Can’t even close account not responding email anything, please don’t join this scammer site can’t win anything or can’t withdraw, spen over 1 k bonus games just get les back than spin work !!! Scamer... Ver más
casinopurple.com
Consulta las opiniones de los clientes
Do not use this site Its atrocious. The live chat has one person who can't answer questions. They ignore all contact on their email account. They gave me a bonus I which didn't ask for then kept £0.07... Ver más
The only way this site can improve is if someone can shut it down, undated with unwanted offers by emails or texts offering free 5 to which the game doesn’t even stop spinning, asked numerous times... Ver más
Absolutely scammers! Fake fake fake. Live chat agent will dissappear as soon as you'll ask anything about your money!
Got paid by them on time
ive play at casinopurple.com and i was paid on time, and got my winnings.
i Have deposited 200 GBP and withdraw 1250gbp.
Got the funds after 24 hours.
SCAM site, steer clear
This is a SCAM site. They will take your money but not give you a withdrawal. The minimum withdrawal amount is 250 which never moves off of pending. The email address for correspondence is undeliverable. Be warned.
PLEASE PLEASE PLEASE DO NOT USE THIS…
PLEASE PLEASE PLEASE DO NOT USE THIS COMPANY. Do your research and use a reputable Casino. Casino Purple would not answer any of my messages and then blocked me! I deposited a lot of money and got nothing in return. They even blocked me from getting into my account to retrieve my money. THEY ARE FRAUDSTERS.
Fuyez ces voleurs !
Donc voila ,je tiens a affiché ces voleurs pour que d’autres ne se fassent pas avoir aussi , c’est la 1ere fois que ca m’arrive et généralement je fais gaffe de ne pas allé nimporte ou , mais pas sur ce coup la malheureusement . Donc pour résumé , je vais sur le site « casino purple » ou je dépose 100 euros avec une offre alléchante de bonus de bienvenue a 200% . Déja 1ere surprise , après avoir déposé je n’ai pas les 200 euros en + . La je me dit que peut etre que j’avais oublié de coché la case , mais ca me paraissait très curieux vu que j’étais sur de l’avoir fait , bref je veux allé le demandé dans le chat live , mais la 2eme surprise , ils n’en ont pas ! Très curieux encore , et a ce moment la , je sens la douille arrivée a 1000 km . J’envoie un mail ou je n’ai aucune réponse en 2 jours… Je décide de jouer les 100 eu , je monte a 200 eu et décide de cashout . 5 jours après , un bref message pour me dire qu’il est annulé et qu’il faut cashout 250 euros minimum lol . Ok , je joue et arrive a atteindre cette somme , je cash out donc 250 eu , mais la ca fait 23 jours qu’il est en attente , rien ne se passe , j’ai beau envoyé des messages en mail , personne répond a tel point que je me demande si cette adresse mail existe . Donc FUYEZ CE SITE DE SCAMMEUR , a moins que vous adoriez donner votre argent a des voleurs . Peace.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.