Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

KOOP HIER NIET. Ik ben echt zo geïrriteerd. Ik had eerst de recensies moeten lezen. Bestellen gaat prima, bezorgen ook ( schoenen wel in een zak ipv in een doos ) belachelijk al. Maar goed, ik wil het... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zo slecht. Besteld. Maten niet goed, retour kosten zelf moeten betalen, dat tot daar aantoe. Maar continu nieuw geld inrekening brengen…. En uit eindelijk kreeg ik van de bijna €60 euro die ik moest b... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet kopen op deze site!! Pasvorm klopt voor geen ene meter. Medewerkers geven toe dat het aan de productiemethode kan liggen. Je bent totaal niet zeker dat je het product krijgt wat je gepast hebt. J... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er gaat heel wat mis bij Crocs. 1. Een retour aanmelden online is niet mogelijk. Je komt in een lus zonder einde en dus zonder aanmelding. 2. Het contactfomulier werkt niet. Er is een reCap... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice. Er gaat van alles mis met mijn retourzending.

Ik kan zien door verzendbewijs dat dit is aangenomen door crocs maar ze verwerken het niet met mijn order.

Daarnaast krijg ik alleen maar standaard antwoorden via de mail en klantenservice terug en krijg ik geen persoon te pakken!

1 de mayo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Zelfde model Crocs, totaal anders

Zelfde model Crocs besteld als 2 jaar geleden. Zelfde maat ook. Pasvorm is totaal anders. Materiaal ook. Maar terugsturen is voor eigen kosten.
Ik heb gebeld met de klantenservice maar onbehulpzaam. Waarom andere pasvorm? En waarom de verzendkosten niet vergoeden? Jammer maar geen Crocs online meer voor mij.

29 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

In één woord waardeloze webshop

In één woord waardeloze webshop, zowel voor versturen als retour veel geld betalen, geen bevestiging van ontvangst van de retour en weken wachten op terug betaling. Zo kan ik ook sale aanbiedingen doen! Uiteindelijk veel geld kwijt voor niks. Nooit meer naar deze webshop!!

25 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedrag artikel 2 x afgeschreven van bankrekening en krijg ondanks bewijs geen geld terug!!!

Bij het bestellen van het artikel ging er iets niet goed en is het bedrag van het artikel twee keer van mijn bankrekening afgeschreven en ik heb slechts een bevestiging ontvangen.
Ondanks dat ik bewijs kan aanleveren dat het bedrag 2 keer is afgeschreven , wordt er aangegeven dat ik dit via mijn bank moet regelen en zij hierin niets kunnen betekenen. Ik heb zeker 5 mails gestuurd naar de klantenservice.
Zeer klantonvriendelijk en service is 0,0.

8 de marzo de 2025

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf. Te grote crocs besteld en nieuwe besteld. 3 x verzendkosten moeten betalen. Geen bericht als je pakket retour is aangekomen. En je mag 30 dagen op je geld wachten!!!!

31 de marzo de 2025

Crocs maat 45/46 passen niet bij schoenmaat 45

Ik heb Crocs besteld maat 45/46. Deze bleken bij ontvangst te klein, terwijl mijn schoonmaat maat 45 is.
Je kan deze dan op eigen kosten retourneren, ik ben het daar niet mee eens omdat de omscrijving van het product niet klopt.

24 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

8,25 retourkosten voor eigen rekening, pas op!

Ik had 2 maten crocs besteld voor mijn zoontje, omdat deze maten niet in de winkel waren. Toen ik dus 1 maat terug moest sturen, kwam ik erachter dat dit volledig voor eigen kosten was. Ik heb dus 8,25 moeten betalen voor het retourneren. Online bestellen bij Crocs is dus duur als je moet retourneren!

24 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaring + mijn tip

Woensdag ochtend besteld en ze kwamen vrijdag al binnen! Echt top. Goed geleverd, jammer dat het in een plastic zak komt want het materiaal is best gevoelig dus als er een zware doos op valt tijdens het bezorgen zit er een lelijke deuk in die er niet uit gaat.
Gelukkig niet het geval.
Maat was correct en aangezien ik veel negatieve reacties lees over vooral problemen bij retourneren kan ik daar niks over zeggen.
Ik raad iedereen aan om naar een crocs verkooppunt te gaan en het classic model te passen in een aantal maten zodat je weet welke je het fijnste vind zitten. Crocs hebben verschillende “fits”, dus je eigen maat kan wat losser zitten dus als je een stevigere fit wil dan zou ik een maatje kleiner nemen. Deze fits staan op de site.
Ze rekken ook nog wat naar je eigen voet.
Ik heb al best een aantal en in elk model valt de maat exact het zelfde.
Dit voorkomt misschien een retour en de kosten die daarbij komen kijken.
Hoop dat verder iedereen zijn/haar geld terugkrijgt die daar nog op wacht!

21 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb een paar crocs online besteld maar…

Heb een paar crocs online besteld maar dan is de maat te groot dan kan je zelf je pakketje retourneren en betalen!!! Dus 41 euro betaald voor niks en dan kan je het wel opnieuw kopen maar eerst moet je 8,25 zelf betalen om het weer terug te sturen!!! Koop nooit meer online

14 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze liegen op hun website over aantal…

Ze liegen op hun website over aantal bezorgdagen. Er staat 3-5 dagen bezorgen. Terwijl ik net van de klantenservice-medewerker te horen krijg dat er eerst verwerkingstijd van 2-4 dagen is. En ze ook niet in het weekend werken. Dan pas gaan de bezorgdag 3-5 dagen in. Ik betwijfel of de crocs site wel echt en origineel verkoopt. De klantenservice is uitbesteedt aan het buitenland. Moeilijk verstaanbaar medewerker die Engels spreekt met een Pakistaanse accent.

3 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

1 ster nog te veel blijf weg hier heb 3…

1 ster nog te veel blijf weg hier heb 3 paar crocs besteld 1 kapot 2 te klein maten zijn verandert retour label werkt niet retourkosten zelf moryen betalen 28ruto .. denk je wat ktijfg alles zo weer thuis gestuurd.emaol wordt niet op geteageert nummer werkt niet.rindelijk contact gehad crocs ontkent zenfing ye hebben onvangen.ben nu 310euto lochtrr door crocs plus 2x 28euro tetour kosten ken fliitrn naar me geld heb contact met politie opgrnomen zeggen dat ze niks kunnen doen enige optie is civiele zaak aanspannen.zijn er meer gedupeetden die dat willen? Samen staan we sterker

14 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Crocs besteedt zijn customer service uit aan Indiase callcenters

Nog nooit zoiets meegemaakt. Had ik maar eerder de reviews gelezen!!! Ik had een bestelling geplaatst maar door een wijziging wilde ik de bestelling annuleren. Klantenservice opgebeld, annulering werd door een ene Engelssprekende Joshua R. toegekend met bevestigingmail met case number.
Toch werd de bestelling bezorgd. Ik heb ze weer opgebeld, kreeg weer een Engelssprekend persoon aan de lijn en er werd doodleuk gezegd dat het een foutje van hun kant was maar retourneren kan niet gratis en er kan alleen via UPS naar Canada of USA geretourneerd worden. Dit klopt van geen kant natuurlijk. Het is overduidelijk dat Crocs de klantenservice uitbesteed aan een Indiase callcenter. De medewerkers hebben totaal geen kennis, verzinnen en doen maar wat. Ik heb meerdere keren kenbaar gemaakt dat ik via de Nederlandse site heb besteld dus ik hoor naar een Nederlands adres te kunnen retourneren. Meneer aan de lijn vond dat ik maar genoegen moest nemen met een kortingsvoucher voor mijn volgende aankoop. Op een gegeven moment werd ik zelfs uitgelachen. Ik heb nu via de Nederlandse Crocs website een retourlabel geprint en een brief erbij gedaan. Ik ben benieuwd of mijn klacht word opgepakt, de retourkosten worden vergoed en/of ik überhaupt mijn gehele aankoopbedrag terugkrijg van de bestelling. Crocs is een internationaal merk en je zou denken dat het wel goed zit maar dat is totaal niet zo.
NIET BIJ CROCS BESTELLEN!!! SLECHTE WEBSHOP….

2 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

THE POOREST CUSTOMER SERVICE EXPERIENCE…

THE POOREST CUSTOMER SERVICE EXPERIENCE !
I tried to get a label to return my product for weeks as I couldn't generate the label myself through the platform (Order 1701520661). It was fist by chat, one week after I bought the item...it was never escalated, one week later by phone...nothing happened, then I called again and again no news, after all this of course the deadline was reached and I could never returned my item. For a sec it even crossed my mind that this was all a plan to make sure that I could not return my item in the end. It's a shame because the shoes are way too big, I can't use them..what a waste and what a disapointing experience! I am myself working as a Customer Service Representative, I have never seen such a poor experience!

30 de diciembre de 2024

retourneren is ONmogelijk

Heb 2 schoenen besteld van crocs, maar zaten niet goed. Wilde ik gaan retourneren met de viewlabel die ik van crocs heb gekregen, er werd gezegd dat deze label niet geldig is. Toen heb ik dus contact opgenomen met crocs zelf, werd er gezegd dat ik het adres op moet schrijven en gewoon op het pakket moet plakken. Ik had eigenlijk toen al mijn twijfels, maar bij sommige plekken kan dit nog wel gebruikt worden. Heb ik dat gedaan en je raad het al.. het werd niet geaccepteerd. DPD heeft een bepaalde label nodig en die kun je dan zelf maken ofzo. Na het lezen van de reviews ga ik daar niet eens meer mee aan de slag. Aanraden: NOOIT van de crocs website bestellen!!!

25 de noviembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.