Asked a simple question about drill bit got email saying will get answer in 24h, three days later no answer....dissapointing
Consulta las opiniones de los clientes
Bosch pro driver gave a fault after months of light use. Only had online receipt as I purchased online. Customer service awful, warranty totally useless, like a bad insurance company they never ho... Ver más
Købte gennem Frishop, Fredericia en Dremel sliber med tilbehør. Maskinen gik desværre hurtigt i stykker, og med hurtig hjælp fra Frishop, fik jeg returlabels mm.og uden yderligere besvær modtog jeg he... Ver más
Habe ein ganzes Bosch Akku 10 ToolKit 18V - 10 Maschinen + 3 x Akku 18V professional bei Toolnation gekauft. Bin mit diesem Boschset überhaupt nicht zufrieden. Nach 2 Wochen normalen Gebrauch ist sc... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
KØB IKKE BOSCH Truvo, Spild af 350,.- kr,
Har købt en BOSCH Truvo, jeg søger, markerer hvor den lyser grøn og begynder at bore, ikke ret længe der røg strømmen, ja et kabel i væggen hvor Bosch Truvo markeret grøn.
Næste en lofthøjtaler, finder det felt som lyser grøn markerer og borer 2 cm så støder jeg på metal, tager Truvo op til de markeringer som lyste grøn og nu lyser den rødt over hele den flade jeg fik grøn på før boring
Det er bare anden gang nu den viser fejl, tør simpelhed ikke bruge den, skod produkt
BOSCH jeres skodprodukt af en metal søger har nu kostede mere i rep af vægkabel end jeres såkaldte metalsøger
KØB IKKE, KØB IKKE, KØB IKKE, KØB IKKE, KØB IKKE, KØB IKKE, KØB IKKE, KØB IKKE, KØB IKKE, KØB IKKE, KØB IKKE
Bosch 18v cordless drill
I normally buy power tools from Aldi or Lidl but decided to treat myself to a premium Bosch cordless drill.
It failed on second use. Took it back B&Q for replacement or refund . As it was two months old has to be returned to bosch for repair.
Bosch customer service are rude and inept, got the collection address wrong, still waiting for them to get it right.
If you want a reliable tool - don’t buy Bosch!!
Elendig Kantklipper-service fra Bosch
Da jeg havde en større opgave med vores ca. 4 år gamle batteridrevne Bosch kantklipper, købte jeg et par ekstra batterier til den, for ikke at få ophold i arbejdet. De virkede imidlertid ikke. Hos mit særdeles hjælpsomme byggemarked, Jens Schultz i Rudkøbing, hvor jeg havde købt dem, kløede de sig i nakken. En opringning til Bosch afslørede, at ældre kantklippere skulle 'om-chippes' (have en ny chip i) for at kunne benytte de nye batterier. Ganske irriterende! Nå, men Bosch ville foretage operationen gratis. Så d.12. maj gik apparatet af til om-chipning. Vi har nu nået 7. juni, uden at nogen kantklipper er dukket op. Byggemarkedet har været i kontakt med Bosch. De har ikke haft tid til at gøre noget ved sagen endnu. Jeg må sige, at jeg vil gå efter andre mærker, næste gang, jeg skal købe elektrisk værktøj, hvis de ikke om-chipper deres kundeservice. Det her er helt uholdbart.
Ole Grøn, Rudkøbing
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.