Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een halve ster, dit kantoor is niet te bereiken, neemt niet op, is niet fysiek aanwezig, chat werkt niet, klachten doen ze niks mee, is een farce met wat ze melden op hun site, dit soort bedrijven ver... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

WAARSCHUWING!! COLLECT MASTERS en LUXEPLUS worden er van verdacht op grote schaal mensen te frauderen en misleiden. Door de lidmaatschap zwendel zijn er miljoenen buit gemaakt van onschuldige k... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I just put a star BCz I had same condition they sent me letter for membership which I've never known about as shop which called Lux plus, they'll sing you as a member without telling you and then sud... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Serieus mensen? Gaan jullie de incasso kosten echt betalen??? Je kan niet zomaar abonnement afsluiten of gesmeerd krijgen zonder daadwerkelijk ID check te doen of iets dergelijks. Dit is hun ma... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Agencia de cobro a morosos

Escrito por la empresa

CollectMasters biedt voor onze opdrachtgevers een incassoproces met als doel een korte doorlooptijd van de openstaande factu(u)r(en). Doormiddel van een beschikbaar belteam wordt geprobeerd al onze debiteuren telefonisch te woord te staan. Naast onze decennia lange ervaring op de incassomarkt bieden wij volledige ondersteuning met iDEAL en is al onze communicatie met de debiteuren ondersteund door SMS en e-mail. Momenteel ervaren wij grote drukte waardoor wij misschien helemaal niet of onjuist hebben gereageerd op uw bezwaar. Wij nemen de klachten zeer serieus en kijken graag met u naar een oplossing. Daarom willen wij vragen om te mailen naar klachten@collectmasters.nl met uw dossiernummer erbij vermeld indien u het niet eens met de behandeling van uw dossier. Daarnaast ervaren wij ook grote telefonische drukte. Wij zijn van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 20:00. Vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 17:00 en zaterdag zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 13:00. Indien u een 'aparte' beltoon hoort betekent dit dat u bij ons in de wacht staat, hang vooral niet op bij het horen van deze toon.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Frauduleus bedrijf

Frauduleus bedrijf. Blijven je lastig vallen over wettelijk niet toegestane "lidmaatschapsgelden" van het al even louche bedrijf "luxplus".
Collect masters staat niet in het verplichte incassoregister, noch hebben zij enige juridische kennis over hoe consumentenbescherming in zn werk gaat. Alles aan deze organisatie en manier van handelen stinkt. Vallen je continu lastig, ook in de avond.
Ik betaal niet, want niets, maar dan ook niets wat er beweerd wordt is juridisch rechtsgeldig. Daarnaast gaan jullie inhoudelijk nergens op in, maar blijven quasi dreigende taal uit slaan in jullie mail en telefoontjes.
Ik lach er om.
Ik adviseer iedereen, die te maken heeft met deze organisatie, niets te betalen, want wettelijk gezien doen ze alles wat niet klopt.

3 de enero de 2025

Criminele organisatie

Helaas zitten er in dit bedrijf met luxplus een criminele organisatie hoop dat ze snel aangepakt worden.
Sturen eerst via mail aanmaningen na opzegging bij luxplus.
Blijven ook na opzegging nog emails sturen en kreeg ondanks betaling nog een brief over de post!!!!

31 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onterechte incasso & reageren al een maand niet

Onterechte incasso ontvangen van CollectMasters, terwijl ik al betaald had. Dit gelijk gemaild en gegadigde heeft dit ook per mail aan ze bevestigd. Desondanks krijg ik laatste sommaties van CollectMasters met allemaal extra kosten. In de tussentijd onbereikbaar: 5 mails, meerdere keren geprobeerd op whatsapp en bellen - geen reactie. Contactformulier op eigen site werkt niet. Oh ja en ook nog een email sturen met “Black Friday korting” op je incasso. Wat is dit voor een praktijk?! En dan op de website als slogan “Sociaal incasseren met een persoonlijke aanpak”. Nee hoor. Gewoon automatische mails over veel geld vangen en onbereikbaar zijn. Ik wil een schriftelijke bevestiging dat mijn zaak gesloten is en geen nare sommaties meer CollectMasters. Sta je ‘klant’ gewoon te woord.

20 de diciembre de 2024

Hun beleid is verschrikkelijk

Hun beleid is verschrikkelijk. Ze hebben me een paar maanden lang kosten in rekening gebracht. Toen ik het stopzette en mijn geld terugkreeg van de laatste twee "betalingen van mij," wilden ze nog eens drie betalingen plus hun kosten. Ze blijven me maar berichten sturen.

Ik heb ze al 50 euro betaald, maar ik ben niet van plan om meer te betalen.

Luxplus reageert helemaal niet op mijn berichten, en Collectmasters stuurt me automatische berichten. Wat voor verschrikkelijke mensen werken daar?

14 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hoop dat jullie blij zijn met jullie…

Hoop dat jullie blij zijn met jullie €50,- extra, vieze bloedhonden.
Aanmaning gaan sturen terwijl er nooit enige mail aan vooraf is gegaan.
Wil nooit meer wat van jullie te horen anders gaat de advocaat erop.
Hoop dat heel dat Luxplus mét jullie op tv komen met deze gekke praktijken, bah.

10 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zelf 1 ster is nog teveel luxsplus en…

Zelf 1 ster is nog teveel luxsplus en collectmasters is 1 bedrijf ik heb inmiddels aangifte gedaan tegen hun over hun vieze oplichters praktijken sbs nieuws is al op de hoogte gebracht en ook heb ik het openbaart op Facebook

9 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat stelletje oplichters zijn dit.

Wat stelletje oplichters zijn dit.
Mensen onder druk zetten die nooit een een betaling herinnering hebben gekregen.
Dan een incasso sturen voor 9 €.
En dan met een Black friday incasso aankomen.zou er het liefst heen rijden en dat zootje daar eens goed laten schrikken

2 de diciembre de 2024

Stelletje oplichters

Stelletje oplichters. Voor een cliënt alles uitgezocht. Hij bleek een abonnement te zijn aangegaan en was zich hier niet van bewust. Oke dan moet hij betalen. Alles afgehandeld. Vervolgens komt er een mail over kosten die in rekening worden gebracht vanwege uitblijven van betaling. Moet je bewijs aanleveren dat er wel is
voldaan. En dan hoor je weken niets van het bedrijf. Vandaag krijg ik een telefoontje van mijn cliënt. Hij heeft een brief ontvangen. Black Friday deal van collect master. Plots heeft hij in 2021 en 2022 ook een abonnement gehad. Hier gaan we zeker een zaak van maken. Stelletje oplichters

28 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandaag 28 nov heeft onze zoon een…

Vandaag 28 nov heeft onze zoon een brief ontvangen van collectmaster met dagtekening 18 nov.
Heeft iets besteld en betaald bij luxplus, zit nu volgens hun aan een abonnement vast! Een abonnement aansmeren aan een 14 jarige !! Niet ok, gaan hier dus werk van maken!!

28 de noviembre de 2024

Oplichters

As Onze dochter is ook opgelicht!!

Abonnement aangesmeerd bij luxplus!!

Daarna kreeg ze opeens rekeningen en nu ook een brief van een incasso bureau met black Friday korting.

De brief is vandaag gekomen en ze moet voor morgen betaald hebben.

Ik ga dit eerst eens even uitzoeken, want ik vertrouw dit zaakje helemaal niet!!

Wel een meisje van 17 hier in huis nu die helemaal in de stress is ervan 😔

Ze heeft al een keer betaald en al een aantal keren met ze gemaild maar geen enkele reactie terug 🥴

Dit zaakje stinkt!!!

27 de noviembre de 2024

Collectmasters: oplichting!!

Luxplus smeert je een stiekem abonnement aan waar je niets van weet. Vervolgens laten zij de kosten oplopen en als je niet betaalt schakelen ze een 'incassobureau' in. Die heten CollectMasters. Vandaag een brief gekregen van CollectMastersdat ik Black Friday korting krijg op de incassokosten!!!! Een schande om zo je geld te verdienen. Trap er niet in mensen!!!

27 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Veel zotter gaat het niet meer worden

Veel zotter gaat het niet meer worden, tenzij er ook nog een Sinterklaaskorting komt.

Vandaag gaat onze speciale Black Friday actie van start! Dit is hét moment om uw openstaande vordering voordelig af te lossen en 47% korting op de incassokosten te ontvangen.
Dankzij deze unieke actie kunt u de kosten aanzienlijk verlagen – maar let op, u heeft nog maar enkele dagen om te profiteren!
Hoe werkt het?
- Betaal uw openstaande vordering in één keer vóór 29 november.
- De incassokosten worden met 47% verlaagd wanneer de betaling aan CollectMasters wordt voldaan.
Waarom nu betalen?
Met deze actie bespaart u niet alleen op kosten, maar voorkomt u ook verdere incassostappen. Door nu te betalen, voorkomt u extra kosten en kunt u uw dossier snel en voordelig afsluiten.
Belangrijke details:
- Actieperiode: van 25 november t/m 29 november
- De korting geldt enkel bij betaling aan CollectMasters
- Reeds betaalde dossiers of betalingsregelingen zijn uitgesloten

25 de noviembre de 2024

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters werken samen met Luxplus!!
Lieve mensen bestel niet bij Luxplus dit bedrijf moet failliet gaan.
Het zijn leugenaars en oplichters allebei collectmasters en luxplus!!
Ik ben ook in de mailng genonen genomen door hun ik moest eerst een bedrag van 60 euro betalen en daarna werd het 40 euro incasso kosten.
Belachelijk dit.
Steel niet van mensen verdien eerlijk je geld dit kan niet dat zo een bedrijf er gewoon mee doorgaat!

25 de noviembre de 2024

Ook hier opgelicht

Helaas ook hier door Luxplus en Collectmasters opgelicht. Werd aangeschreven dat er herinneringen zijn verstuurd. Dus gemaild of ze dat kunnen bewijzen maar ze laten niks van zich horen. Wij hebben toch de rekening betaald maar gezien alle reviews klopt het gewoon. Pas op voor deze 2 bedrijven. We hopen dat er iets aan gedaan kan worden, dat iemand echt actie kan ondernemen om deze 2 uit te schakelen.

4 de noviembre de 2024

CollectMasters are illegal!

CollectMasters are illegal!

CollectMasters cooperate with luxplus.nl on gray scheme to con people with unwanted subscriptions. Luxplus subsribes you silently for a membership and when you cancel a subscription transaction then CollectMasters chase to pay it back.

14 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Scam, i have called the police

I purchased products from Luxplus. To my surprise, this purchase automatically enrolled me in a subscription without my consent. During the checkout process, there was no option to opt in or out of the subscription, nor was there any clear information abut an automatic subscription. Despite this, € 8.95 was debited from my account without my authorization, which I have since reversed.

One month after this reversal, I received messages and phone calls from this disgusting company Collectmasters, acting on behalf of Luxplus, threatening legal action if I did not pay. Initially, they demanded an amount of €50, significantly higher than the original €8.95, along with threats of involving a bailiff etc.

Violation of Consumer Protection Law
Luxplus’s practices do not comply with the Dutch Consumer Protection Act, specifically regarding information and consent requirements. By law, a consumer must be clearly informed in advance about any obligations associated with a purchase, including the ability to either accept or decline a subscription. I was not given this option, nor did I provide explicit consent, rendering the imposed payment obligation invalid.

I immediately reported to the police in Culemborg and ACM.

To anyone out there suffering from the threatens made by collectmasters, please DO NOT PAY and file a complaint through police and ACM as well.

What they do is illegal and against Dutch Law.

I will take further legal actions if collectmasters continues calling or emailing me.

12 de noviembre de 2024

I warn as much as I can

I warn as much as I can, aggressive money collection policy, they cooperate with luxplus, they created a system of extracting money from people for an alleged unpaid subscription, the case was reported to the consumer rights ombudsman, they have already deceived a lot of people in this way

6 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Opgelet bestel nooit via luxplus en…

Opgelet bestel nooit via luxplus en betaal zeker hun zogezegd incasso bureau collect masters niet!
Het zijn oplichters, beweren dat je bij de bestelling akkoord bent gegaan met lidmaatschap waarvoor je dan de reking gepresenteerd krijgt die veel hoger ligt dan je eenmalige bestelling. Hoe onfatsoenlijk en crimineel kan je zijn als bedrijf en zogezegd incasso bureau. Leer je geld te verdienen met eerlijke verkoop en dienstverlening SHAME ON YOU.
Ik heb dan ook klacht ingediend bij testaankoop en zal op elk forum een waarschuwing plaatsen. Bestel nooit via luxplus en betaal zeker niet het zogenaamd incasso bureau!

6 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.