklappt🫠Die Ware kam pünktlich und gut verpackt bei mir an☺️Geniesse jetzt ein bisschen 🍬🍬und werde sicher wieder bestellen ❤️
God Jul un mange tak to Bolcheriet🫠
Hurtig levering og skide gode bolsjer
Super lækre bolcher og karameller
Super lækre bolcher og karameller. Hurtig levering. Kan kun anbefale
hurtig og god levering
hurtig og god levering
Lidt skuffet over de bolscher jeg modtog
og med sidste leverance .
lakridspebermynte , som absolut ikke smagte som forventet- desværre
Skuffet over varen
Hurtig levering og smagen fejler ikke noget, men er ret skuffet over bolcherne med babyfødder, som jeg har betalt i ret dyre domme for, fordi de skulle leveres til København.
Motivet ligner bare blå klatter..
Altid dejligt
Altid dejligt, at komme i butikken i Svaneke .
Skønt personale altid friske og hyggelige .
Bestiller også på deres hjemmeside og får varerne sendt hjem.
Kan de være bedre?? NEJ VEL❤️❤️❤️❤️❤️
Handlede der fra 29.9.25 til 25.10.25
Super oplevelse
Hurtig levering og super service ved spørgsmål samt rigtig gode produkter. Har købt af flere omgange
Hurtigt levering og lækre bolcher
Hurtigt levering og lækre bolcher. Elsker de billigere 2. Sortering bolcher som jo også bare er super gode. Har bestilt dem mange gange fordi de er vanedannende.
Lækre smagsfulde bolcher
Meget lækre smagsfulde bolcher. Alle smagsvariantet nøje beskrevet hvilket afstedkommer at det er meget nemmere at finde en smagsvarian der passer ens smagsløg.
Utrolig mange lækre bolcher at vælge mellem.🤩
Hurtig levering og prima varer
Hurtig levering og prima varer. Ydermere var der en ekstra overraskelse i pakken med bolcher. Ikke sidste gang jeg handler der👌🙂
Nem at bestille
Nem at bestille.
Fik hurtig hjælp af sød medarbejder, da der skete en fejl ved levering.
Lækre bolsjer
Bolcher smager bare godt
Gode priser og meget hurtig levering
Gode priser og meget hurtig levering
Og så er det jo rigtig gode bolsjer 😊
La experiencia Trustpilot