Restaurent Price Tivoli Vi var på besøg på Price, hvor vi ville spise frokost med vores datter. Vi blev mødt af en tjener der virkede ret fraværende og lettere arrogant. Vi bestilte en rejec... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Skuffelse første gang på.. glæden over Herning julekalender låger bristet totalt da jeg forventet en lettere frokost anretning og med min øjne måtte konstatere to bitte små trekanter på ca 2 cm 😵... Ver más
Bedr. Price Tivoli. Meget traditionel julebuffet, jævnt kedelig med tør flæskesteg med seje sværer, en rødkål som smagte som om, den lige var hældt ud af glasset, ikke som d’herrers egen opskrift... Ver más
Vedr. besøg hos Brdr. Price Herning Uopmærksom service, hvor vi gentagne gange selv skulle efterspørge service, ved bestilling af drikkevarer, mad, brød mm. Derudover blev der bestilt alkoholfri øl... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Brdr. Price er en klassisk bistro med rødder i det franske og danske køkken – krydret med personlig betjening, hjemlig indretning og smittende madglæde. Menukortet er alsidigt og afspejler alt det, de to brødre Adam og James Price elsker. Kig ind og oplev den særlige Price-ånd i både betjening, indretning, mad og vin.
Información de contacto
Rosenborggade 15-17, 1130, København K, Dinamarca
- info@brdr-price.dk
- www.brdr-price.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Frokost Brdr. Pice Herning
Fik en salat med confiteret and. Kødet var tørt og stift og waldnødderne var harske., uspiseligt. Kladede til kokken. Hans svar var at det ville han tænke over. Ellers ingen reaktion. Kommer der aldrig mere.
Kirsten Flugt
Brdr Price i Tivoli
Vi var i lørdags til julebord i Tivoli og har efterfølgende skrevet nedenstående klage hvorefter vi er blevet tilbudt et glas på huset næste gang vi kommer. Der bliver så ikke en næste gang.
“Følgende ting er i min optik kritisable:
- Der skulle gå et kvarter før buffeten var nogenlunde klar. Ærgerligt når man kun har bordet i halvanden time. Og der manglede retter
- Først kl 12.05 var alle retter inde fik vi at vide. Vi måtte dog selv spørge efter flæskesteg og hønsesalat. Sidstnævnte havde de glemt! Det er bare ikke godt nok at man kun har 55 minutter at spise i
- Flere af de lune retter var iskolde. Herunder medister. Det er altså ingen fornøjelse at spise iskold medister som ikke er stegt så der er skorpe. Vi måtte selv spørge efter sennep. Det havde de også glemt!
- Brødet skulle man tage med fingrene. Der var ingen tang til at tage med. Og vi måtte spørge om skeer til flere af tingene på buffeten. Der findes stadig corona og nærmest ingen benyttede hånd sprit
- Da vores datter nåede til desserten virkede softice maskinen ikke. Og det kom den ikke til mens vi var der. Så ingen dessert til hende eller andre børn
- Æbledesserten var tydeligt ikke lavet samme dag. Flødeskummen var helt stiv og på ingen måde frisklavet
- Det hvide brød var tydeligt daggammelt og hamrende tørt”
Tivoli
Bedr. Price Tivoli.
Meget traditionel julebuffet, jævnt kedelig med tør flæskesteg med seje sværer, en rødkål som smagte som om, den lige var hældt ud af glasset, ikke som d’herrers egen opskrift, to skiver let indtørret brie og nogle indtørrede ostestænger var ostebordet og så var man løbet tør for fiskefileter kl. 13.30 - har de mon overhovedet været der? Synd for alle forældre, som havde medbragt deres børn.
En stor skuffelse, når man nu har fulgt med i diverse spændende mad udsendelser med de, som lægger navn til😔
Pigerne, som serverede drikkevarer m.v. var meget serviceminded og søde.
Sidste gang vi kommer - efter mange år her
Vi er kommet hvert år de sidste 10 år hos Brdr. Price i Rosenborggade, til en traditionsrig julefrokost. Vi får altid det samme - chips med svampemayo, det lækre brød (som denne gang kostede særskilt), og ox.-fritter. I år var en stor skuffelse - svampemayoen var tyk og hård, pommes fritterne tørre og kedelige, og oksefilet’en smagte af … ingenting. Til kødet fulgte en streg brun sauce, som dermed ikke kunne hjælpe med at løfte stemningen. Der er sket noget her, og det er ikke godt. Vi må ihvertfald finde et nyt sted til næste år. Øv.
Ps. Høflig og sød tjener, der dog desværre havde alt, alt for travlt. Price skal se at få ansat lidt flere - hvis de altså får styr på maden.
Frokost
Frokost. Brdr. Price Rosenborggade:
Det er utrolig trist at skrive denne anmeldelse. Men det var en frygtelig dårlig oplevelse. Vi fik SMØRREBRØDSBRÆT (3 STK) til 245 kr.
Det var ikke smørrebrød, men små halve skiver rugbrød. 1 str. med en tør ende fiskefilet. Ikke lun, men mest panering med få blege og slatne rejer. 1. stk. med hønsesalat, som var trævlet og virkelig ikke noget man har lyst til at spise. Der smagte simpelthen ikke godt. Toppet med tør karse. 1 stk. med 1/2 avocado og to små strimler røget laks og en oste crem. Det smagte godt, men var ikke et stykke smørrebrød. De ansatte var søde og venlige. Det er vigtigt at nævne.
Igen meget trist at skrive denne dårlige anmeldelse, men vi er kommet på stedet ofte siden åbningen for år tilbage. Hvad er der dog sket for det dejlige sted? Og hvorfor lægger de gode brødre navn til noget, jeg er sikker på at de ikke selv ville spise?
Det var ikke godt - kære Brdr. Price..
Man kan skrive mange ting, og der opfordres til at være positiv og fokusere på det positive, men det er svært. Vi (4 personer) fik en julebuffet hos Brdr, Price i Tivoli i går den 3.12.2024. Maden var helt igennem en skuffelse.
Der var stort set ingen gæster, og vi er ikke i tvivl om, at maden havde stået fremme i alt for lang tid. Det kan ikke beskrives uden at blive meget negativ.
Personale var søde og venlige, og betjeninge rigtig god, og dog. Da vi fik regningen fremgik det, at vi have fået 5 cl. snaps, og ikke tre cl., som vi bestilte med en prisforskel på kr. 45.-. (50 kr./ 95 kr.) Det blev klaret på bedste vis. Fortryder, at vi ikke lige havde tjekket deres ratings inden vi bookede bord. Vi er jo ikke alene om denne eller tilsvarende oplevelse.
Fremragende Gastronomi og Betjening
Som opfølgning på en uheldig oplevelse hos Brdr.Price i Rosenborggade må vi virkelig tage HATTEN AF for en fantastisk middagsoplevelse og en sublim opgradering af gastronomi og betjening!! Brdr.Price lytter til gæsterne og stillede op med Frida og Lukas, der stod for en i særklasse sjælden SERVICE
Andreas
Frokostarrangent den 24.november
Frokostarrangent den 24. November i Herning
Der er et misforhold mellem pris og kvantitet.
35 kr. for et glas vand er i overkanten, når der iøvrigt købes andre drikkevarer. Den gravede laks var ikke lækker og velsmagende, ren skuffelse, og serveret unden brød. Vi bad om brød, og betalte ekstra for det. Kyllingsalat var ok med gode svampe, men det blev overdøvet af alt for meget karry. En af deltagerne fik konfiteret and, som var for tør. Serveringen kunne være bedre, kom i forkert rækkefølge. Det er ikke normalt at slutte med laks.
Kan ikke anbefales.
Det store julebord, værsgo !
Vi var 6 mand på Rosenborggade og fik julebord til 495 pr kuvert, det blev af tjeneren anbefalet som den store jule menu som vi kunne glæde os til.
lidt om servicen
vi ventede godt 1 time på forret og næsten 45 min på hovedret. Ikke super heldigt når man har booket bord og fået "lovning på max 2 timer" og der var ikke just travlt denne dag. Dette viste sig at være yderligere skuffende madens omfang taget i betragtning
lidt om maden og der var ikke meget at nævne denne dag
forret med laks og karrysild, det smagte lækkert men der manglede noget liv, noget overraskelse, noget......mad faktisk. Den var sgu tynd og kedelig så vi var i den grad klar på hovedserveringen.
Her var desværre intet at glæde sig til. 3 slags pålæg med brød til, bum. And der havde fået for meget, dog med lækkert tilbehør. Leverpostej der var...... ordinær og en MEGET fredelig hønsesalat. Så fredelig at hønen aldrig rigtig god ud over skålkanten. Vi tænkte at de måske havde glemt nogle retter et sted men ak nej.....
Der var absolut INGEN musik over maden, det var tyndt og trist men vi tænkte at en god dessert måske ville hive en ekstra stjerne hjem.
Her var så traktemenets lavpunkt. Æbledesserten var en tarvelig omgang. Lidt æbletern sejlede i cherry og egen juice med flødeskum på toppen. og cherryen var ikke det bedste bekendtskab
Alt i alt, 1 stjerne. Var denne menu solgt som en let frokostanretning til 195,- var mine forventninger næsten blevet mødt men dette skuestykke var sgu en fuser. Denne menu var solgt som det store julefrokost menu til 495, vi gik ned til pølsevognen.
Der manglede mad, sjæl, noget vellavet og noget man kan huske. Det var en ommer !
En helt igennem skuffende oplevelse
Vi fik en julebuffet hos Brdr. Price i Tivoli, som helt igennem var en skuffende oplevelse og al for dyrt. Fortryder at vi ikke lige tjekkede deres ratings inden vi bookede bord.
Den mest rædselsfulde frokost vi i…
Den mest rædselsfulde frokost vi i vores liv har spist! Nej, hvor var det ringe! En overfriturestegt fiskefilet, hård som er bræt, uden antydning af fisk! Vi kunne ikke få en ny, da det er noget de får udefra! Altså Brdr. Price med de fine Maduddendelser! Et stk. kedelig spegepølse med trist, trist kartoffelsalat! Og en massiv, tung salat af varmrøget laks. Den smagte af absolut intet.
Til gengæld fik vi den fineste service! To utroligt søde, venlige, servicemindede tjenere. Som kompensation fik vi en krustade ned saltet torsk. Hvilket var et bittelille kræmmerhus af filodej, med rå, uspiselig torsk.
Det er det ringeste måltid vi i vores liv har fået! Den ene stjerne er til de to dygtige, søde, servicemindede tjenere! Gid de må finde en bedre arbejdsplads, det er dem mere værdig!
Fik julebufet hos Brdr Price i Tivoli
Fik julebufet hos Brdr Price i Tivoli, dejlig buffet med retter af høj kvalitet - en god oplevelse!
Dårlig modtagelse
Dårlig modtagelse, dårlig betjening, maden er ikke pengene værd. Dejligt lokale i Rosenborggade.
Dejlig aften
Vi var 4 til spisning i Rosenborggade.
Super oplevelse. Vi valgte alle samme deres julemenu . Den var virkelig god og afbalanceret.
Godt flow og god oplevelse med tjenerne som alle var i godt humør , både mellem hinanden og gæster .
Meget små justeringer til at det bliver 5 ⭐
Klar anbefaling
Kedelig oplevelse.
Maden var kedelig og lidt smagsløs.
Forret en svampesuppe, noget brun, grynet og så lidt uappetitlig ud, tyk konsistens, smagen var middelmådig. Brød med smørost var næsten det bedst i hele menyen.
Rørt tartar på en salatbund, var rimelig, men kunne have været anrettet noget pænere og med en bedre smag.
Hovedretten cuvette på en kartoffelmosbund; kødet smagte nogenlunde, dog noget senet, og en del blev skåret væk, kartoffelmos med en et eller andet grønt/frugt, mos var noget kedeligt, og tilbehør (1 stk, kunne ikke finde ud af hvad det var), var også en kedelig oplevelse.
Dessert var is var med noget chokolade knas. Det virkede til at knas var noget fra supermarkedet, isen var nogenlunde.
Vi fik kun sodavand, til en liter pris på kr. 160,-
Vi havde forventet noget bedre og med bedre smag, så vi var noget skuffet.
Vi vil ikke anbefale stedet til andre, de må selv komme med egen bedømmelse.
Tog 5 min før vi blev taget imod
Tog 5 min før vi blev taget imod. Parret foran os gik!
Maden var middelmådig og kedelig. Forret champignon suppe, så uappetitlig ud med bløde brødcroutoner og tyk konsistens, smagen var middelmådig.
Rørt tartar var blot “smidt” ned i en bunke salat-den kunne være anrettet pænere, smagen var ok og dressing på frissésalaten fin.
Hovedret cuvette på bund af kartoffelmos med en artiskok - en kedelig grå anretning. Kødet mørt (sous vide) og kønsløst og kartoffelmosen lidt melet, artiskokken hørte ingen steder hjemme i den sammenhæng.
Dessert var is på ymerdrys bund .. tjoe .. den var vel ok men ikke mere.
Jeg har spist meget hos jer gennem tiderne men den aften var jeg skuffet. Endvidere defilerede et kæmpe selskab midt i vi sad og spiste, klos op af vores bord .. det var lidt intimiderende og forstyrrende.
Vinen var forresten god men sørme også betalt!
Betjeningen var travl men hun klarede den faktisk ok og med smil, vin havde hun dog ikke styr på.
Kommer ikke igen - restauranten har vist haft sin storhedstid.
Vi var bare forbi for at få en Aperol…
Vi var bare forbi for at få en Aperol Spritz på et sted ejet af gourmet’er med en formodning om at man her ville kunne servere det ypperste. Vi landede brat i virkeligheden da vi fik serveret en absolut dårligste spritz ever! 110,- Kroner kostede denne drik som var den mest vandede spritz vi nogensinde har smagt..og vi har smagt mange! Vores overvejelser om at spise aftensmad på stedet blev droppet. Hvis man ikke har mere selvkritik i fremstillingen af en simpel drink, bliver man nervøs for hvordan maden på nogen måde kunne hæve sig over det jævne. Eneste positive ting der er at sige, er at den unge kvinde som serverede for os var sød og charmerende.
NEJ NEJ NEJ
NEJ NEJ NEJ . SKANDALE , SKANDALE , SKANDALE . EN GANG TATAR A LA MINUTE STÅR DER I MENUKORTET. JEG GLÆDEDE MIG , DESVÆRRE BLEV DER SERVERET EN KØLESKABS KOLD OG BRUN TATAR , DA JEG SPURTE TJENEREN OM DEN VAR TILBEREDT A LA MINUTE , SVAREDE HAN “ NEJ DET KAN IKKE LADE SIG GØRE” !!!!!! HVORFOR SKRIVER I DET SÅ ????? PRØVER I AT SNYDE JERES KUNDER ????
hjemmemad til gourmetpris
Vi var 4 på Price i Tivoli spise aftensmad; stegt torsk, Ribeye, perlehøne og Cheeseburger. Betjeningen var rigtig fin, men maden var godt nok under det niveau vi havde forventet når to kendiskokke lægger navn til. Utroligt simpelt hjemmemad og burgeren var lige så simpel som en cheeseburger på mcdonalds, men her koster den 195. I alt over 1800 for intetsigende mad
Uforskammet tjener
Min mor og far havde inviteret til 80 års fødselsdag på Brdr. Price i Herning, og blev mødt af den mest uforskammede tjener, da de ankom 1150, 10 min. før, vi var inviteret til. De kunne ikke få lov til at komme ind i varmen og gøre sig klar til at modtage deres gæster, for alle ansatte var travlt optagede.
Min mor spurgte, om man en anden gang, når man booker, kan bede om at blive lukket ind 10 min. før. Svaret var: “Det kan ikke lade sig gøre, vil du starte dagen på den måde”. Min mor sagde: “Det var bare et spørgsmål, hvortil tjeneren svarede: “Det var en konstatering”.
Maden var god, men til prisen kunne man ønske sig mere.
Vi kommer ikke igen, men kan anbefale Østergaards Hotel, hvor vi senere på dagen blev rigtig godt behandlet og fik virkelig lækker mad.
La experiencia Trustpilot