Restaurant Brdr. Price Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

2,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Restaurent Price Tivoli Vi var på besøg på Price, hvor vi ville spise frokost med vores datter. Vi blev mødt af en tjener der virkede ret fraværende og lettere arrogant. Vi bestilte en rejec... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffelse første gang på.. glæden over Herning julekalender låger bristet totalt da jeg forventet en lettere frokost anretning og med min øjne måtte konstatere to bitte små trekanter på ca 2 cm 😵‍... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedr. Price Tivoli. Meget traditionel julebuffet, jævnt kedelig med tør flæskesteg med seje sværer, en rødkål som smagte som om, den lige var hældt ud af glasset, ikke som d’herrers egen opskrift... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vedr. besøg hos Brdr. Price Herning Uopmærksom service, hvor vi gentagne gange selv skulle efterspørge service, ved bestilling af drikkevarer, mad, brød mm. Derudover blev der bestilt alkoholfri øl... Ver más

Información sobre la empresa

1. Restaurante
  2. Bistró

Escrito por la empresa

Brdr. Price er en klassisk bistro med rødder i det franske og danske køkken – krydret med personlig betjening, hjemlig indretning og smittende madglæde. Menukortet er alsidigt og afspejler alt det, de to brødre Adam og James Price elsker. Kig ind og oplev den særlige Price-ånd i både betjening, indretning, mad og vin.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Brdr. Bras

Brdr. Price Tivoli.

John Price roterer i sin grav, og skammer sig over den gang L… som der bliver serveret i hans navn.

Aldrig i mit liv har jeg fået serveret sådan en gang elendig smørrebrød, hvis man gav sine børn sådan en gang kærlighedsløse brødskorper med i madpakken, blev man med garanti kaldt på kommunen for beskyldning om vanrygt.

Det er helt ude af min forstand, at man i så synlig grad prioritere penge så højt over bare skygge af kvalitet.

Jeg vill ønske at DR ville lave en udsendelse med skjult kamera, og vise dette på tv, lige efter en af deres udsendelser.

Og at Tivol tillader at man som en del af deres navn, lader en resturation tage r…. På gæster i deres park, i en sådan grad, er uforståeligt.

I burde skamme jer så meget.

29 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sidste eftermiddag i turistfælden…

Man ved jo godt at man er faldet i en turistfælde i Tivoli, når "ADAMS SURDEJSBRØD" på menukortet omtales som "Af surdej startet i Adams køkken i 2011" men ved serveringen viser sig at være industrifremstillede hvede-rundstykker leveret på frost og varmet op på stedet - uden at tjenerne bekymrer sig om at sige bare "undskyld", men i stedet griner og beklager, at vi opdagede det.
Eller fiskefilleten der har været så længe i "ønskebrønden" at smagen kun lige overgår det kedelige industrifremstillede rugbrød.
Kedelig mad + humbug. Hvorfor så een stjerne? Fordi "dagens" drink var velsmagende.

20 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis man kunne give minus stjerne

Hvis man kunne give minus stjerne, så havde jeg givet minus 5 stjerner.

Havde booket bord på deres restaurant på Rosenborggade i Kbh. Ventede ca 30 min. på menuekortet og yderligere 30 min. på forretten….
Vi sad 7 borde og ventede og ventede på forretter, hovedretter og desserter. Flere borde rejste sig og forlod restauranten.

Vores nabo bord, havde venter endnu længere end os og da de havde ventet 1 time på deres dessert … og servicen fra hovedretten endnu ikke var taget bort fra bordet, tilbød hun de underbemandet tjenere at hjælpe med at rydde af, hvilke hun gjorde i fælleskabet med os andre, ventende gæster.

De stakkels tjenere lå vandret for at servicere et selskab på ca 40 og os andre 7 borde. Men alt i alt var restauranten underbemandet og ud af de 3-4 tjenere, der var på arbejde, var 2 helt ny.

Læse så at Brdr Price lige havde opsagt overenskomstaftalen, da de tilsyneladende ikke vægter at deres personale arbejdsvilkår højt, hvilke har gjort at de tjenere de havde har sagt op og nye uerfarenhed overtaget.

Føj for pokker en oplevelse. Det tog over 3 timer at få 3 retter mad og de stakkels tjenere løb stressede runde og undskylder og var meget ydmyget.

21 de junio de 2024

Adam og James' pengecirkus

Bestiller i april bord til d. 28/6, men får at vide i mail, at dagens borde er udsolgt, og vi kommer på venteliste.
12/6 modtager vi tilbud via en generel mail, at hvis vi vil have et bord til 1395 pr. person kan vi booke.
Vi skriver en mail, hvor vi undrer os over, vi ikke kun få et bord til den samme dag uden menu, men med a la carte. INTET SVAR. Det er ikke god forretningspraksis.

13 de junio de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

2 liter vand til 280 kr

Jeg giver 3 stjerner fordi brød, rejer og Rosé var fantastisk.

Vi havde booket bord til 10 - men kun 8 dukkede op.

Vi var to på rejer og Rosé. 5 vidste hvilken sodavand de ville have og sidste mand ville gerne have vand. Vi blev derfor aldrig præsenteret for et menukort.

Da sidste person bestiller vand, siger tjeneren, skal jeg ikke lige finde to karafler og 8 glas til vand. Vi siger ja tak. PÅ INTET TIDSPUNKT bliver vi informeret om at vi kan vælge mellem kildevand eller vand med brus eller at det er ad libitum eller AT DET KOSTER 35 KR PR PERSON.

Vi troede at vand var gratis, da vi også havde bestilt andre drikkevarer. Og ellers ville jeg forvente at tjeneren informerede om prisen da hun foreslog at komme med 8 glas og to karafler.

Det bliver vi først informeret om, da vi skal betale. Så vi fik 2 karafler med kildevand til 280 kr. jeg er dybt rystet og det er tydeligt at det er en måde hvorpå man skjult hæver regningen. Jeg var rasende og sendte både mail og svarede på en tilfredsheds undersøgelse.

Her er svaret fra Brdr. Price og det er også fejlbehæftet. Hun hældte ikke vand op til nogen. Svaret ændrer ikke på at jeg føler mig R..rendt.

Tak for din mail, samt tilfredshedsundersøgelse via din reservation.

Det er jo beklageligt læsning at jeres dag ikke levede op til jeres forventning omkring et besøg hos os.

Som jeg forstår det, så havde i bestilt rejer ad libitum til 10 gæster?

Jeg har talt med jeres tjener, som fortæller mig at i godt viste hvad i ønskede at drikke, så derfor behøvede i ikke drikkekortet.

Der bliver bestilt sodavand, vin og vand, derefter spørger hun jer om alle ønsker vand og om hun skal sætte lidt på bordet, dertil svare i ja tak.

Hun skænker til jer alle 8 og sætter efterfølgende 2 flasker på bordet.

Det vand vi servere er ikke bare vand fra hanen, men et system der filtrerer vandet og nedkøle det.
Der står i vores drikkekort at det koster kr. 35,- pr. gæst ad libitum og derfor har hun slået 8 x vand ind på jeres regning og i var velkommen til at drikke alt det i kunne.

Håber dette giver dig lidt svar på jeres oplevelse hos os.

1 de junio de 2024

Det var hår i maden

Det var hår i maden, personalet var for uprofessionelt over for os.
Tolietforholdene kan man kun klage over, der ligger affyring i toilettet og jeg ved ik hvad.

30 de mayo de 2024

Tør kedelig burger

Når jeg bestiller burgere hos Brdr Price i Tivoli inkl. bacon, så forventer jeg at få en lækker saftig burger, der kan noget mere end en alm. dødsyg burger. Desværre fik vi en dødsyg tør burger, der bestemt ikke var pengene værd. Meget skuffende oplevelse, derfor kun en stjerne.

25 de mayo de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Price Herning

Price Herning: En absolut perfekt service hvor vi fik en ekstra svampedip til den super lækre forret på grund af allergier, uden at spørge. Utroligt venligt personale hele vejen igennem. Svinekæben med kartoffelmos var helt igennem fantastisk, omend tog persillen en smule overhånd i et par bider, selvom det smagte fantastisk. Mosen var så langt fra pulver som noget kan blive.

19 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastisk service!

Helt fantastisk service!

De havde misforstået vores bordbestilling, men de fik hurtigt rettet op på det, så vi alle 12(!) kunne komme til.
Særligt beundringsværdigt var servicen omkring min tomat allergi, hvor jeg selv havde glemt at spørge til en dip, men de hurtigt kom med en lækker svampe dip som en ekstra.
Lækker mad, god atmosfære og fantastisk service.

19 de abril de 2024

Rigtig skuffende kartoffelmos

Rigtig skuffende kartoffelmos, smagte af pulver, ligeledes var entrecote bøffen sej.
Dejlig pommes og bearnaise sauce, men fornemmede på personalet de gerne ville have os ud, kom 3 gange og spurgte om de måtte tage tallerkner, på trods af klokken kun var 20.00

12 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

kedelige mad og gamle salat der har…

kedelige mad og gamle salat der har stået i høje temperatura bliver serveret på denne restaurant. Tjener virker ikke til at være til stede og servere andet end man bestiller og tilføjer både brød og vand på regningen som vi aldrig fik. Første og sidste gang. de lever af en gangs kunder "turister"

31 de marzo de 2024

Uopmærksom service

Vedr. besøg hos Brdr. Price Herning
Uopmærksom service, hvor vi gentagne gange selv skulle efterspørge service, ved bestilling af drikkevarer, mad, brød mm. Derudover blev der bestilt alkoholfri øl at to omgang hvor der begge gange blev serveret 4,6% øl.
Ærgelig oplevelse i en ellers hyggelig atmosfære med god mad.
Men nok til at det ikke bliver et vælg næste gang jeg invitere gæster ud at spise.

26 de febrero de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Diningweek

En hyggelig aften, med god og nærværende betjening, samt fin atmosfære .Adspurgt, anbefalede vores tjener en fantastik dessert vin, som vi stadig taler om. Positiv oplevelse alt i alt.

9 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffende oplevelse og falsk markedsføring

DinersWeek skulle være en mulighed for at prøvesmage fra menukortet, for så senere at kunne tiltrække kunderne igen.
Hos BP var der kun en menu man kunne vælge, svinenakke, det mindede mest af alt om skinke i en tyk udgave, sovsen var fin. Denne svinenakke menu er ikke at finde på deres menukort, så det er sikkert en rigtig billig ret de har fremstillet til formålet.
Denne ret betyder at jeg ikke kender til deres kvaliteter, og vil aldrig komme der igen.
"Glædeligt" kunne men ved udgang få lov til at betale kr. 160,- for 2 Brown Ale, der ikke var friske fra fad.
Kedelig oplevelse.

9 de febrero de 2024

Adam og James Price ejer ikke Brdr. Price

Til alle de sure anmeldere, der skælder ud på de to tykke brødre: Ifølge cvr.dk ejer Adam og James Price slet ikke Restaurant Brdr. Price og har ikke gjort det siden 2018. På samme hjemmeside kan man også se, hvem der ejer i dag og står bag al elendigheden. Hvis det kunne være interessant.

11 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brdr. Price i Tivoli og bestilte en…

Besøgte Price i Tivoli og bestilte en bøf til 300,-. Og det var hvad jeg fik. EN senet bøf med lidt sovs….ingen grønt eller kartofler og intet blev nævnt herom ved bestillingen. En bøf uden tilbehør? Kan det blive ringere?

11 de diciembre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Brdr Price i Herning juleplate

Brdr Price i Herning. Sammen med min kæreste søgte vi et sted med smørrebrød. Vi fik den mest kønsløse juleplate med brød der ville være sat med gul pris i Netto. Tænker at de to brødre skal være glade for strøgkunder. For der kan da virkeligt ikke være mange der gentager deres besøg

22 de diciembre de 2023

Kedeligt

Juletallerken til 300 kroner - var nogenlunde ligeså kedelig som en regnfuld tirsdag i Bilkas bistro!

Den serverede tallerken havde kunne få 3 stjerner, hvis den var serveret i føromtalte bistro til 75 kroner.

Vi fik daggammelt brød, som vi sendte tilbage og det nye brød var nogenlunde samme kvalitet.

Der var som sådan ikke noget galt med maden, den var bare kønsløs og kedelig! En standard morgenbuffet på Scandic har mere smag.

19 de diciembre de 2023

Ingen betjening, dovnet personale

Rosenborggade 15, 1130 København K
Kom ind i restaurantenn kl. 16.20, en medarbejder gik forbi, det lod til, at jeg bare var i vejen.
Ventede 5 minutter på betjening, to kokke sad i lokalet til venstre og ignorerede, at der var kunder, havde mere travlt med at tale med hinanden. Den tidligere nævnte medarbejder var helt forsvundet.
Hvis I vil have kunde og indtjening, så skal personalet nok skiftes ud, de var ikke noget værd - burde slet ikke have haft nogen stjerne efter denne oplevelse

16 de diciembre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.