Super snelle levering. Product ziet ook goed uit. Hopelijk pas deze lambdasonde aangezien gedeelte dat in uitlaat gaat (sonde) langer is. Dat weet ik volgende week als scooter terugkomt voor vervang... Ver más
Mijn scooter liep steeds trager. Bij controle bleek de remklauw vast te zitten. Corrosie en roest bleken de oorzaak. Dus AI gevraagd wat te doen, reviseren of vervangen. AI adviseerde vervangen en kw... Ver más
Dit was de eerste keer dat ik iets heb besteld, en ik moet zeggen dat het het juiste product was wat ik had besteld en het werkt naar behoren. We werden goed op de hoogte gehouden over de levering... Ver más
Ondanks dat ik lang moest wachten op mijn onderdeel (wat absoluut niet de schuld was van China scooter onderdelen maar van een toeleverancier) ben ik super geholpen en iedere keer keurig te woord gest... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Chinascooteronderdelen.nl is de Specialist in scooters & onderdelen, met in het bijzonder de Retro Scooter en de Vespa Look a Like. Daarnaast verkopen wij ook A-merk onderdelen en scooters tegen de scherpste prijzen. O.a Vespa, Kymco, Sym, Peugeot, Piaggio enz U kunt al onze artikelen ook laten monteren in onze werkplaats!!! Tevens doen wij ook onderhoud en reparaties aan alle merken scooters. Wij zijn RDW erkend. Staat het onderdeel wat u zoekt niet op onze website, mail of bel ons dan a.u.b. even. Wij maken gebruik van een 06- zodat u het gevraagde onderdeel meteen kunt whatsappen, zodat er geen fouten en onnodige verzendkosten worden gemaakt. Makkelijker en sneller kan niet!! E-MAIL: info@chinascooteronderdelen.nl TEL: 085-5004700 China Scooter Onderdelen is een flexibele onderneming gespecialiseerd in import en verkoop van kwaliteits goederen, Onze jarenlange ervaring en goede contacten hebben ons bij betrouwbare fabrikanten gebracht die ons bovengemiddelde kwaliteit leveren. China Scooter Onderdelen is een groothandel en levert vanuit de locatie in Weert aan Bedrijven en Particulieren.
Graafschap Hornelaan 129C, 6001ac, Weert, Holanda
- 085-5004700
- info@chinascooteronderdelen.nl
- www.chinascooteronderdelen.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Goeie service
Mijn speedconverter ging na een maand plotseling stuk, heb toen binnen een 4 dagen kosteloos een nieuwen ontvangen.
Prima service!

Respuesta de China Scooter Onderdelen
Chinascooter onderdelen is een super goed bedrijf!!!
Chinascooter onderdelen is een bedrijf met een klantvriendelijke site. Met alle gemak vind je hier alle onderdelen voor de zg. "Chinese Scooter".De communicatie is werkelijk PERFECT!! De snelheid van leveren eveneens. In een paar dagen had ik mijn spulletjes binnen. En de prijs? Geen cent te veel hoor, zouden ze in Zeeland zeggen! Kortom, een super goed bedrijf!!!

Respuesta de China Scooter Onderdelen
Als klant ben je hier koning
Heb hier al 3 keer accessoires voor mijn retro gekocht. Altijd klantvriendelijk, neemt de tijd voor je en heeft mij in de Lock down zelfs bevestigingsmiddelen gratis geleverd omdat de reguliere bouwmarkten gesloten waren. Chapeau !Superservice! .Had ik dit maar eerder geweten, dan had ik mijn retroscooter bij dit vertrouwd bedrijf gekocht. Dus..........hoort...en spreek het voort.

Windscherm hoog cso
Ik heb een tijdje geleden het een windscherm gekocht bij deze winkel. In eerste instantie twijfelde ik heel erg en heb ik daarom de klantenservice gecontacteerd. Ik zat op dat moment te twijfelen welk windscherm ik moest kiezen omdat er 2 verschillende waren. Degene die ik heb gekocht was eigen merk en de andere was zogenoemde A kwaliteit. De klantenservice vertelde mij dat de kwaliteit verschil 'nihil' was. Na een tijdje gereden te hebben ben ik er achter gekomen dat de bevestiging niet heel stabiel is waardoor het licht trilt als je rijd. Daarnaast is mijn grootste probleem dat de bevestiging set niet RVS is. Mijn bevestiging set heeft nu dus ook een roest laag en ziet er slecht uit. Dit duidt dus aan dat de kwaliteitsverschil wel aanwezig is. Verder doet het windscherm waarvoor die bedoelt is en daarom 3 sterren.
Correcte zaak
Correcte zaak. Goede uitleg en uitstekende service. Ben zeer tevreden over onze nieuwe aanwinst de iva e-go S5 bordeau rood.
Is zelfs door de baas zelf gebracht omdat het met koerier te lang ging duren. Top top. Dank U

Fijne zaak
Fijne zaak! Komen de belofte afspraken na.
Product was binnen de garantietermijn helaas stuk gegaan.
Hier werd direct op gereageerd en binnen 1 dag had ik een nieuw product.
Super service, daar mogen veel ondernemers nog van leren!

Respuesta de China Scooter Onderdelen
Een speedconverter besteld, echter ontbrak de adapter. Hier over gebeld en direct nageleverd, ik had hem de volgende ochtend al in mijn brievenbus zitten. Verder goed geholpen met een aantal vragen via Whatsapp, top service! Ga zo door.
Nick

prima prijs kwaliteit verhouding
prima prijs kwaliteit verhouding, snelle levering

Ontevreden
De beugels pasten helemaal niet en het windscherm is een stuk donkerder dan het er op het plaatje uit ziet. Ook zat er geen handleiding bij.
--------
Reactie op antwoord China Scooter Onderdelen
Jullie vroegen zelf om een review. Het klopt dat ik geen contact met jullie heb opgenomen, ik was zelf namelijk veel te laat met het openen van de doos. Dit is mijn schuld en daarom benoem ik alleen de kwaliteit van het product en niks over jullie service.
Ik vind het daarentegen wel heel raar dat jullie zonder toestemming mijn adresgegevens vermelden bij deze reactie. Jullie lijken dit alleen te doen bij slechte reacties. Dit vind ik persoonlijk zeer opmerkelijk en daarom zal ik in de toekomst zeker niks meer bij jullie bestellen.

Goede en nette aftersales
Levering ging verrassend snel.
Maar bij het openmaken van het pakket was ik niet zo blij opdat ik essentiele onderdelen miste in de verzending. Aftersales heeft dit heel goed opgelost en hetgeen alsnog spoedig nageleverd, ....echt top.
Dit is een top webschop
Dit is een top webschop. Het is niet alleen bestellen en snelle levering maar jij krijgt ook ondersteuning via Whatsapp en zij denken ook mee zodat jij juiste en niet onnodig iets gaat bestellen. Gewoon top top top.
Prima shop helpt je met alle vragen en…
Prima shop helpt je met alle vragen en hele snelle survis en niet duur . Uitstekende scooter winkel .

Warning
Warning
Bad product. Ecu that i bought did not
work.
Assistent from seller was very very low.

Respuesta de China Scooter Onderdelen
Heb rug kussen ontvangen voor mijn…
Heb rug kussen ontvangen voor mijn scooter, maar niks om te bevestigen?wat heb ik dan aan het kussen?

Respuesta de China Scooter Onderdelen
Top bedrijf denken goed met je mee
Top weten waar ze het over hebben. Helpen ook en denken goed met je mee. Besteld geïnstalleerd en heerlijk rijden 🙏🏻