Brandcuts Wholesale ApS Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Handlede for første gang hos brandcuts.dk. Købte et par Havanaias flip flops til 99,- Hjemmeside, service og leveringstid i top, men lidt pebret leveringsafgift (56 kr.), som jeg først opdaged... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en del forskelligt tøj, deriblandt en jakke fra Replay som jeg er blevet utrolig glad for - bestillingen kom allerede dagen efter. Desværre var 2 BH'er udgået, hvilket selvfølgelig blev... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestilte et par Replay shorts til kun 99, - kr om tirsdagen. Varen kom med posten torsdag. Har ikke haft behov for at komme i kontakt med kundeservice. Begrundelse for at kun give 4 stjerner er, at a... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de ropa
  2. Tienda de accesorios de moda
  3. Tienda de ropa para hombres

Sobre Brandcuts Wholesale ApS

Escrito por la empresa

Brandcuts Wholesale ApS is a Danish based company that deals with distribution, wholesale and retail sales of Danish and international brands, within the clothing and outlet industry. We have more than 20 years of experience in buying and selling clothes, shoes, bags and accessories, for both men. Women and children. Our focus is in the European market where we also trade with stock-lots of well-known Danish and European brands.

We sell in following platforms:
Facebook

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Superb

Solbriller til under halv pris og bruk av post slik @man slipper toll sier aLT

15 de junio de 2010

internetkøb

jeg har købt et eightbal armbånd fra firmaet brandcuts. kan varmt anbefale at handle dette sted, en utrolig god service, på trods af lidt forsinkelse på pågældende vare. kompensation fra forretninger i det hele taget, har jeg ikke oplevet at få før ved handlen med brandcuts. super service, det er ikke sidste gang jeg handler med dette firma. venligst en meget tilfreds kunde

10 de junio de 2010

Hurtig levering + super service

Købte et par jeans, som et par dage efter bestilling var ankommet. Størrelsen passede mig ikke, så de blev sendt retur, og et nyt par kom frem lige så hurtigt. :)

Derudover har jeg både før købet og i forbindelse med bytningen være i kontakt med Brandcuts via deres mailadresse. Begge gange fik jeg svar inden for 30 min - super god service efter mit hoved.

Det er første gang jeg har bestilt tøj via Brandcuts, men helt sikkert ikke sidste gang. :)

10 de junio de 2010
Valorada con 3 estrellas sobre 5

super side

købte et par diesel bukser der var udemærket, har kun handlet her en gang men informationen man får med pakken er lidt ulæselig kunne godt gøres bedre. kunne sagtens finde på at handle flere gange synes bare det er for dårligt man kun kan komme i kontakt med dem over email...

7 de junio de 2010
Logotipo de Brandcuts Wholesale ApS

Respuesta de Brandcuts Wholesale ApS

Hej Heidi

Vores telefon nr. står længst nede på forsiden med rigtig store tal :-) her kan du få fat i os hverdag mellem 0800 og 1600 du er mere end velkommen til at ringe.

Bo/ www.brandcuts.dk

Dejligt nemt :)

Har modtaget et par flotte bukser efter handelen med Brandcuts, indpakninen var fin og jeg modtog vareren hurtigt.. Super, kommer bestemt igen :)

5 de mayo de 2010

Super hurtig levering

Jeg har købt 2 par bukser og 1 top denne gang hos Brandcuts. Jeg bestilte dem en fredag eller lørdag og jeg modtog allerede mine varer tirsdag med posten. Jeg synes, det var super hurtig levering, idet jeg bestilte op til en weekend.
Det er 3. gang, jeg bestiller varer hos Brandcuts og har altid været super tilfreds.

1 de mayo de 2010

Super hurtig levering

Jeg bestilte en Dyrberg Kern halskæde omkring middagstid og næste formiddag kom den med posten, det var meget overraskende, men glædeligt.
Jeg har ikke været i kontakt med nogen i firmaet, alt er gået efter bogen - super godt tilfreds.
Jeg vil helt sikkert handle igen :-)

28 de abril de 2010
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har bl.a. købt nogle badeshorts. Jeg blev ringet op fra Brandcuts da de ikke havde den ønskede str. og vi fandt frem til en løsning. Jeg synes det er super service at ringe kunden op, andre steder har varen så bare været udsolgt. Her fandt vi vi et alternativ, ellers havde jeg ikke fået det ønskede og de havde mistet et salg!! Super flot!! :-)

27 de abril de 2010

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.