China Scooter Onderdelen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een van de beste dingens die ik gekocht heb in mn hele leven werkt perfect en is gelijk gekomen,moest maar 2 dagen wachten😛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ondanks dat ik lang moest wachten op mijn onderdeel (wat absoluut niet de schuld was van China scooter onderdelen maar van een toeleverancier) ben ik super geholpen en iedere keer keurig te woord gest... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik heb hier een windscherm besteld. Erg slechte “handleiding” op de site. “Je moet goed naar de foto’s kijken” staat er. Met moeite hebben we het windscherm erop gekregen. Misschien kijken hoe jullie... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de motocicletas Scooter

Escrito por la empresa

Chinascooteronderdelen.nl is de Specialist in scooters & onderdelen, met in het bijzonder de Retro Scooter en de Vespa Look a Like. Daarnaast verkopen wij ook A-merk onderdelen en scooters tegen de scherpste prijzen. O.a Vespa, Kymco, Sym, Peugeot, Piaggio enz U kunt al onze artikelen ook laten monteren in onze werkplaats!!! Tevens doen wij ook onderhoud en reparaties aan alle merken scooters. Wij zijn RDW erkend. Staat het onderdeel wat u zoekt niet op onze website, mail of bel ons dan a.u.b. even. Wij maken gebruik van een 06- zodat u het gevraagde onderdeel meteen kunt whatsappen, zodat er geen fouten en onnodige verzendkosten worden gemaakt. Makkelijker en sneller kan niet!! E-MAIL: info@chinascooteronderdelen.nl TEL: 085-5004700 China Scooter Onderdelen is een flexibele onderneming gespecialiseerd in import en verkoop van kwaliteits goederen, Onze jarenlange ervaring en goede contacten hebben ons bij betrouwbare fabrikanten gebracht die ons bovengemiddelde kwaliteit leveren. China Scooter Onderdelen is een groothandel en levert vanuit de locatie in Weert aan Bedrijven en Particulieren.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

63 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De levering was keurig en snel

De levering was keurig en snel. De voorgaande lambdasonde vertoonde binnen een week een defect, doch hiervan is destijds geen melding gemaakt. Wij zijn benieuwd naar de levensduur van de recent geleverde lambdasonde.

De injector werd inclusief een nieuwe bout geleverd.

Dit betreft een goede aanvullende service.

20 de enero de 2026

Respuesta de China Scooter Onderdelen

Bedankt voor uw mooie review!

Aanrader!

Eenvoudig order te plaatsen, snelle levering, product voldoet aan beschrijving op website en uitmuntende aftersales service.

17 de enero de 2026

Respuesta de China Scooter Onderdelen

Bedankt voor het compliment over onze aftersales service!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle service en superbehandeling bij ontvangstverschil

Vorige week wat onderdelen besteld bij CSO, had al eerder besteld en was helemaal ok. Deze keer wat spullen incl 2x bougie. Ten eerste was ik zeer blij verrast over de snelheid van levering (tijdens de kerstperiode gewoon de volgende dag binnen) en na controle van de spullen mistte ik 1 bougie. Na een mail te hebben gestuurd over evt oplossingen kreeg ik zonder meer de waarde van de bougie teruggeboekt met excuses.............echt super. wat mij betreft is en blijft CSO een goede betrouwbare leverancier voor iedereen met chinese scootertjes. Top mannen,...........bedankt!

5 de enero de 2026

Respuesta de China Scooter Onderdelen

Bedankt voor uw mooie review, wordt zeer gewaardeerd!

Supersnel antwoord

Supersnel antwoord als je een app stuurt en ook het verzenden gaat veel sneller dan bij andere webshops

21 de diciembre de 2025

Respuesta de China Scooter Onderdelen

Wij doen ons best, bedankt voor de review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

er zijn bij de verzending problemen…

er zijn bij de verzending problemen geweest wat niet jullie fout was, maar heb steeds antwoord gekregen en alles werd opgelost, daarom deze vijf sterren,

26 de diciembre de 2025

Respuesta de China Scooter Onderdelen

Bedankt voor het begrip dat je begrijpt dat wij er niet aan kunnen doen als er problemen zijn bij het verzendbedrijf. Het enige wat wij kunnen doen is contact met je houden, en het proberen zsm op te lossen. Bedankt voor de 5 sterren review!

Goede service & snelle levering

Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij Chinascooteronderdelen.nl in Weert en ben telkens zeer tevreden geweest over de snelle levering en uitstekende service.

28 de noviembre de 2025

Respuesta de China Scooter Onderdelen

Bedankt voor uw mooie review!

Amazing!!!!

I had a perfect experience with them. The part was cheap and the shipping was extremely fast!!! I wish I could give them 6 stars.

22 de noviembre de 2025

Thanks for the 6 stars!

Voorbeeld voor velen.

Nou al een aantal keren besteld, kleine maar ook erg grote bestellingen.
Elke keer binnen 1-2 dagen geleverd en goed verpakt.
Geef ze niet snel maar dit verdient een dikke vette duim!

19 de noviembre de 2025

Respuesta de China Scooter Onderdelen

Beste Bob, wij doen ons best. Bedankt voor uw review!

Goeie zaak

Snel geleverd, goed product. Miste alleen de montage handleiding van t windscherm. Staat wel een filmpje op de site

7 de noviembre de 2025

Veel onderdelen besteld

Veel onderdelen besteld, snel en goed geleverd. Wist niet precies welke onderdelen het beste waren. Snel antwoord gehad met bestellinkjes erin. Daarna nog een technische vraag. Kreeg zelfs per omgaande in een weekend antwoord. Perfect.

1 de noviembre de 2025

Super bedrijf!

Dikke 10, volgende dag geleverd zelfs. Helaas hadden wij een verkeerd product ontvangen. Hierover een mailtje gestuurd en de volgende dag het juiste product ontvangen. Echt top service en kwaliteit!

22 de octubre de 2025

Beste Kirsten,

Bedankt voor je mooie review, wordt gewaardeerd!

Vriendelijke groet,

Team China Scooter Onderdelen

Zeer tevreden ,goed geholpen

Zeer tevreden ,goed geholpen , aardige oplos gerichte mensen , staan je vriendelijk te woord , snelle levering, en ben zeer tevreden en raad dit bedrijf ook aan 👌👌

23 de octubre de 2025

Hoi Peter,

Bedankt voor je mooie review.

Vriendelijke groet,

Team China Scooter Onderdelen

8 consejos para escribir buenas reseñas.