Consulta las opiniones de los clientes
Gewoon de beste onderhoud en webshop die ik kan aanraden. Als je twijfelt kun je altijd bellen en ze hebben deskundig advies aangezien ze ook een werkplaats hebben. Hebben mijn scooter ook al jare... Ver más
Snelle en goede service. Prijs en kwaliteit zijn prima. De site is overzichtelijk en alles is goed te vinden. Ben zeer tevreden over mijn bestelling en de service.
Vorige week wat onderdelen besteld bij CSO, had al eerder besteld en was helemaal ok. Deze keer wat spullen incl 2x bougie. Ten eerste was ik zeer blij verrast over de snelheid van levering (tijdens d... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Chinascooteronderdelen.nl is de Specialist in scooters & onderdelen, met in het bijzonder de Retro Scooter en de Vespa Look a Like. Daarnaast verkopen wij ook A-merk onderdelen en scooters tegen de scherpste prijzen. O.a Vespa, Kymco, Sym, Peugeot, Piaggio enz U kunt al onze artikelen ook laten monteren in onze werkplaats!!! Tevens doen wij ook onderhoud en reparaties aan alle merken scooters. Wij zijn RDW erkend. Staat het onderdeel wat u zoekt niet op onze website, mail of bel ons dan a.u.b. even. Wij maken gebruik van een 06- zodat u het gevraagde onderdeel meteen kunt whatsappen, zodat er geen fouten en onnodige verzendkosten worden gemaakt. Makkelijker en sneller kan niet!! E-MAIL: info@chinascooteronderdelen.nl TEL: 085-5004700 China Scooter Onderdelen is een flexibele onderneming gespecialiseerd in import en verkoop van kwaliteits goederen, Onze jarenlange ervaring en goede contacten hebben ons bij betrouwbare fabrikanten gebracht die ons bovengemiddelde kwaliteit leveren. China Scooter Onderdelen is een groothandel en levert vanuit de locatie in Weert aan Bedrijven en Particulieren.
Información de contacto
Graafschap Hornelaan 129C, 6001ac, Weert, Holanda
- 085-5004700
- info@chinascooteronderdelen.nl
- www.chinascooteronderdelen.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Heel snel bezorgd
Onderdelen makkelijk op de site te…
Onderdelen makkelijk op de site te vinden en ook nog snel geleverd.
Helemaal top
Snelle en goede service
Top service!
Ondanks dat ik lang moest wachten op mijn onderdeel (wat absoluut niet de schuld was van China scooter onderdelen maar van een toeleverancier) ben ik super geholpen en iedere keer keurig te woord gestaan via de app. Zelfs buiten werktijden kreeg ik reacties en updates. Top service. Aanrader voor wie Chinese onderdelen nodig heeft.
Snelle levering, product voldoet prime goed prijs en kwaliteit verhouding.
Pakket snel ontvangen
Pakket snel ontvangen
Vriendelijke bezorger

Good shop
Got front brake pads in place of rear brake shoes. Next night seller sent the right ones out.
Tyre is shiny and new, as well as wheel bearings.

Respuesta de China Scooter Onderdelen
Gewoon de beste onderhoud en webshop…
Hebben mijn scooter ook al jaren in perfect onderhoud.
Prima en snelle telefonische informatie…
Prima en snelle telefonische informatie m.b.t. van het product, snelle levering, het bestelde onderdeel werkt perfect 100% voor China Scooter Onderdelen chapeau!
Ik wacht al een week op mijn…
Ik wacht al een week op mijn bestelling, en nog niks ontvangen. Has het met spoed npdig, ik bestel hier nooit meer!

Respuesta de China Scooter Onderdelen
Wenn ich mehr als 5 sterne geben könnte…
Wenn ich mehr als 5 sterne geben könnte würde ich das machen.Nun erstmal danke an Maarten.Da ich in düsseldorf keine werkstatt finden konnte die mir die Ecu anschliessen Konnte oder auch wollte was auch immer,bin ich nach Holland zu Maarten gefahren war zwar weit aber es hat sehr mehr als gelohnnt.Obwohl ich keinen Termin hatte und schon ein Roller auf der Bühne stand ,hat Maarten den von der Bühne genommen und meinen Roller drauf getan und hat die Offene Ecu auch angeschlossen das ging sehr Fix und es war auch noch Kostenlos.Da ich in ja gebette hatte ob er mir auch noch andere Rollen in die Vario tun könnte gesagt getan habe ich gerne 50€ bezahlt und der Roller fährt jetzt schneller.Ich bin sehr zufrieden und wenn ich noch was brauche fahre ich gerne 2 stunden zu Maarten nach Holland da bin ich sehr gut aufgehoben nicht so wie die werkstätten bei uns in deutschlnd wo man naja nur abgezockt wird.Das passiert mir bei Maarten gar nicht alles super kann ich nur weiter empfehlen.Was ich nur bemängeln kann ist die strassen führung in Holland für Roller aber da kann er ja nichts dafür Lach. Aber wie gesagt alles Top und ich bin sehr zufrieden und alle waren sehr Freundlich.

Erg tevreden !
Erg tevreden !!
Ik had gevraagd of ze het onderdeel snel wouden versturen en ik had het de volgende dag in huis!!
Ruim op tijd en zo kon ik toch met de scooter op vakantie.
Erg blij mee !!

Gewoon heel goed allemaal
Goede producten en goede prijzen, snelle levering, gewoon heel goed allemaal

Respuesta de China Scooter Onderdelen
Prima product en zeer snel geleverd
Prima product en zeer snel geleverd, past perfect. Top!!!!

Respuesta de China Scooter Onderdelen
Heel snel en vlot verloop van…
Heel snel en vlot verloop van bestellingen heel tevreden tot de volgende bestelling.

Super !!!! 👍👍👍
Ik beveel dit bedrijf van harte aan. Ze leveren onderdelen van zeer goede kwaliteit en bieden een uitstekende service.

Aanrader
Woensdag besteld, volgende dag bezorgd. Bestelling compleet, dus alles naar wens. Top!

Respuesta de China Scooter Onderdelen
Prima spullen voor prima prijs, goed bedrijf.
Prima spullen voor prima prijs. Zat klein foutje in bestelling maar dit werd snel en accuraat hersteld. Service uitstekend.

Respuesta de China Scooter Onderdelen
Snelle levering en goede service.