Coffee Perfect Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har haft coffee perfect de sidste 6 år. Den 5. maj skulel vi have en ny maskine. Nu her efter 3 måneder ! er den først skiftet, men ak, det er kun det halve på maskinen der virker og den bestilte van... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kaffemaskinen (Som er 4 år gammel og brugt meget), havde en skidt mandag morgen og skulle bruge en tekniker. Coffee Perfect stod der i løbet af en time. Efter et hurtigt kig, skiftede teknikeren den d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har nu haft vores maskine i 1,5 måned uden nogle tekniske problemer, vi gør den rent som aftalt med tekniker, 1 gang dagligt med rens og stor rengøring 1 gang om ugen. Salgsafdelingen ringed... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gang var oplevelsen helt fantastisk. Selve maskinen har fungeret fejlfrit: ingen problemer overhovedet, kaffen er fantastisk, og maskinen er utrolig nem at bruge. Det er tydeligt, at installat... Ver más

Información sobre la empresa

1. Máquina expendedora de café
  2. Proveedor de máquinas de café
  3. Mayorista de café

Escrito por la empresa

Vi er jeres leverandør af lækker kaffevariation til medarbejdere, kunder og forretningspartnere ► Tlf.nr.: +45 78 79 31 08 ➥ Vi glæder os til at høre fra dig

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

37 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer pæn langt væk .

Hold jer væk . Det er voldsome mange penge den koster i brug . Vi er 4 og vi har haft den i 6 mrd med kaffe fra dem . Og med strøm og forbrug Af kaffe har vi haft et gæmensnits forbrug pr mrd på 3200kr .det er jo tæt på 20 kr pr kop . Det. Er jo meget så vi vil sige den op det kan vi så ik før om 69 mrd men af med det vil vi sgu . Så nu har vi stopet alt betaling . Så kommer de vel efter den en gang så må vi tag den der fra . Ved godt vi måske har fundet en dyre løsning for og komme ud af aftalen . Men sikker ik det samme som kaffemaskinen i brug tænk lige en gang til før i skiver under for det bliver hel sikker et dyrt bekenskab Til sidst vil Jeg sige tak for kaffe og lave jers kaffe selv .

8 de mayo de 2020
Logotipo de Coffee Perfect

Respuesta de Coffee Perfect

Hej AGF
Jeg beklager først og fremmest mit sene svar.
Derudover beklager jeg den dårlige oplevelse, du har haft.
Hvis du vil ringe til os på 78 79 31 08 eller kontakte os på mail: info@coffee-perfect.dk, vil vi meget gerne hjælpe med at finde en løsning for dig.

Jeg ønsker dig en god dag.

Coffee Perfect

Valorada con 1 estrellas sobre 5

HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM....

HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM....

Har haft deres maskine i 14 måneder og kun oplevet problemer, de har prøvet vis deres teknikker at løse dette, hvilket jeg havde tålmodighed til.

På et tidpunkt var min tålmodighed opbrugt og jeg meddelte at eftersom jeg begyndte at få utilfredse kunde samt miste omsætning, ville jeg gerne stoppe kontrakten da de ikke kunne leverer det lovede produkt :(

Så skal jeg love for at møllen starter med trusler om at kontrakten skal overholdes (de har ikke overholdt deres del) jeg sagde at det må gå begge veje..... og pludselig ville de igang igen med at fikse det de ikke har kunne fikse i 14 måneder.

Ud over dette så følger der betydeligt mere service og rengøring med end sælgeren lovede mig.....

Så alt i alt, pistol sælger der gemmer sig bag en kontrakt de ikke engang selv overholder.

Så min anbefaling er at holde jer langt væk...

SVAR TIL COFFEE PERFECT: I BLIVER KONTAKTET HVER DAG MED FEJL SOM I IKKE SVARE PÅ. JEG HAR BEDT OM AT KOMME UD AF AFTALEN SOM I IKKE HAR OVERHOLDT, DA JEG ER TRÆT AF JERES MANGLENDE SERVICE OG MÅDEN I TALER TIL KUDER PÅ, SÅ SKAL I GØRE MIG TILFREDS ER DER VIST KUN EN MULIGHED, HENT JERES MASKINE OG OPHÆV KONTRAKTEN.

26 de febrero de 2020
Logotipo de Coffee Perfect

Respuesta de Coffee Perfect

Hej Dennis
Jeg er ked af at høre at din oplevelse med os har været sådan.
Jeg ved at vi arbejder på højtryk for at finde en optimal løsning for dig, ligesom vi også altid sidder klar til at hjælpe, hvis du kontakter os.

Jeg ønsker dig en god dag.

De skrev en kontrakt i 24 månder

De skrev en kontrakt i 24 månder. Og der jeg vil sige mit abonnement op siger de at du har en kontrakt i 69 månder og der står 24 månder i min kontrakt som jeg skrev med deres sælger.. Total fusker firma skal aldrig have dem mere.

Alle dem som spøger om jer, siger jeg at de skal holde sig væk fra jer.

5 de octubre de 2019

Rettelse

Cofee Perfect hej .. ja rigtigt vi har kontaktet sælger bo hansen og han kæmpede en kamp med salgschefen om at få fjernet beløbet 7560 kr. + moms. Men han kunne ikke gøre andet end at få den ned på 3500 kr. Plus moms . Fordi i fik at hører at jeg snart starter en cafè op. Vi bliver nødt til at accepterer dette for at få en afslutning på kro historien , hængepartier stresser og vi vil nyde sommeren .. kære coffee perfect .. 13 mennesker har kontaktet mig allederede for at hører nærmere om sagen , og endte med at fravælge jer, så kan i selv regne ud hvor meget i ville have tjent på god service og mere loyalitet og forståelse af jeres kunders sitiuation. Nu ringer i til os for at vi skal ændre hvad vi har skrevet på nettet .. hermed gjordt 😊 god sommer til jer ...

5 de julio de 2019

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.