Handlede for første gang hos brandcuts.dk. Købte et par Havanaias flip flops til 99,- Hjemmeside, service og leveringstid i top, men lidt pebret leveringsafgift (56 kr.), som jeg først opdaged... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg bestilte en del forskelligt tøj, deriblandt en jakke fra Replay som jeg er blevet utrolig glad for - bestillingen kom allerede dagen efter. Desværre var 2 BH'er udgået, hvilket selvfølgelig blev... Ver más
købte et par diesel bukser der var udemærket, har kun handlet her en gang men informationen man får med pakken er lidt ulæselig kunne godt gøres bedre. kunne sagtens finde på at handle flere gange syn... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte et par Replay shorts til kun 99, - kr om tirsdagen. Varen kom med posten torsdag. Har ikke haft behov for at komme i kontakt med kundeservice. Begrundelse for at kun give 4 stjerner er, at a... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Brandcuts Wholesale ApS
Escrito por la empresa
We sell in following platforms:
Webshop
Office sales
Stock sales
Fairs
Información de contacto
Troldholm 1, 9400, Nørresundby, Dinamarca
- Theis@brandcuts.dk
- www.brandcuts.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Habe meine Ware zurück geschickt und…
Habe meine Ware zurück geschickt und warte vergeblich auf die Rückzahlung
Manor Bestellung
Hi
das Problem ist, dass ich immer noch auf meine Bestellung warte...!!!
Super service og hurtig levering.
Venlig og hurtig ekspedition
hurtig og reelt svar på spørgsmål , samt lynhurtig levering
Super kundeservice.
Virkelig god kundeservice, jeg havde misset en sms om leveringen og pakken røg tilbage.
Efter en mail fremsendte de den igen, det er virkelig flot kundeservice, og tak for hjælpen Troels.
Mega god service
Mega god service. Pakken kom så hurtigt at jeg ikke fik hentet den i pakkeshoppen pga. ferie. De var SÅ søde- og genfremsendte den hurtigt og uden brok eller betaling. Tusinde tak for hjælpen.
Fremragende service
Købte en jakke ved en bazar i Scandinavian Congress Center i Århus. Jeg finder hurtigt ud af at nogle af knapperne ikke virker som de skal, og der går ikke længe inden den ene af knapperne er gået helt i stykker.
Jeg skriver derfor til dem via mail og får hurtigt svar fra Troels. Han fortæller at det vil koste ca. 100 kroner at få fikset hos en skrædder, men tilbyder 200 kroner, eller en ny tilsvarende jakke.
Jeg takker for den hurtige respons og den gode service. Kan varmt anbefales! :-)
Fin kundeservice
Har ikke modtaget varene endnu, men alene kundeservicen fortjener 5 stjerner.
Perfekt!
Bestilte et par jeans til 599 og manglede så lige at 1 kr. for at få fri fragt, så tænkte at jeg kunne da lige tage en T-shirt med i kurven.
Bliver så ringet op følgende hverdag og får at vide at der desværre ikke er flere af den valgte T-shirt tilbage. Får så at vide at de vil finde en anden, som de bare giver mig med uden beregning + at jeg får fri fragt! Vi snakker altså en Diesel til en udsalgspris på 249,-
Har aldrig oplevet, så god en service før og bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Brandcuts.dk
Man kan kun give 5 stjerner, så det får de!
Anbefaler dem til alle!!
Super fedt
Sad en morgen efter at de store var afleveret og ledte efter et par specifikke bukser fra Diesel, fandt dem ved Brandcuts og så til under halv pris :0) Havde bukserne dagen efter - det kan da ikke være nemmere.
Satme god service
Jeg fik et produkt som ikke levede op til mine forventninger, men fik uden problemer en god løsning på det
For lang tid fra pengene trækkes til varen er hos mig
God og billig vare
Alt fungerer perfekt.
Det er nemt at handle på brandcuts.dk. Varen er pakket pænt og forsvarligt ind. Der går kun et par dage fra køb til posten banker på døren. Denne gang kunne jeg sige Godt Nytår til ham efter leveringen.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.