Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eénmaal Bose Sound wave aangeschaft , nooit meer ! Steeds gedoe, niet werkende app's, onmogelijk om nog in te loggen op mijn account, onbestaande helpdesk, geen reactie op mailverkeer... enfin, zeer o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vreselijk wat een … bedrijf is het geworden na jaren fantastische service is het helemaal het tegenovergestelde geworden sind alles in duitsland word gerepareerd. Bose subwoofers gaan allema... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bose QuietComfort oordoppen gaan na worden na 2 jaar minger en na 2,5 werkt de noice cancelling helemaal niet meer, ze willen het herstellen voor 224 euro. Ik mag toch verwachten dat een premium prod... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda Hi-Fi
  2. Tienda de electrónica
  3. Tienda de audio para el hogar

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Home Audio, Speakers, Car Audio, Carriere mogelijkheden bij Bose, de leider in sound systemen, home stereo systemen, home entertainment en surround audio systemen.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Bose geeft geen gehoor

Ik heb de afgelopen weken al drie keer een mail gestuurd naar het Helpcentrum van Bose, ik heb een vraag over mijn Wave Sound Touch systeem, maar ze reageren niet. Heel onbeschoft vind ik dat.

17 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Doesn't provide warranty on products which serve as replacement

Product ontvangen nadat mijn eerste paar earbuds al kapot ging na amper een jaar (die waren ook een vervanging van een paar earbuds die ook kapot gingen na slechts 1 jaar). Nu een jaar verder en dit ultra quietcomfort paar heeft al 1 oortje waarvan de batterij niet meer oplaadt. 3 jaar - 3 paar earbuds dus....

Bose biedt nu blijkbaar maar 90 dagen garantie meer op het vervangen product vanaf september 2024 en ontdoet zich van elke verantwoordelijkheid om degelijke earbuds op de markt te brengen.

Welke optie bieden ze aan?

"Het Ingram Micro Serviceteam zal proberen het product te repareren (door middel van reparatie, software-updates, enz.). Mocht dat echter niet haalbaar zijn, dan krijgt u de mogelijkheid om het product te ruilen. Het goede nieuws is dat Ingram Micro u een ruilaanbieding aanbiedt met 25% korting op de adviesprijs van een nieuw artikel. Deze korting dient te worden betaald voordat het nieuwe product wordt verzonden."

En ondertussen blijven ze maar producten op de markt pompen, zonder dat de voorgaande ook maar van enige kwaliteit of duurzaamheid zijn.

For BOSE, the end is nigh.
GG!

20 de octubre de 2025

Bose boycot

Bose ontdoet zich op asociale wijze van haar verantwoordelijkheid. Geen onderdelen meer te bestellen onder de noemer wij doen geen distributie meer in de Benelux. Voor klachten is geen ruimte en word het gesprek beëindigd. Bose usa zelfde verhaal. Dure niet werkende speakers vanwege het missen van een connector worden niet nageleverd.

Bar en boos dit bedrijf wat we met zn allen zouden moeten boycotten, beroep op import heffingen etc etc etc

9 de octubre de 2025

Soundtouch app verdwijnt!

De soundtouch app wordt ineens uit de lucht gehaald, de enige reden waarom we geïnvesteerd hadden in dure soundtouch speakers! Wij wensen dat de app online blijft of open source wordt of we een refund krijgen!

15 de octubre de 2025

Jammer dat ik geen 0-sterren kan geven

Jammer dat ik geen 0-sterren kan geven. Bose speakers koop je voor een levenslange ervaring (is de prijs ook naar). Bose stopt met cloud service van het soundtouch systeem (multiroom) waardoor mijn 3600euro investering verdampt is.

Waardeloos merk, op mails reageert men niet en klantenservice bellen is niet bereikbaar (meer dan 2uur in de wacht).

Koop nooit Bose!!!!

12 de octubre de 2025

Schandalige service

Op advies van Bose heb ik het product ingestuurd naar reparatiepartner Ingram Micro. Vervolgens ontving ik géén diagnose (wat is getest, welke onderdelen mogelijk defect, is reparatie geprobeerd ja/nee?). Ook de eerder door Bose genoemde coulancekorting bleek er niet te zijn. De “oplossingen” die ik kreeg:

- Het product ongerepareerd laten terugsturen tegen €35,70 kosten, of
- Een nieuw product kopen via Bose, maar zonder de beloofde korting, en bovendien meer dan €50 duurder dan elders (bij Alternate €213,90 incl. btw).

8 de octubre de 2025

Bose is Bose niet meer!

Bose was altijd, onbetwijfeld, HET audio merk voor mij. Inmiddels is dat wel anders. Producten zijn te prijzig en het ergste van allemaal: de producten gaan erg snel kapot. Ik zou Bose niet meer aanraden. Er zijn andere merken welke de laatste jaren goed bezig zijn (Teufel, JBL, Sonos) welke een betere prijs kwaliteit verhouding hebben. Ook is de Klantenservice erg achteruit gegaan. Willen niks meer repareren tenzij er een flinke reparatievergoeding tegenoverstaat. Leuk verdienmodel: producten lanceren die defect raken en dan nogmaals verdienen op de reparaties. Firma Ingram speelt hierbij een slimme rol. Bose besteed namelijk de reparaties uit. Ik denk dat dit onderzocht moet worden door de consumentenbond. Nooit meer Bose!

29 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dure sleepbuds worden 3 jaar na aankoop niet meer ondersteund... Schandalig!

In augustus ben ik heel toevallig tot de ontdekking gekomen via Tweakers dat de Bose Sleepbuds sinds 21/7 niet meer worden ondersteund. Ik heb 4 paar (thuis, op het werk waar ik slapende nachten doe, op de camping en nog 1 reservepaar). Ik kan niet meer zonder.

Ze zijn enkel te bedienen via een app, en deze app kan dus sinds 21/7 ook niet meer gedownload worden. Ik heb de app maar op 1 gsm staan, dus als die crasht of kwijt geraakt heb ik een probleem. Normaal geldt er minimum 5 jaar wettelijke productondersteuning in Europa, maar daar veegt Bose zijn voeten dus aan. Na héél moeizaam contact met de klantendienst wordt er geen oplossing geboden. Geen alternatief, geen compensatie (ik wou de oordopjes terugsturen mits het verkrijgen van bv een waardebon ofzo maar ook dat is blijkbaar geen optie voor Bose).

Een dure investering die na 3 jaar waardeloos blijkt ( deze kostten destijds rond de €250 per paar!!).

Echt een grote schande vind ik dit. Nooit meer Bose voor mij!

2 de septiembre de 2025

Nooit meer

Ik was jarenlang trouw bose fan maar NOOIT MEER. Klantenservice is echt slecht, producten gaan achteruit, als je het oplaad doosje van je oortjes kapot laat vallen of kwijt raakt moet je je oortjes opsturen om een nieuw doosje te ontvangen zonder prijsopgaaf vooraf waardoor je achteraf een nieuwe set moet afnemen terwijl je alleen het doosje wilt, echt nooit meer. Dure producten maar geen kwaliteit of service echt belachelijk.

26 de agosto de 2025

Slechtste aankoop ooit

Slechtste aankoop ooit – Bose faalt compleet

Mijn vierde set Ultra Earbuds alweer en wederom defect. Klantenservice belooft vervanging met Gen 2, maar gebeurt niets. Ook beloofde terugkoppeling? Niet gekregen.

Voor deze prijs is dit onacceptabel. Geen oplossing = geen vertrouwen, geen aankoop meer.

1 de agosto de 2025

Wel duur, niet duurzaam

De headphones zijn bij aanvang goed, en ik was tevreden maar de hoofdkussens gaan niet lang mee. Zou eigenlijk niet een issue moeten zijn maar Bose kan geen oplossing aanbieden voor vervangende hoofdkussens voor de headphone, daarom zit ik met een versleten product. Je kunt wijken naar AliExpress voor vervanging, maar je headphones en de ANC zitten nooit meer zo goed als nieuw. Bose biedt geen garantie service aan in Nederland. Ik koop in plaats daarvan Sony, betere kwaliteit, betere service.

6 de agosto de 2025

Slechte naservice

Op zichzelf levert Bose goede producten. Niets mis mee. Voor mijn Bose hoofdtelefoon is het gewoonweg NIET mogelijk om originele oorkussens te kopen en / of te bestellen. Wél oorkussens VOOR Bose, maar niet VAN Bose. Zijn nergens te krijgen. Ben er wel klaar mee, nu maar een Dyson hoofdtelefoon gekocht. Daar kan Bose niet aan tippen... Jammer, maar helaas!

1 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat positief begon eindigt met…

Wat positief begon eindigt met frustratie.

Was op zoek naar een onderdeel en deze is mij gratis via de klantenservice aangeboden begin maart. Dat was de service waar ik blij van kan worden.

In april en mei nog eens contact gehad, waarbij de laatste keer aangeven is dat het onderdeel binnen een week zou volgen.

Nu nog eens gevraagd en wordt er aangeraden om contact op te nemen met een reseller zoals de Mediamarkt.

Voor een onderdeel is dat een kansloze missie. Vervanging of nieuwe aanschaf wordt het dan.

Al met al, geen (klanten)service via Bose zelf meer.

16 de julio de 2025

Wat een achterlijk bedrijf

Wat een achterlijk bedrijf. Op 2 februari 2025 support aangevraagd voor mijn hoofdtelefoon (QC45) omdat de kussenset al defect is geraakt binnen de garantieperiode.
Vervangende kussenset werd voor mij kosteloos besteld.
In maart, april en mei telkens opnieuw contact met hun opgenomen en telkens werd er verontschuldigd voor de vertraging, met de belofte dat het in orde komt.

Vandaag neem ik opnieuw contact op met Bose en wat blijkt? Het komt niet in orde. Achterlijk bedrijf.
Houden je maandenlang aan het lijntje. Ik hoop oprecht dat dit bedrijf failliet gaat, de naam "Bose" is niks waard.

Hierbij de transcriptie:

07/01/2025 01:05 PM GMT
User
Bedankt dat u contact hebt opgenomen met Bose!
Hieronder vindt u onze openingstijden. Als we buiten
openingstijden zijn, zullen we op uw bericht reageren
zodra we open zijn en er een medewerker beschikbaar
is.Openingstijden:Maandag - Vrijdag 09:00 - 18:00
Bose Agent ➕
User
Om u beter te kunnen helpen, kunnen onze agenten een
geautomatiseerd vertaalprogramma gebruiken om uw
berichten te beantwoorden

07/01/2025 01:06 PM GMT
Bose Agent You Hallo en welkom bij Bose! Mijn naam is Suhavi en ik ben
hier om u te helpen, ik hoop dat het goed met u gaat.

Beste, wanneer mag ik van Bose eindelijk mijn
hoofdtelefoon terug gebruiken? Het is al van februari dat
ik wacht op de hoofdtelefoon kussens... Dit kan echt niet
meer zo blijven duren.

07/01/2025 01:07 PM GMT
Bose Agent Het spijt me echt om te horen dat u op de kussenkit
wacht.

You Serienummer is 083501T31791552AE

07/01/2025 01:08 PM GMT
Bose Agent Helaas moet ik u mededelen dat onze website geen verkopen meer genereert. U kunt echter alternatieve
mogelijkheden onderzoeken door contact op te nemen
met externe retailers zoals Media Markt / Krefel /
Darty-VDB Fnac / HiFi International, aangezien al onze
voorraad naar hen is overgebracht.

Beste, het gaat om een garantiegeval...

Ik begrijp uw situatie, maar kussensets vallen niet onder
de garantie.

Jawel die vallen wel degelijk onder de garantie. Op 7
februari heeft een supportagent de kostenloze
vervanging aangevraagd
Oké eigenlijk, dit spelletje is lang genoeg bezig. Ik wil
graag een afspraak krijgen met de
hoofdverantwoordelijke van de supportafdeling om dit
dossier grondig te bespreken.
Mijn gsm-nummer is +,

U moet contact opnemen met uw wederverkoper, maar
u kunt de kit ook bij een externe elektronicawinkel kopen

Beste, ik heb al 4x contact met jullie gehad, en 4x
Bose Agent You bevestigd dat het in orde komt.

Het spijt me, maar ik zou u graag hiermee willen helpen,
aangezien de supervisors niet via de chat bereikbaar zijn.

Ook Bose moet gewoon aan de garantievoorwaarden
voldoen.

Dat is prima, maar hoe kan ik een supervisor bereiken?

Bose Agent 07/01/2025 01:16 PM GMT
Kunt u mij helpen met het juiste e-mailadres?

Natuurlijk, mijn e-mailadres is

Helaas heb ik gecontroleerd maar er is geen account
gevonden via dit e-mailadres.

07/01/2025 01:17 PM GMT
You Kan u even controleren of dit onder gevonden wordt?

07/01/2025 01:18 PM GMT
Bose Agent Geef mij even een momentje.

You Natuurlijk, dankuwel.

07/01/2025 01:19 PM GMT
Bose Agent Het spijt me dat BOSE vanwege de beleidswijziging de
directe verkoop van het product in sommige regio's heeft
stopgezet. Neem contact op met onze erkende dealer om accessoires te kopen.

Gmail - Bestätigung - EU9 Ingram Portal (DOM CODES
ONLY).pdf

07/01/2025 01:20 PM GMT
You Ik ga het niet kopen.
De hoofdtelefoon valt onder garantie.
Wordt er door een supervisor contact met mij
opgenomen?

07/01/2025 01:22 PM GMT
Bose Agent Mijn oprechte excuses. Als het aan ons had gelegen,
hadden we de kussenset al naar uw adres gestuurd.
Vanwege een beleidswijziging heeft BOSE echter al hun
diensten stopgezet. Anders had ik de bestelling met
plezier voor u geplaatst.

07/01/2025 01:23 PM GMT
You Ik zou nog steeds met een supervisor willen spreken. Via
e-mail, telefonisch, het maakt niet uit hoe. Dit mag ook
prima op afspraak, ik begrijp dat een supervisor nu niet
onmiddellijk beschikbaar.

07/01/2025 01:27 PM GMT
Bose Agent Omdat de supervisor niet telefonisch bereikbaar is, kunt
u contact opnemen met ons telefonische supportteam
op nummer 078-791-810. Zij kunnen u mogelijk helpen.

You OK

1 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bose app voor Bose soundbar 700 en home…

Bose app voor Bose soundbar 700 en home 500 werkt steeds slechter. Bose ontwikkeld haar wat oudere producten niet meer. Smarthome en Bose forget it! Koppelen met TunIn of met Google assistent werkt niet meer. Speakers groeperen kan je niet meer uit de groep halen, connectie verlies, trage app en zo kan ik doorgaan. API integratie met andere smarthome producten doen ze niet. Jammer geluid is goed en nu investeren in een ander merk. Bose for sale!!!! Oh ja, ik beschik over goede wifi, mobiel, etc en alles opnieuw geinstalleerd en gekoppeld

19 de junio de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bevindingen reparatie Sounbar

Ook mijn ervaring omtrent reparatie soundbar was eerst slecht. Bij mij heeft Bose na een lange periode actie ondernomen. Mij hebben ze een goede oplossing geboden, die zeker het vermelden waard is.
Ik vind dat er duidelijke verbetering in de klantenservice zit. dank jullie wel Bose.

22 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jammer dat ik geen 0 ster kan geven.

Jammer dat ik geen 0 ster kan geven.
Bose in ear buds. Links defect. Contact gehad met bose ik mocht ze opsturen naar:

Bose Products B.V.
Gorslaan 60
1441 RG Purmerend
Netherlands

+31 299 390 111
rma(et)bax-shop.nl

Ik voelde aan mijn kleine teen al dat ik het voor niks doe. Reparatie onmogelijk wegens buiten de garantie. Geen coulance oid.
Het is een productiefout en geen valschade of verkeerd gebruik.
Zegt al genoeg qua werkwijze.

14 de mayo de 2025

Zeer teleurstellende kwaliteit

Zeer teleurstellende kwaliteit – viel na eerste gebruik uit elkaar

Ik ontving de Bose Sport Earbuds gloednieuw via een promotie, maar al na het eerste gebruik viel het linker oordopje letterlijk uit elkaar. Ook koppelen met de app werkte vanaf het begin niet. Ondanks meerdere pogingen tot contact en het aanleveren van bewijs, weigert Bose de garantie te honoreren omdat het product via een actie kwam. Dit verwacht je niet van een A-merk als Bose.

25 de abril de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.