Brandcuts Wholesale ApS Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Handlede for første gang hos brandcuts.dk. Købte et par Havanaias flip flops til 99,- Hjemmeside, service og leveringstid i top, men lidt pebret leveringsafgift (56 kr.), som jeg først opdaged... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

købte et par diesel bukser der var udemærket, har kun handlet her en gang men informationen man får med pakken er lidt ulæselig kunne godt gøres bedre. kunne sagtens finde på at handle flere gange syn... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Mayorista de ropa
  2. Tienda de accesorios de moda
  3. Tienda de ropa para hombres

Sobre Brandcuts Wholesale ApS

Escrito por la empresa

Brandcuts Wholesale ApS is a Danish based company that deals with distribution, wholesale and retail sales of Danish and international brands, within the clothing and outlet industry. We have more than 20 years of experience in buying and selling clothes, shoes, bags and accessories, for both men. Women and children. Our focus is in the European market where we also trade with stock-lots of well-known Danish and European brands.

We sell in following platforms:
Facebook

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Klipklapper fra Brandcuts.

Jeg bestilte om eftermiddagen den ene dag og næste dag med pakkeposten kom mine klipklapper, som jeg næsten kun tager af når jeg skal sove. Det var en rigtig god oplevelse for mig at det gik så hurtigt og så er det de bedste jeg nogensinde har haft.

29 de julio de 2010

Anmeldelse af Brandcuts

Fremragende og hurtig betjening, med rigtig søde medarbejdere, kan varmt anbefales til andre som er lidt nervøs for internethandel. Varen et par slippers svarede til forventningen.

29 de julio de 2010

God service.

Købte nogle t shirts, og var ingen probelmer, god kvalitet og kom som aftalt. Har handlet mange gange hos Brandcuts, og det er ikke sidste gang...

17 de julio de 2010
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, god informering, og en lækker summer surprise!

Jeg bestilte en del forskelligt tøj, deriblandt en jakke fra Replay som jeg er blevet utrolig glad for - bestillingen kom allerede dagen efter. Desværre var 2 BH'er udgået, hvilket selvfølgelig blev fratrukket i prisen (min mor modtog et opkald straks det blev opdaget), men der blev ovenikøbet lagt et rigtig flot Eight Ball armbånd med i pakken for deres regning :-) Dejlig overraskelse - tak!

Kan bestemt anbefale Brandcuts, som i øvrigt har nogen lækre tilbud.

15 de julio de 2010

Upåklagelig & hurtig.

Jeg har købt de lækreste BH'er til en meget billig pris og varen blev leveret hurtigt og godt emballeret.

14 de julio de 2010

solbriller

jeg købte et par dyre solbriller. og alt var tip top og de var pakke rigtig godt ind.

Tilfreds kunde

Bestilte et par Replay shorts til kun 99, - kr om tirsdagen. Varen kom med posten torsdag. Har ikke haft behov for at komme i kontakt med kundeservice. Begrundelse for at kun give 4 stjerner er, at afsendelse-bekræftelsen kom først den dag, hvor forsendelsen allerede var omdelt.

Klipklapper

Bestilte 3 par klipklapper om eftermiddagen og fik dem leveret næste dag om formiddagen! Hurtigere kan det vist ikke gøres!

**** Brandcuts

Hjemmeside, service og leveringstid i top, men lidt pebret leveringsafgift (56 kr.), som jeg først opdagede i på sidste stop inden betalingsgodkendelse. Prisen stadig OK, men kunne godt have været tydeligere fra start, så jeg accepterede, selvom andre leverer samme varefrit - f.eks. brandos.dk, hvis priser imidlertid er væsentligt højere.

Så det bliver til fire stjerner ****

12 de julio de 2010
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og gode priser!

Jeg har købt 2 par Haivanas sandaler. De fleste steder på nettet koster de omkring 200 kr eller mere. Hos brandcuts fandt jeg dem til 99,- kr.! De ankom dagen efter at jeg havde bestilt dem. Bedre kan det vel ikke være!

12 de julio de 2010

fremragende

Efter jeg havde bestilt mine meget billige og fantastiske klip-klappere fra Havaianas på brandcuts.dk, gik der kun 2 dage før jeg kunne hente dem.

Jeg har lige købt et par til 250kr i Århus, men fandt hurtigt ud af at jeg kunne spare over det halve- 99kr hos brandcuts.dk:-)

11 de julio de 2010

Super service

Købte Havanaiase hos Brandcuts. Der skete et par fejl, bla blev jeg trukket forkert på mit dankort. Brandcuts rettede fejlen med det samme. Der skete desuden en fejl i leveringen, som også blev rettet med det samme. Jeg tror jeg bare have været lidt uheldig, at det gik lidt skævt med min ordre. Brandcuts reagerede hurtigt og jeg vil bestemt gerne købe ind hos dem igen.

8 de julio de 2010

Fem-stjernet service!

Jeg bestilte et par cowboybukser og et par klipklappere hos Brandcuts ved 9-tiden og allerede næste morgen klokken 8 kom de bestilte varer med posten. Brand-god service!

8 de julio de 2010

Billig-billig

Købte et par Havaianas brasil hos Brandcuts.dk, super billigt, fik dem dagen efter, vil fremover kigge efter tilbud derfra

30 de junio de 2010

prisværdig

prisen var super og klipklapperne kom hurtigt indpakningen var itu derfor ikke mere end 4 stjerner

30 de junio de 2010

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.