Super super god service. Adrianne holdte mig ajourført forinden afsendelse af mine varer. Hun sendte desuden et hav af vareprøver og en virkelig sød håndskreven besked/instruks til de købte varer. Bes... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk udvalg af koreanske hudplejeproduker. Altid en sød lille håndskrevet hilsen. Og en hel masse dejlige prøver er vedlagt ❤️😃
Hurtig levering og med det fineste personlige håndskrevet brev med fif om hvordan jeg skal bruge produkterne, som jeg har købt. Derudover fik jeg nogle lækre prøve samples på andre produkter med i o... Ver más
Modtog cremen jeg havde bestilt dagen efter bestilling. Cremen var smukt pakket ind og vedlagt var et hav af prøver, en caramel og en sheetmaske. Prøver fra virkeligt lækre mærker. Derudover en person... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Rene hudplejeprodukter - K-Beauty
Información de contacto
Østertorp 16, 7400, Herning, Dinamarca
- info@citruss.dk
- www.citruss.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Den bedste oplevelse
Virkelig den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Pakken kom virkelig hurtigt og der var en masse overraskelser med testere og ansigtsmasker. Derudover var der skrevet en håndskrevet besked. Jeg er så glad for jeg har fundet denne side❤️☺️
Nemt 😊😊😊😊 😊😊😊
Hurtig levering og en sød hilsen med…
Hurtig levering og en sød hilsen med dejlige overraskelser i lagt min pakke
Den bedste service og mega lækre…
Den bedste service og mega lækre produkter. En klar anbefaling her fra
Skønne produkter og god service
Hurtigt levering,god service.
Skønne produkter og fantastisk service
Skønne produkter og virkelig god service. Jeg har brugt de første produkter jeg købte tidligere hos Citruss, og selvom jeg altid har prioriteret gode produkter fra andre mærker, så føles min hud mere fugtmættet efter jeg er begyndt at bruge disse produkter. Derfor har jeg nu købt flere, og glæder mig til også at bruge dem.
Oveni min ordre var der tilmed en sød hilsen og prøver, så jeg er super glad og tilfreds.
Super god oplevelse
Det var nemt at bestille og super billigt, vil helt sikkert bestille der fra igen. De gav masser af prøver med og et fin kort med en hilsen. Alt i alt var det en gode oplevelse og kommer til at købe der fra igen!
Lille business - Stor service👍🏼
Jeg fik nogle Super produkter og ekstra fin service.
Have givet 10 stjerner
Have givet 10 stjerner .Lækre produkter, som lever op til det de lover. Fantastisk service.
Elsker de små prøver der kommer med 🤩
Super lækkert handel
Super lækkert handel. Med personlig kort og masser af prøver tilpasset til det man har købt.
Hurtig og betænksom levering
Hurtig levering, indpakket i silkepapir og med et hav af lækre prøver - sidst et håndskrevet, personligt takkekort
Betænksom kundeservice, der gav et smil herhjemme 💕
Skønne produkter og hurtig levering
Skønne produkter og hurtig levering, og altid ekstra gode ting med og en sød hilsen
Hurtig levering 👍
Hurtig levering 👍
Så hyggelig en pakke at modtage, med sød personlig hilsen
Virkelig lækre produkter, jeg er fan!🤗
Super dejlig creme + dejligt med mange…
Super dejlig creme + dejligt med mange vareprøver og ikke at glemme hurtig levering.
Fantastisk firma
Fantastisk produkt og rigtig god service.
Jeg har aldrig oplevet sådan god behandling af kunder, hvor man få små rigtig spændende og sympatiske gaver og udover det et kort, hvor der er skrevet hilsen med håndskrift.
Bravo👏
Held og lykke fremover😊
Super lækre produkter
Super lækre produkter , til billige penge 👌😊
God oplevelse
Hurtig levering og stort udvalg af produkter og så får man en del prøver med i købet. Bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer:)
La experiencia Trustpilot