Bestilte den ene dag om morgen og dagen efter havde jeg pakken, leveret med GLS. Betalte via bankoverførsel. Og så var produktet i øvrigt halvtreds procent billigere end alle andre steder og ikke en... Ver más
La empresa ha respondido
Besøgte Egå Cykelcenter for at få vejledning omkring køb af cykel. Denne var så god at vi købte en Gazelle ElCykel. Dagen efter købet fik vi den leveret på vores privatadresse af cykelhandleren. Helt... Ver más
La empresa ha respondido
Dejligt med god behandling hos Egå Cykelcenter. Kan altid komme forbi med jernhesten og hurtigt få fixet punkteringer og andre “småting”. Havde en episode med en cykel der fik skiftet slange. Få dage... Ver más
Jeg har kun haft positive oplevelser med Rowi cykler! Har efterhånden købt 3 cykler i butikken i Århus C, og har hver gang fået god vejledning og fin service. Seneste køb, en "Giant roam disc 0",... Ver más
La empresa ha respondido
Cykelgruppen er en samling af de to aarhusianske cykelforretninger: Rowi Cykler & Egå Cykelcenter. Cykelgruppen.dk er vores fælles hjemmeside.
Frederiksgade 75, 8000, Århus C, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super service og gode produkter. Kommer hurtig retur på henvendelser, er venlige og svarer kvalificeret. Tak.

Respuesta de Cykelgruppen
Handlede ved Rowi cykler og blev betjent af Mikkel. Virkelig god service og en meget dygtig medarbejder. Kan give mine varmeste anbefalinger til dette sted.

Respuesta de Cykelgruppen
Rigtig fin service. Jeg manglede en reservedel til en ældre el-cykel, og Rowi skaffede den hurtigt hjem.

Respuesta de Cykelgruppen
Hurtig levering og fik præcis hvad jeg havde bestilt i en kvalitet som forventet.

Respuesta de Cykelgruppen
Jeg vil gerne anbefale ROWI til alle. For 2 år siden købte jeg en dejlig elcykel derinde. Jeg har fået en fantastisk service og der er altid god stemning på værkstedet når man kommer (også kl 7 om morgenen 😊)
Min cykel har lige haft en fejl i elsystemet, også dette blev løst uden problemer. Cyklen er en Gazelle, min 3 elcykel, den er rigtig god 😊 Ved denne lejlighed havde ROWI den helt rigtige og gode kontakt til Gazelle også.

Respuesta de Cykelgruppen
Fin behandling og fleksibel, opfølgning og levering til tiden, som aftalt

Altid god service 👍 Hurtige og hjælpsomme. Kan varmt anbefales 👌

Respuesta de Cykelgruppen
Gode produkter, overskuelig hjemmeside, løbende i formation om ordre og levering, samt hurtig ekspedition …..kan varmt anbefales :)

Respuesta de Cykelgruppen
Varen var som forventet, men noget længe undervejs med GLS, 6 dage er for lang tid i disse tider, selv om det var hen over en weekend.
GLS besværede sig ikke med at sende mig en sms, jeg skulle forbi min mail for at se, at pakken var leveret.
Om butikken kan lastes GLS' behandlingstid, næppe, varen blev indleveret fra butikken næste dag (jeg bestilte en sen eftermiddag) så butikken må siges at være uforskyldt.

Respuesta de Cykelgruppen
Igen igen lynhurtig service da jeg stod i en kneben situation.
Tusind tak til de hurtige og forstående folk på værkstedet.

Respuesta de Cykelgruppen
Jeg kører elcykel - en del km om dagen, og på en højt elsket cykel, som jeg hader at undvære. Da jeg flyttede til Aarhus for et par år siden, fik jeg varmt anbefalet Rowi. Og det er, kort fortalt, det bedste cykelværksted, jeg nogensinde har brugt: De er hurtige (jeg kan som regel hente min cykel indenfor 24 timer), de kommunikerer tydeligt og transparent - og så sidder servicen lige i skabet (mens jeg andre steder har oplevet at skulle tilbage for justering af småting glemt i farten).
Min allervarmeste anbefaling!

Respuesta de Cykelgruppen
I have recently moved to Aarhus and I needed a new bike. I have spent some time looking around online and at bike shops in town and then I finally chose Rowi mainly because of their huge selection of brands.
The staff was very nice and helpful and provided a truly enjoyable shopping experience. They were able to recommend the perfect bike for me according to my needs.
I am very happy with it!