Capcito Opiniones 436

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Supersmidigt och snabbt. Gjorde ansökan ena dagen, det var godkänt dagen efter, och sen hade jag pengarna på kontot dagen efter det. Integrationen med Visma gav intrycket att jag kunde direkt ansöka... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Capcito är mycket bra företagslåninstitute. Personalen är mycket trevlig och professionell. Vi fakturerar genom Capcito genom att sälja vara faktorer till Capcito. Vi har haft mycket bra upplevelse me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Willy på Capsito är enastående. Han är otroligt driftig och hjälpsam, och går alltid den extra milen för att säkerställa kundtillfredsställelse. Hans professionalism skiner igenom varje inter... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Från första kontakt till att vi kunde använda oss av Capcitos tjänster gick det snabbt och smidigt. Den digitala plattformen direkt kopplad till Fortnox är ovärderlig for oss som använder Fortnox för... Ver más

La empresa ha respondido

1. Finanzas y seguros

Escrito por la empresa

Vi hjälper ditt företag när ni behöver likviditet – för att växa, täcka kostnader eller ta er igenom tillfälliga svackor. Capcito erbjuder schysst finansiering i form av företagslån, sälja fakturor och belåna fakturor. Inga dolda avgifter eller bindningstider. Få en gratis offert direkt.

4,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Personlig kontakt. . .

Att få ett samtal, istället för att skriva en massa mail, är ju en befrielse tycker jag, kommunikationen blir så otroligt mycket lättare. . .trevlig påsk

26 de marzo de 2024

Respuesta de Capcito

Hej Stefan och stort tack för din recension. Plockar med oss din feedback så vi kan bli bättre på detta framöver. Mvh, Capcito

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Behöver en bättre struktur och…

Behöver en bättre struktur och arbetsordning på förfrågningar.

21 de marzo de 2024

Respuesta de Capcito

Tråkigt att höra att du inte är helt nöjd med din upplevelse hos oss. Vi försöker alltid göra vårt bästa för att ge så snabb återkoppling som möjligt till våra kunder. Du är välkommen att höra av dig till vår support för att diskutera mer kring ditt ärende. Mvh, Capcito

Snabb service

Snabb service, enkelt att utföra direkt i mobilen, snabb återkoppling via mail när jag hade frågor.

20 de marzo de 2024

Kul att du är nöjd. Tack för din recension! Mvh, Capcito

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning

Varning: Använd Capcito på egen risk! Vårt samarbete har varit en fullständig mardröm – en katastrofal upplevelse där deras plattforms totala misslyckande har varit i centrum. De lovar smidighet men levererar kaos; deras plattform är ett svart hål dit professionell fakturahantering går att dö. Att försöka spåra sålda fakturor blev som att navigera i ett labyrint utan utgång, lämnande oss i en ständig tillstånd av osäkerhet och frustration.

Våra försök att samarbeta möttes med en mur av inkompetens, där varje begäran om stöd förvandlades till en oändlig kamp mot deras systematiska oförmåga. Kommunikation? Glöm det. Transparens? Icke-existerande. Att förlita sig på Capcito blev en riskfylld lek med vår företags ekonomi, där varje dag avslöjade nya nivåer av kaos och förtvivlan.

Detta är inte bara en varning, det är ett nödrop till alla som överväger Capcito: vänd om och spring! Sök er till en leverantör som värdesätter eran tid, ert förtroende, och er ekonomi.

14 de marzo de 2024

Respuesta de Capcito

Det är tråkigt att du inte är nöjd med vår tjänst, och vi ber om ursäkt för att vi inte har kunnat leva upp till dina förväntningar. Vi värdesätter varje kund och strävar ständigt efter förbättring för att möta både våra egna och våra kunders behov.

Du får gärna kontakta oss om du har fler frågor kring ditt ärende.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Eftersom jag fick hjälp så är jag…

Eftersom jag fick hjälp så är jag förstås mycket nöjd.
Däremot så var handläggningen väldigt långsam.

11 de marzo de 2024

Respuesta de Capcito

Tack för din recension. Kul att höra att du är nöjd, ska lyfta internt angående återkopplingen. Mvh, Capcito

Valorada con 5 estrellas sobre 5

fantastisk bra service ordning å reda …

fantastisk bra service ordning å reda följer upp och ser till så det blir rätt.kan varmt rekommendera capcito
mvh rikard

28 de febrero de 2024

Respuesta de Capcito

Tack snälla för din fina recension, det glädjer oss att höra att du är nöjd! Mvh, Capcito

Mycket nöjda

Väldigt bra att ha att göra med, bra service, snabb uppföljning, bra kontaktperson vid namn Patrik, vi är mycket nöjda!

27 de febrero de 2024

Respuesta de Capcito

Tack för din recension och roligt att höra att ni är mycket nöjda med hanteringen. Kul, det ska vi meddela Patrik! Tack igen för recensionen. Mvh, Capcito

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De tog tag i förfrågan väldigt fort

De tog tag i förfrågan väldigt fort. Hade riktigt bra återkoppling vid ändring till exempel. Smidigt!

23 de febrero de 2024

Respuesta de Capcito

Tack för din feedback. Roligt att höra att du är nöjd med vår hantering. Mvh, Capcito

Enkelt och smidigt.

Enkelt och smidigt.

Respuesta de Capcito

Tack för din recension. Kul att höra att allting gick smidigt och enkelt för er. Mvh, Capcito

Fint

Fint . Tack Capcito

Tack för din fina recension! Mvh, Capcito

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra service och hjälp

Jag fick bra personlig service för mitt företag, jag fick mycket hjälp av Captico när andra vände sig.

16 de febrero de 2024

Respuesta de Capcito

Härligt att höra och tack för din fina recension! Mvh, Capcito

Wow upplevelse.

Hans professionalism skiner igenom varje interaktion.

Willy är en fantastisk tillgång för sitt företag och jag rekommenderar honom varmt till alla i behov av ett finansieringsföretag.

Mvh,

Ali Dia på Diabell.

Kul att höra, tack för din fina recension! Mvh, Capcito

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det tog nästan lika lång tid att få…

Det tog nästan lika lång tid att få pengarna som om vi inte hade sålt fakturan. Dessutom krävts kanske 15 samtal, x antal mail. Och de som löste det var att jag ringde vår slutkund och fick guida dem i hur de skulle använda er tjänst. Egentligen under all kritik. Men fans inte minus betyg. Alla har dock varit trevliga och hjälpsamma så inget fel på folket.

19 de febrero de 2024

Respuesta de Capcito

Det är tråkigt att du inte är helt nöjd med vår tjänst, och vi ber om ursäkt för att vi inte har kunnat leva upp till dina förväntningar.

Vi försöker alltid bli bättre och kommer ta din feedback vidare internt.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.