Tur med Danski til Les Menuires i 3 dage. Dejligt hotel HO36, fine madrasser, god mad og venligt personale. Guiderne var til stede både fysisk og digitalt - rigtig godt. Dejligt område at stå på sk... Ver más
La empresa ha respondido
Vi var en gruppe to 15 fra Spanien som vil prøve noget andet. Så vi valgte Wagrain. Alt super kanon lige fra start. Direkte kommunikation med guiderne (Kenneth) og flot service fra ham. Vi planlægger... Ver más
La empresa ha respondido
Meget fin oplevelse både inden og op til rejsen. Blev ringet op om skileje og tilbud om fly i stedet for bil. Guiderne var super opmærksomme på vores forsinkelse i bil, og sørgede for vi blev taget... Ver más
La empresa ha respondido
Var på skiferie i uge 9 i Sölden. Både hotel, område og Danski levede op til vores forventninger. En god service er, at vi blev ringet op af guiderne nogle dage inden afrejse for at høre om der var... Ver más
La empresa ha respondido
Danski tilbyder skirejser til skiglade danskere, der gerne vil have den bedste tid på ski i en en hel uge eller en miniskiferie.
Vesterbrogade 149, byg 9, 4. sal, 1620, København V, Dinamarca
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hotel Punta Maquinaz er totalt oversolgt. Var der i uge 5 2026. Fik værelse med store fugtskjolder på vægene som vi efter klage og 2 dage fik byttet. Maden elendig, så flere borde i restauranten sende samtlige tallerkner urørte ud. Ingen "kok" havde på noget tidspunkt overvejet hvordan det måske ville smage. Wellnes: 1 lunken sauna til 3 personer og 1 kold bruser. Dampbad virker ikke. Skikælder: Meget lille, ligger for enden af glat kældernedgang, 1 gammel havestol, ellers ikke nogen mulighed for at sidde ned og tage støvler på.
Har du booket på Hotel Punta så aflys eller book om. Påtænker du så lad være at tage chancen

Respuesta de DANSKI
Min kæreste og jeg var på skiferie i uge 6, på Heart Hotel Arlberg i St Anton. Vi havde booket via Danski. Det var nemt at gå til. Guiderne var rigtig søde og nærværende og altid klar til at svare på spørgsmål eller bare en hyggelig lille sludder. Det var en rigtig god oplevelse og helt sikkert, ikke sidste gang, vi booker hos dem

Respuesta de DANSKI
God oplevelse. Fantastisk hotel (Himmelberg i Wagrain).

Respuesta de DANSKI
Fantastisk skiferie i det italienske, kan kun anbefales, for begyndere som øvede, vi kommer tilbage.

Respuesta de DANSKI
At rejse med Danski år efter år burde være den bedste anmeldelse :-) God service og glade guider, hvad mere kan man forlange ;-)

Respuesta de DANSKI
Super fint selskab med søde og behagelige guider.

Respuesta de DANSKI
Har lige haft en dejlig ferie med Danski i St.Anton i Østrig men kunne godt have tænkt mig at pistevisningen have været lidt længere ind 2 timer når man er alene på skiferie

Respuesta de DANSKI
Super service fra Danskis folk hele vejen igennem😊

Respuesta de DANSKI
Endnu en god ferie med Skinetworks (Danski),hvor vores forventninger blev opfyldt på langt de fleste områder. Vi var i La Plagne i uge 2, for første men ikke sidste gang, et virkelig godt og undervurderet område. Fantastiske guider som var meget nærværende og altid kontaktbare. Gunden til den sidste stjerne mangler er at 2 guider er for lidt specielt på skiftedagene (den ene syg da vi kom som ingen kan holde for), men der virker som om der ikke er backup. Indtjekket bagage der er ændret fra 15 - 20 kg afhængig af flyselskab til nu 10kg(?) på en skiferie, det er ganske enkelt for lidt! Danski skal dog have ros for tydeligt at gøre opmærksom på reglerne.

Respuesta de DANSKI
Virkeligt godt hotel med fantastisk mad.
Sidste år var lidt for meget larm, lidt for mange dage, det var der gjort noget ved i år, så derfor et stort 5 stjernet hurra. Udover mindre larm på selve hotellet, er der nu også sat lyddæmpning op i loftet i spise afdelingen, så selvom der er meget snak og glæde, kan man stadig sidde og tale sammen. Jeg kritiserede de 2 forhold sidste år, og der er taget action på begge ting, virkelig imponerende, så stort tak, vi kommer igen...
Ischgl er et fantastisk skiområde, men mest for øvede og bedre. Nybegynder vil blive meget udfordrede.

Respuesta de DANSKI
For Mange år tilbage rejst vi til Alpe D´ Huez med Danski og var dengang virkelig glade for service og guiderne på destinationen. I dag har mange selvskaber valgt den høje service fra til fordel for billigere rejser mm.
Her er det glædeligt at vi igen, har kunne nyde en virkelig høj standart af service, mange guider i områder, mange tiltag vi kunne booke os på og hjælp med fx. læge lige med det samme.
Tusinde tak for en rigtig god oplevelse med Danski guiderne i Alpe D´huez uge 4 2026
Sonja Tinggaard-Jensen og familie

Respuesta de DANSKI
Rigtig god skiferie fra start til slut.
God kundeservice da vi havde brug for det, rigtig god rejse til og fra destination, hotel der lever op til beskrivelsen, god information om destinationen.
Tak for en god tur!

Respuesta de DANSKI
Rejste til Obertauern med Danski og boede på hotel Heart Hotel Aurora.
Som de tidligere gange vi har rejst med Danski var der god service helt hjemmefra inden afrejse.
Hotellet, værelser og mad mm stemte overens med det forventede ud fra beskrivelsen. Hotellet lå godt med ski in/out - skulle blot krydse gaden.
Fin lille by med lidt butikker og afterski. Ligger kun en times kørsel fra Salzburg lufthavn.
Imødekommende guider og nem ski leje.
Gode pister og lifte system.
Kan klart anbefales - dog er området ikke særligt stort så 3 dage på ski er fint. Pisterne er primært røde og blå.

Respuesta de DANSKI
Tak for en god uge i Tignes 24-31-2026. Alt gik som vi havde ønsket. En særlig tak til Frederikke og Julie.

Respuesta de DANSKI
Uge 6 - Er på skiferie i Alpe d’hurz på hotel på Hotel Le Chamois, som ligger oven på “Underground Bar”
Ski området er godt.
MEN du skal ikke forvente meget søvn. Der er en fed fest alle dage til ca. kl. 02 på .”caféen”
Hotellet siger bare at de ikke kan gøre noge - kendt problem. Danski burde skrive på deres hjemmeside, at det er et diskotek og ikke en café under hotellet. Så man har mulighed for at vælge “ungdoms” hotellerne fra.
Vi ville gerne nyde sneen og det gode ski området, men det er ikke nemt, med få timers søvn.
Vi har taget kontakt til personalet og er blivet tilbudt 5% rabat🤥 “forkomme” betyder ikke HVER nat!

Respuesta de DANSKI
Lidt ærgelig at konstatere en uge før afrejse at man skal betale ekstra for at have mere end 10 kg bagage med. Det har tidligere været 23 kg og skiferie er selvsagt grejtungt. Det er virkeloig ringe kundeservice at lave skjulte gebyrer

Respuesta de DANSKI
Alt spillede.. Lige fra indtjekning i CPH, under opholdet og retur til Danmark.
En særlig tak til guiderne i Alpe D'Huez - Selvom de var unge, kunne man mærke at de gjorde en indsats for at være forberedte og yde service.

Respuesta de DANSKI
Altid dejlige St. Anton med et skønt hotel og super beliggenhed, 1/2 pension, dejlig med og gode vine.

Respuesta de DANSKI
Más información sobre otros tipos de reseñas.