Super super god service. Adrianne holdte mig ajourført forinden afsendelse af mine varer. Hun sendte desuden et hav af vareprøver og en virkelig sød håndskreven besked/instruks til de købte varer. Bes... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk udvalg af koreanske hudplejeproduker. Altid en sød lille håndskrevet hilsen. Og en hel masse dejlige prøver er vedlagt ❤️😃
Hurtig levering og med det fineste personlige håndskrevet brev med fif om hvordan jeg skal bruge produkterne, som jeg har købt. Derudover fik jeg nogle lækre prøve samples på andre produkter med i o... Ver más
Modtog cremen jeg havde bestilt dagen efter bestilling. Cremen var smukt pakket ind og vedlagt var et hav af prøver, en caramel og en sheetmaske. Prøver fra virkeligt lækre mærker. Derudover en person... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Rene hudplejeprodukter - K-Beauty
Información de contacto
Østertorp 16, 7400, Herning, Dinamarca
- info@citruss.dk
- www.citruss.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Helt fantastisk oplevelse!
Hurtig levering og fin indpakning med små overraskelser og et personligt kort. Citruss får min varmeste anbefaling 💛 Det er bestemt ikke sidste gang jeg shopper her! 😍
Super lækre varer og høj høj kundeservice:-)
Lækre varer - Hurtig levering - Lækre overraskelser med forsendelsen:-)
Alt i alt yderst tilfreds og dette bliver et fast sted for mig, at handle lækre skønhedsprodukter:-)
Bedste anbefaling
Det bedste sted at købe hudpleje! Den perfekte vejledning og nogle rigtig gode produkter hvor der er noget til ens hudtype som virkelig hjælper. Startede med lidt akne og har ingenting nu og ved at få en rigtig pæn teenager hud. Kæmpe anbefaling herfra <3
Elsker at handle hos Citruss og elsker…
Elsker at handle hos Citruss og elsker endnu mere at modtage pakken, der er altid medsendt masser af prøver til inspiration og søde hilsner 😍
Upåklagelig service
Altid gode tilbud på hjemmesiden, foruden at have et bredt sortiment.
Hurtig ekspedition af ordrer, har endnu ikke oplevet noget negativt ift. Citruss.
Keep it up 👍
Flot indpakning!
Hurtig levering, flot pakket ind og med mange ekstra prøver trods det var en lille ordre❤️ sød hilsen og generalt bare perfekt!
Fremragende produkter og fantastisk…
Fremragende produkter og fantastisk service! Pakket så fint, med små overraskelser og smuk hilsen ❤️
Fantastisk!!!!
Fantastisk!!!!! Har det skønneste produkter. Og det er yums for huden.
Fantastiske produkter leveret med sublim servive
Altid god service - lækre og effektive produkter - hurtig levering - og ikke mindst den fantastiske Adrianne med gode råd og præcis viden om sine produkter.
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, der var ekstra forkælelse i pakken, der vil jeg handle fremover hvis produkterne er lige så gode;-)
Takk
Jeg gik mange gratis prøver, og jeg er virkelig glad for det, tusind tak... og solcremen er rigtig lækker ;)
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering - glæder mig til at prøve produkterne og de medfølgende vareprøver 👍🏻
Rigtig god & hurtig service samt skønne…
Rigtig god & hurtig service samt skønne prøver med i pakken ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
hurtig levering og en masse prøver.tak
hurtig levering og en masse prøver.
En god oplevelse
Hurtig levering og fik så mange lækre gratis vareprøver med i købet.
Fantastiske produkter og fantastisk…
Fantastiske produkter og fantastisk service. Er klart en fan.
Ekstrem god service
Ekstrem god service - lynhurtig levering og dejlige prøver med i pakke ! Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg køber herfra!
2 dagars leverans och ett personligt…
2 dagars leverans och ett personligt handskrivet kort , provat det jag fick och det känns bra . så nöjd
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. :)
Elsker de vareprøver der kommer med! Jeg glæder mig til at prøve dem.
Skal helt sikkert bestille herfra igen. 📦
La experiencia Trustpilot