Dækbutikken Aabybro A/S Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var lidt i tvivl om cykelholderen levede op til det jeg skulle bruge den til. Ringede derfor til kundeservice og fik virkelig god information og endda også information om extra produkter til vare... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte dæk og fælge. Dagen efter havde jeg dem. Super service. Talte med Jens, han leverede super god info og kundeservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

100% i orden. Nem bestilling, efterfølgende viste det sig, at de bestilte fælge var udsolgt. Modtog en mail med forslag til alternativ fælg, hvilket var helt tilfredsstillende. Modtog hjulene særdeles... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var hurtig levering, så kan kun give min bedste anbefalinger. Leveret lige til døren, gratis

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles
  2. Tienda de repuestos para automóviles
  3. Tienda de neumáticos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Dækbutikken blev startet i 1998 i Aabybro. Vi startede hjemmeside som de første i branchen i februar 1999, dengang hjemmesider blev solgt af firmaer som Telia. Webshoppen kom til få år senere. Ejeren er stadig Jens V Andersen, som også ekspederer i butikken hver dag. Vi har opnået "bedste kreditværdighed" ved Experian som vurderer firmaer. Du handler trygt hos os.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

85 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service - de ringer lige til mig og tjekker om et par småting og pakker og sender derefter med det samme. Bare iorden!

26 de noviembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

ELENDIG service i butikken

Jeg besøgte butikken idag den 16/11-24 klokken 10 for at købe vinterdæk, men efter at have ventet 10 minutter i butikken uden at se skyggen af en medarbejder gav jeg op. Jeg/vi ventede og ventede døren gik op og i mange gange, og klokken ringede hver gang, men alligevel skete der ikke noget. Efter 10 minutter forlod jeg butikken godt rasende, og så 2 medarbejderen kigge efter mig fra værkstedet mens de stod og snakkede.
Heldigvis ligger T-hansen lige på den anden side af vejen, og efter blot 3 minutter i deres butik var der bestilt dæk og værkstedstid.
Jeg vil helst handle lokalt, men hvis et firma tror de har monopol på markedet og opfører sig så arrogant som Dækbutikken, så kommer jeg sku ikke tilbage.

16 de noviembre de 2024

Vend et mc dæk på fælg

Vend et mc dæk på fælg. 9 min. 250kr. Kommer der ikke mere

4 de octubre de 2024

Hej Michael
Jeg er ked af du syntes vores pris er urimelig, men du skal tænke på der skal dyre maskiner til, arbejdsløn , husleje osv.¨
Vi er jo også specialister i at lave sådanne ting og derfor kom du her og ikke til din normale mekaniker.
Skulle vi komme til at skade din fælg eller dæk skal vi også dække dette. Så 200 kr + moms er absolut ikke urimeligt.
God weekend
Hilsen jens Indehaver Daekbutikken.dk

Glimrende service

Blev kontaktet pr. telefon kort tid efter at have lagt en ordre med en besked om at en vare fra min bestilling var i restordre med potentielt ret lang leveringstid. Vi havde en god snak om hvorvidt jeg ønskede at vente på varen og hvilke muligheder jeg havde for at dele levering op eller evt. annullere hele eller dele af ordren.

Jeg valgte at vente på samlet levering, og kan med glæde konstatere at ventetiden endte med at være noget kortere end jeg først blev sat i udsigt. Fin service

20 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har endnu engang fået supervejledning…

Har endnu engang fået supervejledning vedr køb af nye dæk med montering til super pris
Kan kun anbefales

7 de agosto de 2024

Hej Kim.
Tusind tak, vi er glade for at du syntes vi gør det godt.
Hilsen jens Indehaver

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen goodwill uden ejeren.

Ingen goodwill uden ejeren.. jeg opdagede lørdag morgen, at jeg havde kørt et søm op i dækket. Jeg pumper hjulet hjemmefra, og kører ned til dækbutikken i åbybro, til åbningstid kl 9. Det kunne de ikke tage sig af, da deres kalender var propfyldt.. jeg kunne få en tid mandag kl 9.30. (Det tager maks 15 min).
Den var ikke gået, hvis Jens (ejeren) selv havde været der, det vèd jeg.
Svar på opdatering 15/8 kl 10.
Jamen Jens, som du selv skriver, så er i de ENESTE der strækker jer til at have åben om lørdagen.. burde du så ikke have en "akut" afdeling, til folk der bla. Lige som jer, OGSÅ arbejder? Eller som os, der havde en aftale, netop denne dag, med et kræftsygt barnebarn på familiehuset i Skejby..
Jeg kunne ikke drømme om, at bagatellisere andre folks arbejde eller indsats, men, ja undskyld ordspillet, sommetider kommer man længst ved at gå en ekstra mil. Jeg ved jeg havde handlet anderledes, end dine ansatte, og det ved jeg du også havde gjort.
Selve DIN kundeservice, dig og din butik, får 5 stjerner, men den oplevelse, den dag.. får altså kun 1, det er det bedste jeg kan give.
Vh Brian

10 de agosto de 2024

Hej Brian
Jeg har virkelig spekuleret over den 1-stjernede anmeldelse du mener vi har fortjent.
Men hvorfor skal vi , fordi vi er de eneste der har åbent en lørdag, have den?
Hvorfor sviner du ikke "Danmarks største Dækcenter" til? Hvorfor ikke alle byens mekanikere? Vi får den fordi vi holder åbent lørdag til stor fornøjelse for dem der har brug for hjælp. Men bare fordi vi simpelthen ikke kunne presse dig ind, så skal vi have på puklen.
Jeg ved godt "det tager kun 15 minutter" ! Ja men skal vi så arbejde over en lørdag efter en 6-dages arbejdsuge fordi din egen mekaniker ikke holder åbent om lørdagen?
Undskyld mig men det er simpelthen ikke fair af dig.
Mine folk slider og slæber mange timer hver dag og flere gange 6 dage om ugen for at hjælpe alle, men vi har også en grænse.
Jens Indehaver.

Så dårlig stil

Sendte mail om pris på et produkt som var på tilbud. Han svarede svarede at han stoppede tilbuddet og så var prisen hævet 45%. Prøvede at maile og ringe flere gange, men han svarer ikke.

31 de julio de 2024

Hej Johan
Jeg svarede dig såmænd, men svaret var desværre at importøren havde sat prisen så meget op siden jeg oprettede varen. Så jeg kunne desværre ikke sælge til til den gamle pris da jeg vil tabe stort på dette.
Men som jeg skrev ville jeg gerne give dig den til kostpris

Køb IKKE cykelholdene her

Køb IKKE cykelholdene her, det er et samlesæt der er fuldstændig uoverskueligt .. og jo ikke SÅ billigt at dette kan forsvares
Nummerpladen passer ikke til så der skal man selv fikse noget med en skrue gennem nummerpladen og ind i holderen .. ikke ok

11 de julio de 2024

Hej Lotte
Jeg er meget ked af produktet ikke lever op til dine forventninger.
Som jeg også har skrevet til dig tager vi gerne varen retur uden det koster dig noget.
Men din anmeldelse burde måske være lavet på produktanmeldelse og ikke som en dårlig oplevelse af vores service og behandling af sagen som den er lavet nu.
Håber da du vil kontakte os så vi kan få den rettet op igen.
Hilsen Jens Indehaver Daekbutikken.dk

Hurtig respons

Hurtig respons og god service.

4 de junio de 2024

Hej Lasse
Tusind tak :-)
God sommer.
Jens Daekbutikken.dk

Fantastisk hurtig levering.👍

Fantastisk hurtig levering.👍

Cykelstativ til elcykler er udført i fantastisk godt matriale, robust og med god vejledning på dansk😊
Dækbutikken får vores fulde anbefaling.

13 de junio de 2024

Respuesta de Dækbutikken Aabybro A/S

Hej Hanne. Tusind tak. Hils "Smeden"

Dårlig servise

Dårlig servise. Kørte ned dagen efter hvor jeg spurte om han ville nulstille det ville han ikke så det er slut med dæk ved jer

4 de abril de 2024

Hej Henrik
Jeg har gransket i det og det viser sig at det er en kæmpe misforståelse.
Du kom på et tidspunkt hvor begge folkene på værkstedet var presset på tid, og der blev sagt at de ikke kunne hjælpe her og nu men at de gerne vil hjælpe senere.
Det er jo desværre en misforsåeålse i kommunikationen
Det kan jeg kun beklage.
Hilsen jens Indehaver Dækbutikken

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mange tak for en fantastisk service og…

Mange tak for en fantastisk service og venlighed. Der blev taget 100% hånd om opgaven og super hurtig håndtering. Vi kan ikke sætte en finger på noget som helst. Alt spillede max, Go pris og venlig personale.
Vi kommer bestemt igen og vil helt klart anbefale folk og venner at komme op til jer. :-) Morten Andersen

1 de abril de 2024

Super god service

Super god service. Hurtig levering.

4 de abril de 2024

Hej.
Tusind tak for de 5 stjerner :-)

Mit go-to sted!

Når det kommer til dæk, er Dækbutikken mit go-to sted.. Deres personale er ikke bare dygtige, de er også utroligt venlige og imødekommende. Det føles næsten som at besøge gamle venner, når jeg går derind. Jeg har prøvet andre steder, men ingen kan måle sig med den professionelle behandling, jeg får her. Helt klart et sted jeg altid vil anbefale til andre!

3 de abril de 2024

Hej Valdemar.
Tusind tak for roserne.
Vi elsker tilbagevendende kunder.
Hilsen jens Daekbutikken

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.