Helaas al vanaf 2024 bezig met contact opnemen. Helaas reageren ze nergens op. Bijna het duurste haar gekocht en kwaliteit is mega slecht. Helaas tot op heden nog steeds geen contact. Fb, insta, Whats... Ver más
La empresa ha respondido
Ik kan me (gelukkig) totaal niet vinden in onderstaande review. 2 Maanden geleden mijn extensions bij Capilli besteld. Voorheen altijd andere merken gehad, maar nog nooit zo’n goede als die van Capi... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer slechte ervaring met capilli extentions. -niet telefonisch bereikbaar -op mailtjes of Facebook wordt niet gereageert. -je betaald de hoofdprijs en krijgt NIET de gewenste kleur geleverd.(ha... Ver más
La empresa ha respondido
Capilli Extensions – luxe hair extensions, op nieuw gemaakt voor jou. Wij geloven dat haartransformatie draait om meer dan lengte of volume, het gaat om zelfvertrouwen, stijl en de vrijheid om te zijn wie je wilt zijn. Daarom maken wij al onze extensions nieuw op bestelling, van 100% premium Human Remy Hair, zorgvuldig geselecteerd voor de meest natuurlijke uitstraling en ultieme zachtheid. Op maat gemaakt vakmanschap: Geen standaardvoorraad – elke set wordt speciaal voor jou geproduceerd. 23 zorgvuldig samengestelde kleuren: Voor een perfecte match met jouw haar. Persoonlijke service: We begeleiden je van keuze tot verzorging. Capilli Extensions is de keuze van vrouwen die alleen genoegen nemen met het allerbeste. Ontdek de luxe van nieuw voor jou gemaakt haar en ervaar de magie van extensions die net zo uniek zijn als jij.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Goede service en mooi haar en het blijft mooi

Respuesta de Capilli Extensions
Ik kan me (gelukkig) totaal niet vinden in onderstaande review.
2 Maanden geleden mijn extensions bij Capilli besteld. Voorheen altijd andere merken gehad, maar nog nooit zo’n goede als die van Capilli. Heel erg tevreden. Levering was toch ook wel vrij snel. Werd hier overigens netjes van op de hoogte gebracht. Love it!

Respuesta de Capilli Extensions
Serieus nog nooit zoiets slechts meegemaakt als dit bedrijf!!! Ik schrijf nooit slechte reviews over bedrijven maar deze verdient het dubbel en dwars!
Heb voor €150,- besteld en betaald. Op aanraden van een vriendin die daar meerdere keren heeft besteld en wel haar bestelling heeft gekregen. Dat ik een week moest wachten, geen probleem maar dat ik nu dus al meer dan een maand aan t wachten ben op mijn bestelling is te gek voor woorden! Heb zeker meer dan 5 mails gestuurd waarop ik op een een antwoord heb gekregen met een loze belofte. Via facebook ( waarop ik direct werd geblokkeerd) via instagram, via twee vriendinnen die nog wel via facebook konden berichten maar dat is nu ook maar eenrichtingsverkeer. Tien keer “proberen” te bellen maar dat nr is afgesloten. Ik voel me gewoon besodemieterd! Geen reactie, geen haar en geen geld terug. Ik zou als ondernemer en persoon mijn ogen uit mijn kop schamen om mensen zo te duperen.
Bestel aub niets hier dames, je wordt echt niet serieus genomen!
Hopelijk leest de eigenaar deze recensie en zorgt diegene heel snel dat hij/zij contact opneemt of geld terugstort 😡😡😡
Update:
Nadat ik enige reviews heb achter gelaten, zijn ze uiteindelijk na weken in actie gekomen. Mijn geld heb ik inmiddels terug gekregen. Echter helaas geen normale reactie vanuit hun zelf met enige uitleg en/of excuses. Heel jammer!
Zeer slechte ervaring met capilli extentions.
-niet telefonisch bereikbaar
-op mailtjes of Facebook wordt niet gereageert.
-je betaald de hoofdprijs en krijgt NIET de gewenste kleur geleverd.(had zilver besteld kreeg blond)
-op de site staat snelle levering tot 5 werkdagen wordt bestelling geleverd, niets is minder waar het wordt minimaal na 3 weken geleverd, en daar wordt je niet over op de hoogte gesteld.
Geen aanrader om bij capilli extentions te bestellen, WEGGEGOOIT GELD.

Respuesta de Capilli Extensions
zeer slechter ervaring met Capilli-extensions.com. Mijn dochter heeft van haar zuur verdiende centjes extensions gekocht a 51 euro. Deze zouden uiterlijk afgelopen dinsdag geleverd worden. Echter niet binnen gekomen en als je belt krijg je één of ander callcenter aan de telefoon die alleen de telefoontjes aannemen en doorgeven dat je gebeld hebt. Dit heb ik in 2 dagen tijd 4x geprobeerd echter geen telefoontje terug. Zeer slechte service dus. TIP betaal met creditcard of PayPal want anders ben je je zuur verdiende geld gewoon kwijt aan Capilli-extensions :-(