Utrolig god service! Kom til at sende min kaffemaskine til pakkeshop og da jeg ringede, tøvede de ikke et sekund: det fikser vi. De var hurtige til at reparere min jura kaffemaskine og snart kunne j... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig og professionel service. Vi har brugt Scandinavian Coffee System til vores Z6 jura maskine i mange år. Altid med stor tilfredshed. De ved alt Jura maskinerne 😀😀😀
La empresa ha respondido
De arbejder professionelt, er nemme at få fat i, og leverer det, de lover. Tingene fungerer i praksis, og det gør en stor forskel i hverdagen. Det er tydeligt, at de har styr på deres løsning... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk kundeservice. Der er særligt een medarbejder, en herre, nok lidt oppe i årene, han er fantastisk at tale med: han ved ALT om JURA maskinerne, han er høflig, tålmodig og meget behagelig at t... Ver más
La empresa ha respondido
Scandinavian CoffeeSystem er eneimportør af JURA espressomaskiner i Danmark.
Mesterlodden 36, 2820, Gentofte, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
perfekte produkter til min maskine, nemt levering og næsten hurtig (to dages forsinkelse)

Hurtig levering og en lille hyggelig håndskrevet besked <3

Respuesta de Coffeesystem
Mails der blev væk er fundet,- min Jura A5 er lavet,- og god service fra firmaet

Respuesta de Coffeesystem
Altid meget fin og god service - plejer at komme forbi - men denne gang bestilt online - og imponeret over den hurtige levering, super.

Respuesta de Coffeesystem
Bestilte Jurakopper hos coffeesystem, kopper der må forventes at være en premium-vare ud fra prisen. Er derfor skuffet når kopperne der fremsendes er i defekt (itu-revet) emballage.
Bliver dog ifm. reklamation kontaktet og får tilsendt nye kopper, (mod at jeg sender de fremsendte retur) men alt i alt en del bøvl med noget der burde være nemt.

Respuesta de Coffeesystem
For et par måneder siden har vi købt vores første Jura-espressomaskine. Vi fik en fremragende vejledning og købte til sidst den maskine som dækkede vores behov bedst muligt. Efterfølgende har vi været i forretningen et par gange. Enten for at købe tilbehør, forbrugsstoffer eller blot for at få besvaret et par spørgsmål. Vi har altid fået en fantastisk god service og vi kan varmt anbefale forretningen.

Respuesta de Coffeesystem
Et helt igennem fantastisk firma på alle parametre. Kan kun anbefale dem til alt og alle.

Respuesta de Coffeesystem
Det er ikke billigt, men tilsvarende er kvaliteten og effektiviteten meget høj. Tak

Respuesta de Coffeesystem
Outstanding kundeservice - magen til kompetent personale skal man lede længe efter. Giver sig tid, følger op og kender hvert et produkt til punkt og prikke

Respuesta de Coffeesystem
Meget hurtig personlig bekræftelse og hurtig levering.

Respuesta de Coffeesystem
Super hurtig service. Dog surt I ikke havde pakken med rensnings tabletter a 25 stk. Men kun 6 stk ellers havde jeg også gerne købt det.

Respuesta de Coffeesystem
Really efficient transaction and communication with Coffesystem team.

Respuesta de Coffeesystem
nemt at handle hos Coffeesystem's hjemmeside og levering til tiden