Consulta las opiniones de los clientes
Som titlen lyder på anmeldelsen, er en oplevelse hos Capstore.dk fuldstændig ubeskrivelig! Du kan virkelig mærke, at du bliver taget seriøs som kunde og at det er professionelle hænder, som de... Ver más
Vi havde bestilt over nettet, men fortrød og valgte istedet at komme i showroom for at se og prøve, og der var kun god service, selv om vi måske var lidt besværlige. Super stort udvalg, super god serv... Ver más
Har ikke mødt så god en service som hos Capstore.dk. Der var intet og klage over, bestilte 2 caps og dagen efter var ankommet i god indpakning og perfekt stand. Bestillingen på deres hjemmeside gik... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
DANMARKS STØRSTE UDVALG AF CAPS OG ALTID HURTIG LEVERING.
Información de contacto
Stavneagervej 9, 8250, Egå, Dinamarca
- 60 57 54 66
- info@capstore.dk
- www.capstore.dk
Hurtigt håndtering af order og…
Hurtigt håndtering af order og afsendelse, bestilte fredag og modtog ordren søndag morgen (med DAO), ikke sidste gang at jeg handler ved Capstore :)
God kundeservice
Snabbt och smidigt
Snabb återkoppling och fint bemötande vid byte av keps.
Bestilte kasketter og modtog dem dagen…
Bestilte kasketter og modtog dem dagen efter og alt er som det skal være.
Hastighed
Jeg manglede en kasket til en ferie sydpå. Jeg satsede på at den kunne nå frem inden vi rejste. Under 24 timer efter jeg havde placeret ordren blev den afleveret ved døren. Det er meget tilfredsstillende. Jeg vender absolut tilbage og køber mine kasketter der.
Service er god og kasket blev…
Service er god og kasket blev returneret hurtigt 😃
Virkelig hurtigt levering
Virkelig hurtigt levering.
Jeg modtage mine 2 caps efter få dage og de er præcis som på billederne 💪🏻
De er virkelig pæne sorte og sidder helt perfekt
Kæmpe udvalg og fantastisk service!
Når jeg skal handle headwear, falder valget altid på Capstore.dk, da udvalget er kæmpestort og servicen fantastisk. Derudover har jeg altid modtaget mine ordrer dagen efter, hvis jeg har placeret den før kl. 12 den pågældende dag.
Jeg har kun positive ting at sige om denne fremragende webshop.
MEGA god service og HURTIG respons
Elsker når man bestiller en vare og pakken nærmest kommer dagen efter. Derudover er der hurtig respons når man skriver til dem. Og pengene kommer lige så hurtigt retur når man returnerer en varer. Tusind tak for en KUN positiv oplevelse. Jeg kan KUN anbefale Capstore.dk!
Bestilte 2 caps
Bestilte 2 caps, fik dog en forkert tilsendt. Jeg skrev og fortalte at jeg havde modtaget en forkert, der blev beklaget og den rigtige sendt afsted med det samme! Den “forkerte” beholdte jeg bare. Det er bare iorden service det her!
Det er IKKE sidste gang jeg handler her!!
Meget tilfreds førstegangskøber
Stort udvalg, gode priser ift andre steder og lynhurtig levering! Jeg handler uden tvivl mine Caps her fremover 💪🏼
Danmarks with out a doubt bedste…
Danmarks with out a doubt bedste webshop. nem at betjene hurtig levering. Og de er hurtig til at svare på henvendelser. Så hvis du er klodset ligesom mig og nogle gange bestiller forkerte størrelser så fortvivl ej capstore fixer det og sikre at din ordre er rigtig
jeg klapper i mine hænder og benytter mig kun af capstore når jeg handler kasketter
Utrolig godt udvalg
Ifølge min søn, er det den bedste Cap Store der findes (i hele verden).
De har et utrolig godt udvalg og fine prise.
Derudover er de også virkelig hurtige til at levere de vi bestiller.
Den bedste Eshop i hele landet
Den bedste Eshop i hele landet! Og man skulle tro de kunne trylle, har aldrig oplevet nogen, der kan sende en pakke så hurtigt! Tak for jer

Respuesta de Capstore.dk
Bedste e-shop man kan finde🙏🏻❤️
Igen sidder jeg med kæben nede på jorden! Bestiller mine varer, og betaler for dem, og under 10 minutter efter, så er varerne allerede pakket, med label og tracking! Jeg elsker at handler her, for det er ikke kun 9 ud af 10 gange de er så hurtige, det er 10 ud af 10 gange. Og deres produkter, er super kvalitet og findes ikke billigere.
Tak fordi i gør internet handel til en fornøjelse🙏🏻
Perfekt kundeservice
God service!
Min oplevelse med Capstore er supergod!.
Jeg havde brug for at annullere en ordre, og det gik supernemt og lynhurtigt.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.