China Scooter Onderdelen Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super snelle levering. Product ziet ook goed uit. Hopelijk pas deze lambdasonde aangezien gedeelte dat in uitlaat gaat (sonde) langer is. Dat weet ik volgende week als scooter terugkomt voor vervang... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn scooter liep steeds trager. Bij controle bleek de remklauw vast te zitten. Corrosie en roest bleken de oorzaak. Dus AI gevraagd wat te doen, reviseren of vervangen. AI adviseerde vervangen en kw... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit was de eerste keer dat ik iets heb besteld, en ik moet zeggen dat het het juiste product was wat ik had besteld en het werkt naar behoren. We werden goed op de hoogte gehouden over de levering... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ondanks dat ik lang moest wachten op mijn onderdeel (wat absoluut niet de schuld was van China scooter onderdelen maar van een toeleverancier) ben ik super geholpen en iedere keer keurig te woord gest... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de motocicletas Scooter

Escrito por la empresa

Chinascooteronderdelen.nl is de Specialist in scooters & onderdelen, met in het bijzonder de Retro Scooter en de Vespa Look a Like. Daarnaast verkopen wij ook A-merk onderdelen en scooters tegen de scherpste prijzen. O.a Vespa, Kymco, Sym, Peugeot, Piaggio enz U kunt al onze artikelen ook laten monteren in onze werkplaats!!! Tevens doen wij ook onderhoud en reparaties aan alle merken scooters. Wij zijn RDW erkend. Staat het onderdeel wat u zoekt niet op onze website, mail of bel ons dan a.u.b. even. Wij maken gebruik van een 06- zodat u het gevraagde onderdeel meteen kunt whatsappen, zodat er geen fouten en onnodige verzendkosten worden gemaakt. Makkelijker en sneller kan niet!! E-MAIL: info@chinascooteronderdelen.nl TEL: 085-5004700 China Scooter Onderdelen is een flexibele onderneming gespecialiseerd in import en verkoop van kwaliteits goederen, Onze jarenlange ervaring en goede contacten hebben ons bij betrouwbare fabrikanten gebracht die ons bovengemiddelde kwaliteit leveren. China Scooter Onderdelen is een groothandel en levert vanuit de locatie in Weert aan Bedrijven en Particulieren.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

66 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Goeie service

Mijn speedconverter ging na een maand plotseling stuk, heb toen binnen een 4 dagen kosteloos een nieuwen ontvangen.
Prima service!

14 de enero de 2021

Beste Wytse,

Bedankt voor u review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Chinascooter onderdelen is een super goed bedrijf!!!

Chinascooter onderdelen is een bedrijf met een klantvriendelijke site. Met alle gemak vind je hier alle onderdelen voor de zg. "Chinese Scooter".De communicatie is werkelijk PERFECT!! De snelheid van leveren eveneens. In een paar dagen had ik mijn spulletjes binnen. En de prijs? Geen cent te veel hoor, zouden ze in Zeeland zeggen! Kortom, een super goed bedrijf!!!

13 de enero de 2021

Beste Han,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om u review te schrijven.

Vriendelijke groet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als klant ben je hier koning

Heb hier al 3 keer accessoires voor mijn retro gekocht. Altijd klantvriendelijk, neemt de tijd voor je en heeft mij in de Lock down zelfs bevestigingsmiddelen gratis geleverd omdat de reguliere bouwmarkten gesloten waren. Chapeau !Superservice! .Had ik dit maar eerder geweten, dan had ik mijn retroscooter bij dit vertrouwd bedrijf gekocht. Dus..........hoort...en spreek het voort.

11 de enero de 2021

Beste Mutters,

Bedankt voor u 5 sterren review, en tot de volgende bestelling.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Windscherm hoog cso

Ik heb een tijdje geleden het een windscherm gekocht bij deze winkel. In eerste instantie twijfelde ik heel erg en heb ik daarom de klantenservice gecontacteerd. Ik zat op dat moment te twijfelen welk windscherm ik moest kiezen omdat er 2 verschillende waren. Degene die ik heb gekocht was eigen merk en de andere was zogenoemde A kwaliteit. De klantenservice vertelde mij dat de kwaliteit verschil 'nihil' was. Na een tijdje gereden te hebben ben ik er achter gekomen dat de bevestiging niet heel stabiel is waardoor het licht trilt als je rijd. Daarnaast is mijn grootste probleem dat de bevestiging set niet RVS is. Mijn bevestiging set heeft nu dus ook een roest laag en ziet er slecht uit. Dit duidt dus aan dat de kwaliteitsverschil wel aanwezig is. Verder doet het windscherm waarvoor die bedoelt is en daarom 3 sterren.

29 de noviembre de 2020

Correcte zaak

Correcte zaak. Goede uitleg en uitstekende service. Ben zeer tevreden over onze nieuwe aanwinst de iva e-go S5 bordeau rood.
Is zelfs door de baas zelf gebracht omdat het met koerier te lang ging duren. Top top. Dank U

22 de noviembre de 2020

Beste Imran Visser.

Bedankt voor u 5 sterren review. En veel plezier van u elektrische scooter!

En zodra het gevraagde product binnen is nemen wij gelijk contact met u op!

Fijne zaak

Fijne zaak! Komen de belofte afspraken na.
Product was binnen de garantietermijn helaas stuk gegaan.

Hier werd direct op gereageerd en binnen 1 dag had ik een nieuw product.

Super service, daar mogen veel ondernemers nog van leren!

19 de noviembre de 2020

Beste G.D,

Bedankt voor u 5 sterren review.

Bij veel zaken is het, voor garantie zijn we op vakantie, maar niet bij ons!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een speedconverter besteld, echter ontbrak de adapter. Hier over gebeld en direct nageleverd, ik had hem de volgende ochtend al in mijn brievenbus zitten. Verder goed geholpen met een aantal vragen via Whatsapp, top service! Ga zo door.

Nick

16 de noviembre de 2020

Beste N Meijer,

Bedankt voor u review, en veel plezier van de speedconverter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, en een zeer goede service.

4 de noviembre de 2020

Beste Hans,

Bedankt voor u review en de 5 sterren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ontevreden

De beugels pasten helemaal niet en het windscherm is een stuk donkerder dan het er op het plaatje uit ziet. Ook zat er geen handleiding bij.

--------
Reactie op antwoord China Scooter Onderdelen

Jullie vroegen zelf om een review. Het klopt dat ik geen contact met jullie heb opgenomen, ik was zelf namelijk veel te laat met het openen van de doos. Dit is mijn schuld en daarom benoem ik alleen de kwaliteit van het product en niks over jullie service.

Ik vind het daarentegen wel heel raar dat jullie zonder toestemming mijn adresgegevens vermelden bij deze reactie. Jullie lijken dit alleen te doen bij slechte reacties. Dit vind ik persoonlijk zeer opmerkelijk en daarom zal ik in de toekomst zeker niks meer bij jullie bestellen.

22 de octubre de 2020

Beste Robin de rooy,

Wij hebben de handleiding online staan via ons youtube kanaal. En tevens montagefoto's op onze webshop. Duidelijke kan niet.

We delen geen gegeven via Trustpilot, Trustpilot levert deze wel aan ons. Zodoende dat wij weten dat u naam Robin de Rooy is. Wij vragen geen reviews via trustpilot, maar via CR Review. Dat wat u
beweert is onjuist. U heeft speciaal een trustpilot account aangemaakt om hier u review te schrijven, want trustpilot geeft ons door dat u pas 1 review heeft geplaatst op trustpilot.

Als u daar klachten over heeft moet u bij trustpilot zijn. Of de review verwijderen, dan zijn al u gegevens weg.

👍👍👍👍

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

21 de octubre de 2020

Beste Willem,

Bedankt voor de 5 sterren!!!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede en nette aftersales

Levering ging verrassend snel.
Maar bij het openmaken van het pakket was ik niet zo blij opdat ik essentiele onderdelen miste in de verzending. Aftersales heeft dit heel goed opgelost en hetgeen alsnog spoedig nageleverd, ....echt top.

20 de octubre de 2020

Dit is een top webschop

Dit is een top webschop. Het is niet alleen bestellen en snelle levering maar jij krijgt ook ondersteuning via Whatsapp en zij denken ook mee zodat jij juiste en niet onnodig iets gaat bestellen. Gewoon top top top.

16 de octubre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima shop helpt je met alle vragen en…

Prima shop helpt je met alle vragen en hele snelle survis en niet duur . Uitstekende scooter winkel .

7 de octubre de 2020

Beste Tom,

Bedankt voor u 5 sterren review, en kom snel weer eens een keer op de koffie.

Snabb leverans

Snabb leverans, och rätt produkt.

18 de septiembre de 2020

Respuesta de China Scooter Onderdelen

Thank you very mucht for your review, and the 5 stars.

Regards,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Warning

Warning
Bad product. Ecu that i bought did not
work.
Assistent from seller was very very low.

28 de agosto de 2020

Respuesta de China Scooter Onderdelen

Warning for this customer!!!!! for scooter business company's this is a scammer.

Sigurdur Jonsson,
Brekkustigur 39,
260 Njardvik, IJsland
siggihj1@gmail.com

Ten eerste heeft meneer helemaal geen ECU gekocht. Maar een Speedconverter, al meer dan 2 maanden geleden 17 juni 2020. Deze mocht hij terugsturen, en zegt dat die het ook gedaan heeft, maar heeft geen track and tracecode, waar wij wel 10x om hebben gevraagd,

Meneer besteld gewoon een onderdeel zonder enig inzicht wat hij nodig heeft, daarnaast spreekt hij geen Nederlands, en amper tot geen Engels. Hij geeft de schuld aan het onderdeel, maar als hij zich goed had ingelezen en de goede had besteld dan had meneer gewoon plezier van gehad. Wij kunnen er niets aan doen als iemand het verkeerde besteld van een Nederlandse website, zonder dat hij enig woord Nederlands kan lezen.

Wij hebben hem aangeboden om de onderdeel terug te sturen, en dat hij het bedrag terug krijgt. Maar meneer snapt het niet, of vind het teveel moeite. Ook omdat ijsland niet bij de EU zit is de verzending nogal moeilijk, en moeten er door de klant complete douane papieren bij gemaakt worden voor de retourzending. Wel neemt hij de moeite om een slechte review te schrijven. Na de vele email, youtube montage filmpjes, en andere manieren contact snap meneer het nog niet, en noemt hij onze assistent langzaam.

Meer kunnen wij helaas niet doen, wij spreken helaas geen "ijslands" , en meneer net zo min Nederlands, en ook nog eens houtje touwtje Engels. De tijd en moeite die we erin hebben gestoken, weegt niet op tegen de verkoop. En als trap na ook nog een 1 ster review.

So dear Mr Jonsson, by this review we decided that we gonne quit selling to Iceland. Good Job for your other residents in Iceland. I put your name om this review so they can thank you. Iceland 300.000 residents can not buy parts anymore. You never send it back, you have no track and trace, and your country is no EU country, you got no custom papers. The work to make a review is not to mutch for you. To email a track and trace code is to mutch. Not Correct!! I am not happy whit this.
50 emails whit questions, phone calls. And no anwser on the track and trace for the back shipping, and custom papers.

This was my last email:

Van: info@chinascooteronderdelen.nl
Verzonden: maandag 10 augustus 2020 20:22
Aan: 'siggihj1' siggihj1@gmail.com
Onderwerp: RE: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Hoeveel sterren zou je www.chinascooteronderdelen.nl geven?

Very strange, you can see it on the video on youtube that is normaly works. I think i can not help you.

You can send it back, en i wil refund it. Please send it back whit value 0 euro, because its allready payd tax over it.

Regards.

Maarten

China Scooter Onderdelen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heb rug kussen ontvangen voor mijn…

Heb rug kussen ontvangen voor mijn scooter, maar niks om te bevestigen?wat heb ik dan aan het kussen?

18 de agosto de 2020

Beste Angela,

Het rugkussen wat u besteld heeft is voor een retro scooter. Op een retro scooter zit een achterrekje, met een bevestiging waar 2 schroeven doorheen kunnen.
De meeste mensen die zoeen rugkussen kopen, schroeven het versleten rugkussen eraf, en schroeven daarna met de zelfde schroeven het rugkussen er weer op.

Heeft u het kussen gekocht voor een andere scooter. Dan kunt u het op de zelfde manier monteren.

Want namelijk 1 zijde van het rugkussen heeft een harde kant, deze kant word gebruikt om een schroef in te draaien, achter het leer zit een harde plaat. De andere kan is zacht, en bedoel om met u rug tegenaan te leunen, aan die kant zit en schuimlaag.

Als u voortaan een vraag heeft kunt u ons ook Whatsappen, Bellen, of Mailen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top bedrijf denken goed met je mee

Top weten waar ze het over hebben. Helpen ook en denken goed met je mee. Besteld geïnstalleerd en heerlijk rijden 🙏🏻

12 de agosto de 2020

Beste Sjoerd,

Bedankt voor de 5 sterren.

China Scooter Onderdelen

8 consejos para escribir buenas reseñas.