Restaurant Brdr. Price Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

2,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Restaurent Price Tivoli Vi var på besøg på Price, hvor vi ville spise frokost med vores datter. Vi blev mødt af en tjener der virkede ret fraværende og lettere arrogant. Vi bestilte en rejec... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffelse første gang på.. glæden over Herning julekalender låger bristet totalt da jeg forventet en lettere frokost anretning og med min øjne måtte konstatere to bitte små trekanter på ca 2 cm 😵‍... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedr. Price Tivoli. Meget traditionel julebuffet, jævnt kedelig med tør flæskesteg med seje sværer, en rødkål som smagte som om, den lige var hældt ud af glasset, ikke som d’herrers egen opskrift... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vedr. besøg hos Brdr. Price Herning Uopmærksom service, hvor vi gentagne gange selv skulle efterspørge service, ved bestilling af drikkevarer, mad, brød mm. Derudover blev der bestilt alkoholfri øl... Ver más

Información sobre la empresa

1. Restaurante
  2. Bistró

Escrito por la empresa

Brdr. Price er en klassisk bistro med rødder i det franske og danske køkken – krydret med personlig betjening, hjemlig indretning og smittende madglæde. Menukortet er alsidigt og afspejler alt det, de to brødre Adam og James Price elsker. Kig ind og oplev den særlige Price-ånd i både betjening, indretning, mad og vin.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

20 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ok oplevelse

Vi havde et gavekort hvor menuen var bestemt på forhånd. Maden smagte godt. Men den var kedelig. Det er lige for jeg ville sige at jeg selv kunne lave maden der hjemme. Når man ser der fancy vinmenu med bl.a. dyre vine og deres la carte menu så er forventningerne at maden smager af mere og er anrettet bedre 😊

27 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dissatisfaction with group payment…

Dissatisfaction with group payment policy

I recently dined with a group of 9 people at your restaurant, and we were not given the option to pay individually, being forced to split the bill equally. I believe there should be more flexibility or clearer communication regarding this policy. I suggest considering offering individual payments or at least informing customers about the payment rules beforehand.

21 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mad hos Price var ikke værd at spise

Vi var en gruppe med udenlandske gæster til frokost 22.7.24. Fiskefileten var så tør at enderne bukkede, og var nærmest uspiselig. Burgerne var de kedeligste nogensinde set, uden salat og kun en anelse bløde løg i bunden. Ikke mindst bøffen var kedelig, knastør og alt for hårdt stegt. Vi tog ikke snakken med kokken om den ringe kvalitet ved bordet aht vores gæster. Brdr Prices ellers gode ry er knækket, ihvertfald hos os :(

22 de julio de 2024

Bliv væk fra dette sted

Var med familien i Tivoli og fik lyst til at spise på restauranten
Vi ringede og spurgte om de havde bord og fik at vide, det havde de om 45 min
Vi ankommer til tiden, blot for at konstatere at vi ingen mad har fået efter 1 time i restauranten
Da vi spørg vores tjener, som beklager meget på køkkenets vegne.
At om 10 min er maden klar, samt at vi ikke er de eneste der venter.
Der var rigtig mange gæster der ventede, hvilket tjeneren også bekræftede
Så det endte med at vi rejste os og gik, inden vi havde fået vores mad.
Det simpelthen under al kritik, at vente så længe.
Hvis køkkenet ikke kan følge med eller er underbemandet, så skal man ikke tage flere gæster ind.
Ind at køkkenet kan følge med
Og det er ikke første gang vi oplever dette

14 de septiembre de 2024

En dejlig aften

En dejlig sommeraften på terassen i Tivoli, med meget, meget søde, rare og opmærksomme tjenere. Maden var ganske fin til prisen.
Vi komme gerne igen!

7 de septiembre de 2024

Lækker mad

Hyggelig restaurant med dejlig terrasse.
Fik meget lækker tartar med pommes frites og rabarberdessert kan bestemt anbefales.

3 de septiembre de 2024

Børn nej tak.

Ankom til restauranten i Tivoli med min søn på 9 år. Tjeneren tog pænt i mod os men måtte desværre beklage, at vi ikke kunne sidde udenfor, da alt var optaget, men vi kunne sidde indenfor ved siden af en børnefamilie. Det gjorde vi så. Vi bestilte vores mad. Imens ankom to andre par. De ønskede hver især at spise ude. Det var ikke længere et problem og de blev vist ud til bordene på terrassen. Da vi havde set dette beklagede jeg mig til tjeneren, som nu ville se hvad han kunne gøre og vi fik et bord blandt de 15 ledige borde. Suk. En anden gang så bare sig at I foretrækker at børn gemmes væk fra de øvrige gæster i stedet for at finde på historier.
Maden var til gengæld middelmådig.

27 de agosto de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kedelig oplevelse alt i alt

Kedelig oplevelse alt i alt. Fik smørrebrød med tør oversteget fisk, en klat remoulade og en skive citron - til 165 kr!! Tænker de tjener deres penge på navnet.

25 de agosto de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Var på kursus i restauranten i Tivoli…

Var på kursus i restauranten i Tivoli og fik morgenmad, frokost og eftermiddags kaffe, men det var desværre ikke nogen speciel god oplevelse. Værst var frokosten som bestod af 3 stykker smørrebrød, hvoraf de 2 ikke smagte af noget, nærmest tværtimod og derfor spiste jeg dem ikke. Udseendet af smørrebrødet var også meget kedeligt. Ikke en restaurant jeg igen besøger.

30 de agosto de 2024

Kedelig oplevelse i Tivoli

Kedelig oplevelse i Tivoli. At betale 200 kr for en halv varm burger, og hvor brødet har været for brændt, dette påpeger jeg. Ingen reaktion. Og jeg har sendt billede til dem som kommer med en lang søforklaring. Kan ikke anbefale denne Resturant

9 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

man undres over vi ikke kunne bestille…

man undres over vi ikke kunne bestille bord g.d til spisning. når man ser hjemmesiden "book bord" samt da vi kom og spurgte om vi kunne få bord blev der oplyst der er optaget, hvordan kan der det NÅR DET BLEV OPLYST der kan ikke bestilles bord. da vi så det halve af restauranten var tom, spurgte vi om vi kunne vente, hvortil der blev sagt " der er 170 der venter. man undres over om der er forskels behandling og "gudskelov og nemesis" var der mange ledige pladser Gud fader

9 de agosto de 2024

Tivoli, kedelig oplevelse

Tivoli. 2 personer. Vi fik henholdsvis en Croque-madame og et stykke med hønsesalat til 175/150 kr. meget smagløs og meget lidt. Absolut ikke pengene værd. En flaske almindelig vand, jeg tror det var fra hanen, kostede 70 kr.
Betjeningen ok.

1 de agosto de 2024

Turist felle

Turist felle
En veldig kedelig oplevelse for os og våre venner som havde glædet sig til at spise her, burgeren var veldig kjedelig, til den pris, havde jeg store forventninger,
Jeg købte en salat, som havde størrelse på en lille forret, jeg havde virkelig glædet mig til chevre salat, som er min favorit når jeg ude og spiser på ulige restauranter. Men denne var helt klar den dårligste jeg nogen gang har fået. Til 155 kroner, forventer man noget mere.
Ikke tak ja til vandet uden at få oplyst om pris
betjeningen var super søde

25 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stor-stor skuffelse denne allersidste gang

Efter at vi sidste år havde haft en rigtig god oplevelse hos Brdr. Price bestilte vi igen i år bord.
Men skuffelsen blev stor. Paprugbrødet, som vores fiskefileter endte på var tørre og ikke varme selv om man kunne se, at de måtte have ligget temmelig længe i frituren. Burgerne, som sidste år var rigtig gode, var i mellemtiden tørret ind. Men værst var dog den salat med "gedeost", som blev serveret. Der var for ca. 4,- kr. salat og derpå 3 klatter mayonnaise? rørt op med lidt gedeost. Prisen for denne ret var 155,-kr.
Vi opgav at bestille mere og gik derefter over på en anden restaurant for at blive mætte og tilfredse.

13 de julio de 2024

Varmeste anbefaling

Jeg havde valgt at holde min 60-års fødselsdag for 9 personer hos Brdr. Price i Rosenborggade, og det fortrød jeg ikke. Vi havde alle en perfekt oplevelse med dejlig mad og vin og venlig og opmærksom betjening. Jeg giver stedet mine varmeste anbefalinger.

29 de junio de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.