Coffee Perfect Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har haft coffee perfect de sidste 6 år. Den 5. maj skulel vi have en ny maskine. Nu her efter 3 måneder ! er den først skiftet, men ak, det er kun det halve på maskinen der virker og den bestilte van... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kaffemaskinen (Som er 4 år gammel og brugt meget), havde en skidt mandag morgen og skulle bruge en tekniker. Coffee Perfect stod der i løbet af en time. Efter et hurtigt kig, skiftede teknikeren den d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har nu haft vores maskine i 1,5 måned uden nogle tekniske problemer, vi gør den rent som aftalt med tekniker, 1 gang dagligt med rens og stor rengøring 1 gang om ugen. Salgsafdelingen ringed... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gang var oplevelsen helt fantastisk. Selve maskinen har fungeret fejlfrit: ingen problemer overhovedet, kaffen er fantastisk, og maskinen er utrolig nem at bruge. Det er tydeligt, at installat... Ver más

Información sobre la empresa

1. Máquina expendedora de café
  2. Proveedor de máquinas de café
  3. Mayorista de café

Escrito por la empresa

Vi er jeres leverandør af lækker kaffevariation til medarbejdere, kunder og forretningspartnere ► Tlf.nr.: +45 78 79 31 08 ➥ Vi glæder os til at høre fra dig

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

37 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god kaffe og nem at betjene

Virkelig god kaffe og nem at betjene. Kunder roser regnbuen og kaffen, Michael var virkelig professionel, hjælpsom og forklaret det hele til punkt og prikke. Venlig hilsen restaurant regnbuen.

15 de noviembre de 2024

Respuesta de Coffee Perfect

Vi er rigtige glade for at I og jeres kunder er tilfredse. Tak for de 5 stjerner.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Coffe Perfect levere en god kaffe…

Coffe Perfect levere en god kaffe maskine - teknikeren bliver sendt ud for at samle den og fortælle dig alt hvad du behøver at vide .
Oplevelsen var tilfredsstillende og kan klart anbefales .

Teknikeren var utrolig flink og dygtig.

Tak for denne gang.

Bedste Hilsner

Bilsyn Søborg

9 de septiembre de 2024

Respuesta de Coffee Perfect

Vi er meget taknemmelige for dine 5 stjerner. Jeg sender dem også til Michael.

FANTASTISK service

Micheal har i dag været forbi og hjælpe med vores maskine og hold da op en service! 🤩 Han ved alt, vil rigtig gerne hjælpe og efterlader alt pænt og rent! 🤩 KÆMPE anbefaling herfra!!

24 de octubre de 2024

Respuesta de Coffee Perfect

Vi er også rigtig glade for Michael......jeg sender ham dine 5 stjerner. God weekend.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode kaffeprodukter og vældige…

Gode kaffeprodukter og vældige behagelige samtaler med Coffee Perfect, når vi skal genbestille. De ringer venligt og behageligt og tjekker vores beholdning af kaffe + andre produkter og aldrig med en oplevelse af tvang i forhold til køb.

15 de octubre de 2024

Respuesta de Coffee Perfect

Tusinde tak skal du have Ann

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Coffee Perfect er virkelig…

Coffee Perfect er virkelig anbefalingsværdigt!
Ved telefonisk kontakt bliver man mødt af en fantastisk ventetone (hør den) så nogle yderst venlige support-personaler, altid vare tilgængelige og kommer til lovet ankomst... service og problemløsere kommer fluks når man kalder, så alt i alt mine varmeste anbefalinger af Coffee Perfect som leverandør!

14 de octubre de 2024

Respuesta de Coffee Perfect

Mange mange tak for din 5 stjernet anmeldelse Rie.....

god service

god service, behagelig at snakke med, super gode produkter

11 de octubre de 2024

Respuesta de Coffee Perfect

Vi er meget glade for din tilbagemelding og dine 5 stjerner.

Godt firma

Godt firma , god service , og de hjælper en hurtigt og nemt.
Det er stedet man skal til hvis man vil have god kaffe og service , specielt nori var helt vildt god ! Hjalp mig igennem processen og bestilte kaffen til mig på 0,5 👌🏻👌🏻 tusind tak

4 de octubre de 2024

Respuesta de Coffee Perfect

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg sender stjernerne til Nuri.

Coffee Perfect - Perfekt Service besøg

Coffee Perfect - super fantastisk oplevelse og ikke mindst vores desværre alt for få besøg af teknikker Michael Hansen. Michael er ikke blot servicetekniker men også en fantastisk ambassadør og sælger for Coffee Perfect.
Maskinen fungere og derfor de få service besøg!
Dbh
Thomas Work Jøker Hansen
Idé House Of Brands A/S

30 de septiembre de 2024

Respuesta de Coffee Perfect

Tusinde tak for de meget rosende ord til Michael....dem sender jeg videre til ham.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er SÅ tilfredse med vores…

Vi er SÅ tilfredse med vores kaffeløsning, og den service der ydes af tekniker teamet.
Maskinen har virket upåklageligt, det har kun været lidt betjeningsfejl, som hurtigt har været løst med teknikerteamet både over telefonen og på stedet. Hele vores personale er yderst tilfredse med den kaffe og cacao som vi ligeledes får leveret fra Coffee-Perfect.
Helt sikkert tommel op til jer, kan kun anbefales !

29 de septiembre de 2024

Respuesta de Coffee Perfect

Vi er rigtig glade for, at jeres oplevelse med os og især vores tekniker er til 5 stjerner.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem en professionel oplevelse…

Helt igennem en professionel oplevelse fra start til slut. Der blev lyttet til vores behov og hurtig ekspedition fra aftale til at maskinen var sat op.
Servicemontøren Michael var hurtig og lyttede til de behov der var ved indstilling af maskinen.
Så 5/5 herfra.

24 de septiembre de 2024

Respuesta de Coffee Perfect

Vi er meget glade for at I har haft en god oplevelse. Jeg vil sende roserne videre til Michael. Vi glæder os til det videre samarbejde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har i flere år haft kaffemaskine fra…

Vi har i flere år haft kaffemaskine fra CP, med stor tilfredshed. Bump på vejen er hurtigt klaret med en opringning, hvorefter Michael eller Martin er kommet os til undsætning, for uden kaffe, duer det bare ikke.

22 de agosto de 2024

Respuesta de Coffee Perfect

Selvom det to os lang tid om at svarer, så er vi meget taknemlig for dine 5 stjerner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mange tak for den super service

Mange tak for den super service, I altid tilbyder, når det brænder på. Jeg ringede i går sidst på eftermiddagen og fik at vide, at på grund af, at I var ude af landet resten af ugen, kunne I desværre ikke komme og reparere vores kaffemaskine. Men I ringede til teknikerne, og de lovede, at de ville kigge forbi, inden de kørte videre til Tyskland. Det er virkelig god service – tak!

22 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

The installation was carried out…

The installation was carried out quickly, efficiently and to a very high standard.The contractor was very nice and calm with a lot of experience.We also received professional training in how to use and clean the coffee machine.We highly recommend this company.

10 de julio de 2024

Respuesta de Coffee Perfect

Thank you for your kind words.

Service i verden klasse

God service, fik ordnet det jeg skulle på ingen tid, og de var hjælpsomme 👍 tak for en hyggelig snak! Helt klart et godt valg jeg har taget til at vælge jer!

5 de abril de 2024

Respuesta de Coffee Perfect

Mange tak for din fine 5 stjernet anmeldelse.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.