Capcito Opiniones 436

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Supersmidigt och snabbt. Gjorde ansökan ena dagen, det var godkänt dagen efter, och sen hade jag pengarna på kontot dagen efter det. Integrationen med Visma gav intrycket att jag kunde direkt ansöka... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Capcito är mycket bra företagslåninstitute. Personalen är mycket trevlig och professionell. Vi fakturerar genom Capcito genom att sälja vara faktorer till Capcito. Vi har haft mycket bra upplevelse me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Willy på Capsito är enastående. Han är otroligt driftig och hjälpsam, och går alltid den extra milen för att säkerställa kundtillfredsställelse. Hans professionalism skiner igenom varje inter... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Från första kontakt till att vi kunde använda oss av Capcitos tjänster gick det snabbt och smidigt. Den digitala plattformen direkt kopplad till Fortnox är ovärderlig for oss som använder Fortnox för... Ver más

La empresa ha respondido

1. Finanzas y seguros

Escrito por la empresa

Vi hjälper ditt företag när ni behöver likviditet – för att växa, täcka kostnader eller ta er igenom tillfälliga svackor. Capcito erbjuder schysst finansiering i form av företagslån, sälja fakturor och belåna fakturor. Inga dolda avgifter eller bindningstider. Få en gratis offert direkt.

4,6

2 estrellas
1 estrella

Jätte nöjd…

Jätte nöjd…
Julia är bäst, tå hand mig på alla väg
Jätte jätte duktig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

14 de febrero de 2024

Det glädjer oss att höra. Tack för din recension! Mvh. Capcito

Enkelt och bra service

6 de febrero de 2024

Respuesta de Capcito

Vi är väldigt glada att höra din feedback och att allt fungerar bra. Tack för att du tog dig tid att dela ditt omdöme.

Oerhört bra service!

Oerhört bra service!
Andreas Selin/Selin Legal

30 de enero de 2024

Respuesta de Capcito

Kul att höra att du är nöjd, tack för din recension! Mvh, Capcito

Snabb hjälp

Snabb hjälp, när det krånglade o ladda upp fakturor,

26 de enero de 2024

Respuesta de Capcito

Härligt att höra att det löste sig snabbt, tack för din fina recension! Mvh, Capcito

Snabbt och effektivt

Snabbt och effektivt, telefonsamtal för att fråga om dubbelregistrering. Tack!

17 de enero de 2024

Respuesta de Capcito

Vi är väldigt glada att höra din feedback och att allt fungerade bra. Tack för att du tog dig tid att dela ditt omdöme.

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt. Trevligt bemötande.

4 de enero de 2024

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kanske inte så enkelt som det framstod

Kanske inte så enkelt som det framstod, men efter lite mailväxling och dokumentation så funkade allt bra, och trevligt bemötande.

18 de diciembre de 2023

Respuesta de Capcito

Vi är glada att höra din feedback även fast det inte var enkelt till en början. Skönt att vi kunde lösa det genom mailväxling. Vi är tacksamma för din förståelse och är glada att du uppskattade det trevliga bemötandet.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag fick en personlig kontakt som…

Jag fick en personlig kontakt som kändes bra och som verkade förstå min sida av saken.
Det blev inte hela summan, men det blev ett avslut tack vare honom.

20 de diciembre de 2023

Respuesta de Capcito

Vi är glada att höra att du fick en kontaktperson som kändes bra och som förstod din sida av saken. Tråkigt att vi inte kunde leva upp till förväntningarna och vi hör gärna mer kring detta ärende så vi kan förbättra oss till framtiden.

Snabb hantering

Snabb hantering av vårt ärende.

18 de diciembre de 2023

Respuesta de Capcito

Vi strävar alltid efter att ge en snabb och smidig hantering till våra kunder. Tack igen för att du tog dig tid att dela din uppfattning.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb och bra kontakt med handläggare…

Snabb och bra kontakt med handläggare Oscar Tingberg tummen upp=)

19 de diciembre de 2023

Respuesta de Capcito

Härligt att höra att du är nöjd med oss och framförallt att Oscar kunnat hjälpa till i detta! Häslningar Capcito

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Låter bra men när det kommer till kritan….

Låter bra. Men i själva verket hetsar de mina kunder. Snabbare än snabbast på att skicka krav. Min redovisare klagar på att det är svårt att följa flödet med utbetalningar. De har ställt till det för mig och bolaget och de är petiga vem man säljer fakturan till när det kommer till enskilda privatpersoner och föreningar trots man går i personlig borgen. Jag kan verkligen inte rekommendera denna tjänst. Ok integration dock och de på kundtjänst är hjälpsamma även om inget resulterar i någon konkret förbättring.

15 de diciembre de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de Capcito

Det är tråkigt att du inte är helt nöjd med vår tjänst, och vi ber om ursäkt för att vi inte har kunnat leva upp till dina förväntningar. Vi värdesätter varje kund och strävar ständigt efter förbättring för att möta både våra egna och våra kunders behov.

Du får gärna kontakta oss om du har fler frågor kring ditt ärende.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.