Super super god service. Adrianne holdte mig ajourført forinden afsendelse af mine varer. Hun sendte desuden et hav af vareprøver og en virkelig sød håndskreven besked/instruks til de købte varer. Bes... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk udvalg af koreanske hudplejeproduker. Altid en sød lille håndskrevet hilsen. Og en hel masse dejlige prøver er vedlagt ❤️😃
Hurtig levering og med det fineste personlige håndskrevet brev med fif om hvordan jeg skal bruge produkterne, som jeg har købt. Derudover fik jeg nogle lækre prøve samples på andre produkter med i o... Ver más
Modtog cremen jeg havde bestilt dagen efter bestilling. Cremen var smukt pakket ind og vedlagt var et hav af prøver, en caramel og en sheetmaske. Prøver fra virkeligt lækre mærker. Derudover en person... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Rene hudplejeprodukter - K-Beauty
Información de contacto
Østertorp 16, 7400, Herning, Dinamarca
- info@citruss.dk
- www.citruss.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering og enormt sødt med en…
Hurtig levering og enormt sødt med en håndskrevet note. Udover det så får man også en MASSE tester med 😍😍😍 ikke sidste gang jeg køber her fra
Førstegangs kunde
Førstegangs kunde… Virkelig hurtig levering, personlig note og utallige prøver som matcher ens køb. Absolut ikke sidste gang jeg handler der
En af de bedste !!
En af de bedste !!! Fantastisk Personlig betjening, hurtig levering og fantastiske produkter til overraskende priser❤️
Fantastiske produkter
Nem og overskuelig hjemmeside. Skønne produkter hvor man kan læse hvad der er i og effekten. Laver en personlig profil på hvilken hudtype man har, så er hjælpen lige ved hånden. Hurtig levering og en fin personlig hilsen med samt skønne store prøver. Er så glad for at jeg fandt denne hjemmeside. Jeg er blevet fan! De varmeste anbefalinger herfra.
Skøn oplevelse - hver gang
Jeg har handlet en del gange på denne webshop efterhånden... altså, hvordan kan man beskrive det bedst? Det er virkeligt som om man sidder hos en veninde i stuen og drikker god rødvin. Så tillidsvækkende, sjovt, pålideligt og hyggeligt.
Webshop har dertil et stort udvalg af produkterne fra K-beauty, ofte med meget gode tilbud. Men serviceoplevelsen... den er helt unik.
2 dage fra bestilling til levering
2 dage fra bestilling til levering,
Pakken kom med en masse vareprøver og en fin hilsen 😌
Jeg er vild med det
Det er ikke sidste gang jeg shopper der
ALT er godt
ALT er godt! lige fra bestilling til levering, og så er der næsten altid en overraskelse med i pakken
Effektive produkter og servicen er i top.
god og hurtig hjælp i chatten, og produkterne lever til fulde op til beskrivelserne.
Alt fungerer perfekt og hurtigt.
Adrianne er den bedste.🤗🥰
Adrianne er den bedste.🤗🥰. Hun prøver ikke, at sælge noget man ikke har brug for. Og så elsker jeg bare hendes produkter❤️.
Hurtig, effektiv og professionel
Hurtig og effektiv ordrebehandling. Konstruktiv og professionel vejledning. Altid et besøg værd.
Fantastiske produkter og service
Fantastiske produkter og super betjening.
Adrianne er vidunderskøn og jeg elsker at modtage pakker fra citruss. Har aldrig oplevet at være blevet skuffet
Det er dejligt at handle hos dig
Det er dejligt at handle hos dig. Gode beskrivelser på dine varer. Rimelige priser.
Mange gode ja tak tilbud. Varerne bliver super hurtigt sendt, god service.
Venlig hilsen Hjørdis.
A great store
A great store. Excellent choice of products with reasonable prices. For me Korean skin care is the very best. Quick delivery.
Thank you
Altid tryg og sikker
Altid tryg og sikker, når jeg handler ved Citruss. Er jeg i tvivl kan jeg chatte med shoppen og - mærkeligt nok får man svar meget hurtigt, uanset hvornår man skriver. Og hver gang jeg får en pakke er der lækre gaver og prøver med. Samt en håndskrevet hilsen med gode råd til de købte produkter. Respekt ❤️👍
Rimelige priser og rigtig hurtig…
Rimelige priser og rigtig hurtig levering.
Fik endda de lækreste tester nogensinde. Det bliver min nye trofaste hudprodukt hjemmeside.
God rådgivning
Let bestilling online og mulighed for at afhente lokalt og så er der altid god rådgivning 🤗
Fin service
Fik en sms om at der stod en pose til mig i carporten, fin service. Og med vareprøver i.
FINT ♥️♥️
Fin og hurtig ekspedition. Er meget tilfreds. Har endnu ingen virkning af lash set. Håber det kommer. 💚🍀💚
La experiencia Trustpilot