Banner for Bureaustoel24.nl

Bureaustoel24.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik was op zoek naar een vloerbeschermer voor op een (pvc) vloer. Eerst een aangeschaft bij een grote (Zweedse) winkel en gelet op de prijs. Pas bij thuiskomst kwam ik erachter (door gebruikershandl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitgebreide keuze op de site en duidelijk bestelproces. Levering was volgens afspraak. Na ontvangst bleek er sprake te zijn van twee kleine beschadigingen. Dit is snel en volledig naar tevredenheid op... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijke mensen die snel terug komen op je vragen. Het zou wel fijn zijn als je zelf je bezorgdienst kon kiezen, DHL bijvoorbeeld. Maar dat geld eigenlijk voor iedere webshop. Mogelijkheden... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De zending was wel goed geleverd , maar de bezorging niet , ik was op dat moment gewoon thuis en ze zeiden dat ze niet konden leveren , de volgende dag heb ik ze wel gekregen , maar ik was gewoon thui... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de oficina
  2. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

ONZE MISSIE Jouw zitcomfort is onze prioriteit. Wij streven ernaar om jou zo snel mogelijk de bureaustoel te leveren die perfect bij jou wensen past. Dit bereiken we door je uitgebreid te informeren over de optimale zithouding en de te maken keuzes. Dit doen we via de online keuzehulp of samen met de EMTEK gecertificeerde zitcoaches aan de telefoon of in onze eigen showroom. Wij maken het kiezen van de juiste bureaustoel makkelijk! GESCHIEDENIS Onze reis begon meer dan 20 jaar geleden met twee zitspecialisten. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de voorloper in de wereld van bureaustoelen. Met meer dan 110 gepassioneerde medewerkers, voorzien we inmiddels dagelijks klanten van persoonlijk advies en leveren we gemiddeld 350 bureaustoelen per dag die niet alleen comfort bieden, maar vooral ook de gezondheid en productiviteit ten goede komen. VOORDELEN EN SERVICES In de zoektocht naar de perfecte bureaustoel putten we uit een uitgebreid assortiment van meer dan 1.200 verschillende bureaustoelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. We bieden in verschillende segmenten stoelen aan waaronder XXL-modellen voor als je wat langer of zwaarder bent, mooie design bureaustoelen, functionele bureaustoelen, ergonomische bureaustoelen maar ook elegante vergaderstoelen. Daarnaast wordt ons centraal gelegen showroom als groot voordeel ervaren door klanten waar elke stoel uitgeprobeerd kan worden. Maar onze service houdt niet op bij de aankoop; we bieden uitgebreide garanties, nazorg en onderhoudstips om de levensduur van jouw stoel te maximaliseren. TEVREDEN KLANTEN We zijn trots op de tevredenheid die onze klanten uiten, zichtbaar in meer dan 4.700 recensies op Trustpilot met een gemiddelde score van 9,0. Deze feedback is voor ons het bewijs van onze niet-aflatende inzet voor kwaliteit en klantenservice. TOT SLOT Bij Bureaustoel24.nl zetten we ons volledig in voor jouw zitcomfort en welzijn. En wij weten het al……. jouw perfecte bureaustoel wacht bij ons al op je!

Bureaustoel24.nl

De grootste en goedkoopste van Nederland

De grootste en goedkoopste van Nederland
Ruim 750 verschillende bureaustoelen direct te koop en op voorraad!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

6 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 93% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

213 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

1stuk van de geleverde stoel was stuk

1stuk van de geleverde stoel was stuk. Deze werd onmiddellijk en kosteloos vervangen

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Kim, Dankjewel voor je fijne feedback! Jammer dat er iets misging bij de levering, maar super om te horen dat het snel en kosteloos is opgelost. Zo hoort het! 💪😊

Snelle levering. Super kwaliteit

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Nathalie, Dankjewel voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat de levering snel was en de kwaliteit naar wens is. We waarderen het dat je dit met ons deelt.

Keurig bezorgd

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Wilma, Dankjewel voor je reactie! Fijn om te horen dat de bezorging netjes is verlopen — precies zoals het hoort. Heel fijn weekend toegewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service en gehele ervaring

Goede service in de winkel gehad, vervolgens thuis afgeleverd. Niets op aan te merken en serieus mooie stoel gekocht. Wel jammer dat ze weinig rond dit segment (rond de €1.000) hadden staan in de winkel om uit te proberen ter vergelijking. Maar ik ben zeker tevreden

13 de septiembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Floris, Dankjewel voor je uitgebreide en positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent in de winkel en tevreden bent met je nieuwe stoel. 😊
We begrijpen je opmerking over het beperkte aanbod in dit prijssegment rond de € 1000,- en nemen dat zeker mee — we breiden onze showroom regelmatig uit om klanten nog meer vergelijkingsmogelijkheden te bieden.
Nog veel zitplezier gewenst met je aankoop! 💺

snelle en correcte service

16 de septiembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Marina, Dankjewel voor je reactie! Fijn om te horen dat je onze service als snel en correct hebt ervaren — daar doen we het voor! We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop. 😊

Goede kwaliteit prijsverhouding

Goede kwaliteit prijsverhouding

9 de septiembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Martine, Dankjewel voor je reactie! 😊 Fijn om te horen dat je de prijs-kwaliteitverhouding goed vindt — we doen ons best om kwaliteit en comfort betaalbaar te houden. Veel plezier met je aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ondanks een fout op de vrachtbrief een…

Ondanks een fout op de vrachtbrief een perfecte levering van het bestelde.

8 de septiembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Gerard, Dankjewel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat alles ondanks de fout op de vrachtbrief toch perfect is verlopen — dat is het resultaat van een goede samenwerking tussen klant, leverancier en transporteur 💪😊

Goeie service.

De stoel werd heel snel verstuurd maar de bezorging liet op zich wachten. Vervelend.
Na mijn telefoontje naar het kantoor werd ik snel teruggebeld en bezorging was opeens omgaand.
Prima service.

7 de septiembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Elita, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat we het bezorgprobleem snel hebben kunnen oplossen. We wensen je veel plezier met de stoel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goeuitstekende servicede uitleg op de website en de…

Goede uitleg op de website en de levering was snel en goed.

Beste Nicolas,
Wat leuk om te lezen! Fijn dat je de uitleg op de website duidelijk vond en dat de levering snel en goed is verlopen. Veel plezier met je aankoop!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Trage bezorging, geen Nederlands bedrijf

Bedrijf blijkt een Duits bedrijf te zijn; niet een Nederlands bedrijf. De bezorging door DPD heeft meer dan een week geduurd.

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Sas, Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Wij zijn inderdaad een Duits bedrijf zoals ook vermeld op onze website en webshop, maar hebben ook een vestiging in Nederland (Utrecht) met Nederlandse collega’s. Ons centrale warehouse staat in Duitsland, zodat we alle Europese leveringen goed kunnen verzorgen.

We vinden het jammer dat de levering van je bestelde bureaustoelwieltjes in dit geval ongeveer twee dagen langer duurde dan beloofd en begrijpen dat dit vervelend is. We nemen dit mee in onze interne evaluatie, zodat we dit in de toekomst verder kunnen verbeteren. Fijn om te horen dat je ons gevonden hebt en bedankt voor je vertrouwen in ons bedrijf!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima bedrijf, goede service!

Stoel kwam aan met schade (mee gegooid door postbezorger) maar dit is snel en netjes opgelost! Mijn volgende stoel ga ik hier zeker weer kopen! Stoel zit heerlijk, als een directeur! Een aanrader als je veel achter de computer zit!

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Rita, Wat fijn om te lezen dat alles zo snel en netjes is opgelost! 😊 Geweldig dat de stoel XXL G 300 zo goed bevalt. Dankjewel voor je aanbeveling – we kijken ernaar uit om je bij je volgende aankoop weer van dienst te mogen zijn!

Prima bureaustoel.

De bureaustoel geeft een heel goede ondersteuning in de rug. Het zitvlak is niet te zacht en niet te hard. Een heel comfortabele stoel. Goede prijs kwaliteit.

4 de septiembre de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Peter, Bedankt voor je mooie feedback! 🌟 Fijn om te horen dat de stoel precies de juiste balans heeft en goed ondersteunt. Daar doen we het voor – veel comfortabele uren gewenst!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bij de bestelling waren de verkeerde…

Bij de bestelling waren de verkeerde schroeven geleverd (lees: te kort). Nieuwe werden binnen twee dagen bezorgd. Echter, dit waren dezelfde foute schroeven. Om nieuwe gevraagd, maar ik moest het dan zelf maar even betalen. Uiteindelijk hebben ze als nog gratis schroeven gestuurd. Wat denkt u? Weer dezelfde, te korte schroeven. Laat maar! Zelf schroeven bij de praxis moeten kopen (zou eigenlijk een factuur naar jullie moeten opsturen…)

Sowieso een waardeloze stoel (en service), omdat nu de gasveer al kapot is. De stoel zinkt bij minimale belasting. Eigenlijk wilde ik de stoel terug sturen, maar doos al kapot…

24 de julio de 2025
Opinión espontánea

Beste Jarno,

Bedankt voor je uitgebreide terugkoppeling en je eerlijkheid. We begrijpen dat het verloop rondom de levering van de juiste schroeven erg frustrerend voor je is geweest en dat de ervaring met de gasveer dit gevoel versterkte.

Zoals we inmiddels ook telefonisch hebben besproken, zijn we samen tot een passende oplossing gekomen door een langere gasveer te leveren, die beter aansluit bij jouw lengte en de manier waarop je de stoel gebruikt (op de meest uitgerekte stand). We vertrouwen erop dat dit de zitervaring aanzienlijk zal verbeteren en dat je er weer comfortabel gebruik van kunt maken.

Nogmaals dank voor het prettige gesprek en je geduld in dit traject. We blijven graag even in contact met je totdat je naar alle tevredenheid en comfortabel op je bureaustoel zit.

Hartelijke groeten, Martijn namens het team van bureaustoel24

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en prima stoel

30 de agosto de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Hartelijk dank voor de positieve reactie op de levering van de stoel. En heel fijn dat de stoel zelf ook goed bevalt. Veel zitcomfort gewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en je wordt goed op de…

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van de levering.

22 de agosto de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Jolanda, dank voor deze positieve reactie. Heel fijn dat onze communicatie rondom de levering zo goed beviel. Heel veel plezier met de aankoop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Levering en service na verkoop zijn…

Levering en service na verkoop zijn uitstekend.

31 de julio de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Dag Johan, dankjewel voor deze mooie review.
Naast mooie producten en snelle levering is het bieden van goede service voor ons als webwinkel (met showroom) heel belangrijk. Daarin kunnen we ons onderscheiden.
Heel fijn dan ook dat je aangeeft dat te waarderen. Dat waarderen wij dan weer! Hartelijke groet namens het team van Bureaustoel 24, Ciska

Snelle levering, goede bureaustoel

22 de agosto de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Jennifer, dank voor je positieve reactie. Fijn dat zowel de stoel als de levering naar wens is. Vel veel zitcomfort gewenst!

Prachtig produkt

Prachtig produkt, snel en goed verpakt geleverd

28 de agosto de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Dank voor deze mooie, korte en bondige review over zowel uw aankoop als de levering. Fijn om te lezen, hartelijke groet namens het team van Bureaustoel 24, Ciska

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na ontvangst van mijn bureaustoel…

Na ontvangst van mijn bureaustoel ontdekte ik een scheur in de rugleuning. Ik heb direct contact opgenomen met de webshop en zij reageerden snel en vriendelijk. Er werd meteen een passende oplossing geboden. Zeer tevreden over de klantenservice!

21 de agosto de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Ramazan, vervelend dat de stoel beschadigd aangekomen is. Dat spijt ons. Wel fijn dat we je snel en adequaat hebben kunnen helpen.
Dank dan ook voor deze positieve review. Het doet ons goed dat je onze service waardeert! Hartelijke groet namens het team van Bureaustoel 24, Ciska

Fijne winkel

In de winkel kan je veel stoelen uitproberen en daarna werden stoel vlot geleverd

20 de agosto de 2025

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Dag Engelien, fijn dat je gebruik gemaakt hebt van het uitproberen van allerlei bureaustoelen in onze showroom. Daar is ie voor; de stoel in het echt zien, proefzitten én advies krijgen. Heel veel zitplezier met je nieuwe stoel.
Hartelijke groet namens het team van Bureaustoel 24, Ciska

8 consejos para escribir buenas reseñas.