Super indretning når man ikke har helt små børn mere. Charmerende med den malede rustik. Gåafstand til vandet, kort vej til Nykøbing, hyggelig overdækket terrasse, mange spil både ude og inde. Virkel... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Rigtig fin side som giver de samlede søgemuligheder vi har brug for. Ved de små fumlerier vi lavede, var Garda fra supporten helt fantastisk til at redde dagen - to gange. Både chat og telefonisk. Sø... Ver más
La empresa ha respondido
I søndags forsøgte jeg at leje sommerhus på Bornholm til Folkemødet juni '18. Fandt det perfekte hus i Svaneke og skyndte mig at booke, for næsten alt er allerede optaget. Efter at have betalt fo... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Cofman
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa

- Udvalget hos Cofman
- På Cofman.com har vi samlet over 95% af alle feriehuse i Danmark og ca. 200.000 ferieboliger ud over Europa - alle med prisgaranti.
- Vores pris
- Alle vore feriehuse og -lejligheder har en prisgaranti. Du har dermed vores garanti for, at det hus eller den lejlighed, du har booket, ikke findes billigere hos en anden udbyder.
- Vores erfaring
- Med over 1 million tilfredse kunder siden starten i 2000 hører Cofman til blandt de mest succesrige feriehusudlejere på det europæiske marked.
- Vores website
- På Cofman.com kan du både effektivt, hurtigt og enkelt booke et feriehus. Vores mål har nemlig hele tiden været, at en booking hos os skal være lige så spændende og enkelt som ferien selv.
Información de contacto
Nygade8 b, 2. th., 7400, Herning, Dinamarca
- 7877 0427
- info@cofman.com
- www.cofman.com
Cofman kan man stole på
Cofman kan man stole på, og har aldrig oplevet at der var problemer, og har efterhånden nok brugt dem 15 gange.

Respuesta de Cofman
Der var ikke noget at komme efter alt…
Der var ikke noget at komme efter alt virkede perfekt.

overskrift med mere end 3 tegn
anmeldelse med mere end 10 tegn

Respuesta de Cofman
Opskriften på en perfekt ferie :o)
Opskriften på en perfekt ferie :o)
Det har været godt lige fra start til slut - Da vi modtog huset var der ikke gjort rent. Vores kritik blev imødekommet og problemet blev løst.
En helt fantastisk og unik feriebolig - den har været fundamentet for en dejlig ferie - Et møde med fortiden, vi har jo alle været på Bornholm i syvende klasse :o)
Bilen kunne ikke starte da vi skulle hjem, der var således forståelse for at vi ikke kunne aflevere nøglen inden kl. 10.00 på afrejsedagen.
Vi kommer igen :o)

Hurtigt og nemt - Kan anbefales
Hurtigt og nemt - Fik svar på det vi gerne ville have svar på i løvet af meget kort tid - kan anbefales

Dejlig hjemmeside
Dejlig hjemmeside, med stort udvalg af lækre huse

Fantastisk hjemmeside
Fantastisk hjemmeside.
Meget nem at bestille et sommerhus,.
Hurtig, nemt, forståelig,.
Anbefales.

Dejligt hus
Dejligt hus, skønt og veludstyret køkken, kæmpe stor have
dejlig terrasse, gode senge , dejligt anneks

Træls start
Beskidt sommerhus. Men blev hurtigt gjort rent efter opringning til Cofman. Men en træls start på ferie.
Mangler opgørelse over hvad depositum er gået til.

Det er andet år i træk
Det er andet år i træk, at vi har brugt Cofman og sidste år syntes vi det var ok.
I år har vi så også booket ved Cofman og læser husbeskrivelse mm på svensk, hvilket er ok og systemet der virker også ok. Vi finder et hus og booker det, så kommer der cirka en halv time efter en reminder om at vi har glemt at betale vores leje og det foregår så alt på engelsk.... Det reagere vi ikke umiddelbart på, det skal så betales til et firma i Tyskland og tænker at det må være forkert i disse tider med internet svindel og hvad har vi... Vi får så en e-mail på dansk, at Cofman er kontaktet, at vores betaling ikke er modtaget. vi skriver så det samme, som i denne bedømmelse, om at vi er skepsis og har syntes det hele har været mærkeligt... også med en reminder en halv time efter. Vurderinger herfra er kun en stjerne... Alt materialer ved bookning beskrivelse osv, har også været på Engelsk, så det har været lidt svært hele vejen igennem...

Respuesta de Cofman
De er nemt at finde sommerhuse på…
De er nemt at finde sommerhuse på hjemesiden

Respuesta de Cofman
de får 5 stjerner af mig fordi jeg…
de får 5 stjerner af mig fordi jeg altid får en god service af dem,når jeg ringer og de er hurtig til at sende svar tilbage på mine forspørgelser
hvis de ikke har kunne svare på det med det samme,og der er altid fundet en god løsning på tingene .så derfor 5 stjerner fra mig og min datter

super
leje af sommerhus hurtig reservering og tilbagemelding,og så var alt på plads inden for no time

Det fungerer.
Vi har haft en perfekt ferie i Frankrig. Alt var som vi forventede. Ved ankomst til nøgleudlevering fik vi meget hurtigt klaret det formelle og vi gik med en pose, indeholdende de mest nødvendige ting til rengøring i køkkenet samt kort og brochurer over området. Lejligheden var ganske fin, ren og ordentlig. Beliggenheden var perfekt. I alt en rigtig god oplevelse i år.

Respuesta de Cofman
det var nemt at finde og opdele
det var nemt at finde og opdele, så jeg ikke skulle se på huse som jeg ikke måtte have vores lille hund med i.
det er bestemt ikke sidste gang jeg har brugt den til at søge efter sommerhus i.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.