Citruss Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

5,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og med det fineste personlige håndskrevet brev med fif om hvordan jeg skal bruge produkterne, som jeg har købt. Derudover fik jeg nogle lækre prøve samples på andre produkter med i o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, og man bliver helt glad når man åbner pakken og ser den håndskrevne hilsen og prøverne oveni det bestilte!! Det var nærmest en oplevelse i sig selv, og føltes personligt og nærværende... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte her for første gang, da min kropssolcreme pludselig var forsvundet fra alle andre hjemmeside, og er simpelthen så imponeret. Hurtig forsendelse, flot indpakning og en stak prøver med til fork... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

28 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sikke en oplevelse at handle på jeres…

Sikke en oplevelse at handle på jeres hjemmeside 😍 Jeg må ærligt indrømme er er super overrasket. Hurtig levering med masse lækker tester og ikke mindst håndskrevet kort. Det bliver ikke sidste gang ❤️ tak til jer

20 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette var min første ordre

Dette var min første ordre, og jeg er meget tilfreds. Sammen med den creme, jeg bestilte, modtog jeg mange forskellige produktminiaturer. Dette er en meget behagelig overraskelse. Jeg ønsker jer mange glade kunder.

6 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega god oplevelse med nethandel.

Modtog cremen jeg havde bestilt dagen efter bestilling. Cremen var smukt pakket ind og vedlagt var et hav af prøver, en caramel og en sheetmaske. Prøver fra virkeligt lækre mærker. Derudover en personlig, håndskrevet besked. Det er tydeligt at der bliver kredset for detaljen og kundepleje + service er på sit højeste 😍 Anbefaler 100%

4 de octubre de 2025

Mega tilfreds

Alt er som det skal være! Pakken kom også med nogle små gaver som jeg ikke forventede. Anbefaler 100%☺️

1 de octubre de 2025

SÅ fin oplevelse

SÅ fin oplevelse. Varen kom 2 dage efter den var bestilt, fint pakket ind med en håndskrevet personlig hilsen og et væld af prøver var lagt ved. Jeg købte 2 lækre masker på tube fra mit yndlings mærke, da de var på tilbud.

6 de septiembre de 2025

Positiv oplevelse

Har modtaget min bestilling, & hvor den pæn pakket - med lidt ekstra luksus
Sådan noget gør mig glad, jeg er total i fokus som kunde
Tak

25 de agosto de 2025

Gode tilbud og udvalg…

Gode tilbud og udvalg,super sød ejer god til at vejlede.
Tusind tak for de ekstra fine gaver,som jeg fik med🤩
Lækre produkter.
Fedt at man selv kan hente og komme og se udvalget.

28 de julio de 2025

5 stjerner er ikke nok

Virkelig nydelig oplevelse!
Stort udvalg, gode priser og samtlige vareprøver ved køb af bare 1 creme. Handler helt klart herfra igen. :-)

23 de abril de 2025

Varmt anbefales

Virkelig god oplevelse. Den var hurtig leveret. Jeg fik et par yderligere tester med samt lille kort med lidt info kom produktet.

25 de abril de 2025

Fantastisk oplevelse!

Jeg fik pakken 3 dage efter jeg havde bestilt den. Der var også masser af ekstra prøver(6 stk) i pakken (havde bestilt 2 ting). + En super sød og fin besked i pakken. Ville helt klar anbefale <3
(Alt var i tip top kvalitet)

4 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun anbefale at købe hos Citruss

Kan kun anbefale at købe hos Citruss! Jeg har købt produkter derfra mange gange, og glæder mig altid til at hente mine pakker. De har de skønneste produkter, og 10/10 kundeservice.
Der er altid en lille note med, og flere små prøver. :)

26 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefale at købe produkter…

Kan varmt anbefale at købe produkter hos citruss. Jeg netop modtaget de lækreste produkter til en super pris. Vedlagt i pakken var en sød hilsen og flere prøver på produkter. Jeg har handlet der før og det er her jeg vil huske at handle fremover , når jeg mangler gode produkter 😀

20 de febrero de 2025

Her handler jeg igen

Bestilte et produkt, der var udsolgt på mange af konkurrenterne. Det var fint pakket ind. Der var et fint kort med, hvor der bl.a. var en kommentar til brugen af produktet. Derudover var der et væld af prøver med. Her vil jeg helt sikkert handle fremover.

19 de febrero de 2025

Bedste K-beauty shop

Bedste K-beauty shop, kan kun anbefales. Hurtig service, billig fragt og du modtager din bestilling pakket smukt ind i silkepapir, med en håndskrevet personlig hilsen, samt en masse lækre prøver.

30 de enero de 2025

Super god service

Jeg havde købt to produkter fra Citruss, og jeg fik en masse gratis prøver/masker samt frotté/beauty-armbånd og en personlig, håndskrevet hilsen. Super god service!!

11 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kundeservice som dengang over diske i jyske købstæder før e-handel

Overskudsservice. Fedt, at det produkt jeg søgte var hos Citruss. Det var ikke andre steder i Danmark. Så målet var nået - jeg ku finde det i DK. Men at modtage det med et håndskrevet kort, som fortæller om produktet, som er lækkert pakket ind i silkepapir og med seks-otte forskellige lækre produktprøver i samme genre som mit køb, gør mig bare glad. Det virker. Jeg kommer helt sikkert tilbage.

23 de diciembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.