Valorada con 1 estrellas sobre 5

De achterliggende gedachte van dit bedrijf is prijzenswaardig maar aan de uitvoering schort het totaal. Ik kreeg vandaag, 29-05-26 drie brieven. Twee met dagtekening van 12-05-26 en één... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Krijg net post van het Rijnstate ziekenhuis in de bus gestempeld op 3/6/2026 met een afspraak op 09/6/2026 en dus een dag te laat. Heb gebeld nieuwe afspraak gemaakt en kan een maand wachten. Waard... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik krijg meestal post van De Gemeente Arnhem die door Cycloon word bezorgd. Het is niet netjes dat de post bezorger die bij mij deze week mijn post hangend uit de brievenbus bezorgde. Dat is echt n... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

wederom pakketje in de hal gelegd bezorger weigert om het boven te brengen krijgt niet genoeg betaald. markeert zijn gezicht door pakketje voor de camera te houden. dat zulke bedrijven blijven bestaan... Ver más

1,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,2

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Cycloon houdt zich niet aan eigen bezorgtijden

Cycloon gaf aan mijn pakket tussen 17.00-22.00 uur te bezorgen. Vervolgens stond er een bezorger om 14.30 uur voor mijn deur en kreeg ik het bericht dat ze me hadden gemist. Na het weekend een tweede bezorgmoment tussen 17.00-22.00 uur en opnieuw zag ik door mijn slimme deurbel dat ze ‘‘s middags langs zijn geweest. Nu wordt mijn pakket retour gestuurd.

12 de agosto de 2024

Nutteloze bezorgdienst

Tijdslot ergens van 16:00 tot 22:00. Geen enkele update over wanneer het pakket precies komt. Er wordt aangebeld net als ik niet open kan doen. Briefje in de bus dat het pakket bij de overburen is bezorgd. De buren zijn helemaal niet thuis (ik was misschien 10 minuten na het aanbellen naar de buren gegaan), ook de volgende dag zijn de buren er niet. Dat pakket is helemaal niet bij die buren bezorgd. Geen idee waar mijn pakket is en geen mogelijkheid om de klantenservice te spreken. Klacht indienen kan ook niet, echt belachelijk. Wat een ongelofelijk nutteloze bezorgdienst. Bol.com moet echt iets aan deze bezorgdienst doen. Dit is al de tweede keer gezeik met Cycloon. UPS, DHL of PostNL nooit problemen mee gehad.

2nd bad experience

EN below. Nogmaals voor de tweede keer een slechte ervaring met cycloon. De eerste keer werd mijn pakketje gewoon op de mat afgeleverd bij m'n voordeur. Dit keer hebben ze daar niet eens de moeite voor gedaan. Het is nergens te bekennen, want alhoewel de track & trace beweerd het bezorgd te hebben, staat er niks over bezorging bij de buren of nadere informatie WAAR het dan bezorgd is

Again, for the second time a bad experience with cycloon. The first time they just threw my package in front of my door, for everyone to steal. This time they did not even bother. The track & trace says it's delivered but it's nowhere to be found. No note or e-mail mentioning if it is delivered to the neighbours, in which case, which neighbour? Worst.Delivery.Company.Ever

Firma list en bedrog

Tijdslot avond. Oke prima dan zorg ik dat ik thuis ben. Staat er om 21.09 u : uw pakket is bezorgd. Waar dan?? Niet bij mij? Op de camera ook niemand te zien. Wel vanmiddag om 14.35, maar dat is 2,5 uur te vroeg. Mijn idee is dat de bezorger vanavond iets anders te doen had en om 21.09 al zijn pakjes als bezorgd heeft afgemeld. Helemaal bagger dit omdat we op vakantie gaan en we erop zitten te wachten.

Stop met die avondleveringen

Bij de bestelling beloofde Cycloon-eigenaar Bol.com te verzenden via PostNL. Daar zijn vrijwel nooit problemen mee en die leveren overdag. Top!!

Nee!!!! We gaan toch via het waardeloze Cycloon leveren. WAAR-DE-LOOS. Ik wil levering overdag. Snappen ze dat nou niet??

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ver beneden peil en geen ster waardig

Geen ster waardig. Werken enkel met een tijdslot tussen 17:00 en 22:00 uur en komen vervolgens niet op de beloofde bezorgdag langs en door het tijdslot dus ook niet de volgende ochtend. Niet fijn als je op je pakketje zit te wachten wat je mee wil nemen op een reis.
Weinig flexibiliteit in bezorging wat je van Bol wel verwacht, zeker met select.
Aandelen van Cycloon zijn zover mijn kennis reikt volledig in eigendom van Bol.
Andere bezorgingen via Bol door bijvoorbeeld DHL gaan over het algemeen goed.

Gemiste kans van Cycloon welke volgens de recensies veelvuldig voorkomt en welke mij irritatie opwekt.

8 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een ongeloofelijke slechte…

Wat een ongeloofelijke slechte service.....tijdslot 17:00-22:00. Scannen geleverd 23:25..maar heb niks...vervolgens als je iets probeerde te regelen geven niet thuis....zeer onvriendelijk te woord gestaan...komen nu nog een dag later..tja is dan niet meer nodig.....daar gaat je CO2 parade paardje!

8 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tijdslot geeft aan tussen 17:00 en…

Tijdslot geeft aan tussen 17:00 en 22:00 komt de bezorger.
Om 14:32 word eral aan geven dat de bezorger onderweg is.
Moet ik nu al vanaf half 3 gaan zitten wachten tot dat die komt?
Hun chatbot is ook kansloos trouwens je kan met geen enkele mogelijkheid gewoon een mederwerker spreken over hoe en wat. Nee ze sturen je gelijk door naar de verzender.

6 de agosto de 2024

Ook gisteren weer 5 uur gewacht

Ook gisteren weer 5 uur gewacht op een pakket dat niet kwam. Dat is de zoveelste keer.
Maandag werd het pakket bij de buren afgeleverd. Wij waren thuis en de bel werkt uitstekend.

2 de agosto de 2024

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Ik zou vandaag mijn pakket ontvangen (17:00-22:00). Netjes gewacht en na 3 uur wachten krijg ik een melding dat de bezorger mijn pakket is vergeten mee te nemen. Wat ik dus totaal niet geloof. Ik denk eerder dat hij liever van het mooie weer wil genieten. Nu wordt het maandag pas geleverd wat geen zin heeft omdat ik er niet ben en ik ben nu genoodzaakt om de producten alsof in de winkel te kopen. Ik had ook kunnen werken waardoor ik nu geld misloop. Ik ga helaas om deze reden niet meer bij Bol bestellen. Als ik de reacties hier lees ben ik niet de enige maar kennelijk vindt Bol het niet erg om klanten te verliezen. Gelukkig zijn er andere webshops die met normale koeriers werken.

2 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een vreselijk slechte koeriers van Cicloon

Wat een vreselijk slecht aflever personeel!!!!! Bestel je product bij Bol , wordt het door Cicloon afgeleverd , na een tijdje dacht ik waar is mijn pakketje? Kijk ik bij Bol is het afgeleverd !! Maar niet heus ! Check bij buren etc , moet ik weer een paar dagen wachten van Bol omdat het alsnog zou kunnen komen, er komt natuurlijk niks meer , dus uiteindelijk een herlevering die gelukkig wel aan kwam , nu weer een pakketje besteld ,de fietskoerier belt beneden bij de flat aan ik doe open en dacht dan wacht ik even op de galerij om het in ontvangst te nemen , maar er komt niemand , ik dacht misschien eerst naar een ander adres , maar niemand meer gezien wat later eens poolshoogte gaan nemen maar nergens een spoor te vinden buren geraadpleegd niks , weer Bol gebeld, weer dagen wachten , spreek ik mensen in de flat die zeggen dat ze gezien hebben dat sommige koeriers de pakketjes gewoon in de hal dumpen !! Ja met daklozen en binnen slapers is dat toch te gek voor woorden !! Al met al nu al 2 keer met Cicloon één bagger ervaring!!! Te lui om even naar je voordeur te komen , leuk dat Bol alles vergoed maar dit is niet leuk meer ! Wat te denken van de kosten post !! Heel snel afscheid nemen van deze koeriersdienst Bol !!!!!!!

24 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet bereikbaar voor consument na fout

Door een sorteerfout heeft je pakket een vertraging van een tot twee werkdagen opgelopen. Dat is vervelend, daarom onze excuses voor het ongemak! Maar geen zorgen, we komen er alsnog zo snel mogelijk aan. Geen actuele info op track en trace over voortgang pakket het bevat mobiele pin automaat nodig op evenement komt nu waarschijnlijk te laat ten koste van omzet. Cycloon niet bereikbaar voor consument alleen een chatbot die geen antwoorden geeft.

1 de agosto de 2024

Eigenlijk geen ster

Eigenlijk geen ster, tot twee keer toe gewacht op de bezorging van een pakket in het aangekondigde tijdslot en twee keer bericht, dat de koerier voor een gesloten deur stond en pakket niet bezorgd kon worden. Heus: ik was thuis en de bel functioneert uitstekend. Consequentie: aankoop wordt teruggestuurd en wacht nu nog op teruggave van betaalde aankoopsom. Waardeloos

Zeer slecht berzorgdienst!

Zeer slecht berzorgdienst!
tot twee keer toe zogezegd "door omstandigheden hun route niet kunnen afmaken" Beter gewoon deze bezorgdienst boycotten

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een brief van het ziekenhuis dd 26.7.24…

Een brief van het ziekenhuis dd 26.7.24 met een belangrijke afspraak voor 31.7.2024 om 14.30 uur, wordt 31.7.2024 om 16.15 uur bezorgd.
Het is niet de eerste keer dat de postbezorging te wensen overlaat. Soms komen de bezorgers wel 3x binnen een uur langs om post te bezorgen: efficiencygraad 0,0 !!

Wachten wachten wachten

Viereneenhalf uur zitten wachten, gelukkig uiteindelijk toch nog wel bezorgd.... Raar bedrijf, zeker als ik de reviews lees.
Hoop dat Bol me een verdere kennismaking met dit bedrijf bespaart, dit kan echt niet.....

29 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Cycloon fietskoeriers maakt zijn slechte naam waar

Vandaag 18:42 uur bericht dat bezorger onderweg is. Om 20:00 uur bericht dat hij voor een dichte deur stond. Ik was gewoon thuis, neem aan dat de bezorger zo slim is om aan te bellen als de deur dicht is. Maar gezien het mooie weer denk ik dat hij eerder onderweg naar Zandvoort was, dan onderweg naar mijn huis.

29 de julio de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.