Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tur med Danski til Les Menuires i 3 dage. Dejligt hotel HO36, fine madrasser, god mad og venligt personale. Guiderne var til stede både fysisk og digitalt - rigtig godt. Dejligt område at stå på sk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var en gruppe to 15 fra Spanien som vil prøve noget andet. Så vi valgte Wagrain. Alt super kanon lige fra start. Direkte kommunikation med guiderne (Kenneth) og flot service fra ham. Vi planlægger... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fin oplevelse både inden og op til rejsen. Blev ringet op om skileje og tilbud om fly i stedet for bil. Guiderne var super opmærksomme på vores forsinkelse i bil, og sørgede for vi blev taget... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var på skiferie i uge 9 i Sölden. Både hotel, område og Danski levede op til vores forventninger. En god service er, at vi blev ringet op af guiderne nogle dage inden afrejse for at høre om der var... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vacaciones de esquí
  2. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

Danski tilbyder skirejser til skiglade danskere, der gerne vil have den bedste tid på ski i en en hel uge eller en miniskiferie.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunne ikke være mere tilfreds med den…

Kunne ikke være mere tilfreds med den service i forhold til booking af rejse samt den gode information som guiderne gav på turen. Hotellet levede op til forventningerne og personalet var dygtig og smilende. DANSKI skal med sikkerhed stå for næste års skiferie. Tak for en dejlig skiferie for min familie.

2 de enero de 2026

Kære Jesper

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at både booking, guider, hotel og personale levede op til jeres forventninger, og at I havde en dejlig skiferie som familie. Vi sætter stor pris på, at I allerede planlægger næste års tur med Danski – det ser vi frem til med glæde!

God kontakt undervejs
Opkald fra guider ugen før ankomst
Føler sig velkommen
At hotellet laver fejl gør ikke oplevelsen igennem Danski dårligere

24 de enero de 2026

Kære Steen

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede god service og god kontakt undervejs – og at opkaldet fra guiderne inden ankomst var med til at give en tryg og velkommen start på ferien.

Vi er samtidig glade for, at du oplevede, at eventuelle fejl på hotellet ikke påvirkede den samlede oplevelse med Danski. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den naturligvis med videre.

Vi håber at byde dig velkommen igen på en kommende skiferie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Guiderne var engageret og…

Guiderne var engageret og imødekommende.
Udmærket hotel med stort udvalg til morgenmaden og aftensmad.
Centralt beliggende hotel kun 200 meter til en slæbe og stolelift, hvorfra der var adgang til gondolerne til Carosello 3000.
En ferie vi gerne vil gøre om igen

18 de enero de 2026

Kære Søren

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det glæder os meget at høre, at guiderne gjorde et godt indtryk, og at både hotel, forplejning og beliggenhed levede op til jeres forventninger. Den korte afstand til liftene og nem adgang til Carosello 3000 er netop noget, mange sætter stor pris på.

Vi er glade for at høre, at det er en ferie, I gerne vil gøre om igen – og vi håber at byde jer velkommen på endnu en skiferie med Danski.

Skiferie Med Danski til Canazei

Hej.

Ifm at jeg blev kørt ned bagfra af en anden skiløber,  søgte jeg hjælp hos guide teamet via chatten, der var hurtigt svar, og de tilbød at tage med mig på Dolomitten Medical clinic,... det var en stor hjælp, det gav en tryghed,,  en super oplevelse, i en rigtig øv situation,  top proffessionel clinik, og topprofessionelt guide team,

Tak,..for en fantastisk tur, vi kom godt hjem, og mit brud på ribbenet går bedre, og bedre dag for dag

15 de enero de 2026

Kære Tage,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Det glæder os at høre, at vores guide team kunne hjælpe dig hurtigt og give tryghed i en uheldig situation, og at du oplevede både klinikken og guidenes support som professionel.

Vi er glade for, at turen stadig blev en god oplevelse trods uheldet, og vi ønsker dig god bedring med ribbenet.

Vi håber at byde dig velkommen på en ny skiferie med DANSKI under bedre omstændigheder næste gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super ferie med DANSKI til Alpe d’Huez.

Super ferie med DANSKI til Alpe d’Huez.
En rigtig god destination med ski in/out
Og tæt på selve byen med restauranter og indkøb.
Hotellerne er lidt slidte men der er hvad man behøver.

Respuesta de DANSKI

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Louise.

Det glæder os at høre, at I havde en super ferie i Alpe d’Huez, og at beliggenheden og faciliteterne på hotellet passede jer.

Tak for din ærlige feedback om hotellets standard – det tager vi med videre.
Vi håber at byde jer velkommen på en ny skiferie med DANSKI en anden gang.

Sölden januar 2026

God service i forbindelse med bestilling, og god service på destination

Kære Kim,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse både under bestillingen og på destinationen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på en ny skiferie med DANSKI.

Meget fin tur til Alpe d’ Huez

Meget fin tur til Alpe d’ Huez. Super ski terræn. Dygtige og engagerede guider. Hotel La Refuge er et hyggeligt hotel, men larmen i spisesalen er helt uacceptabel - derfor kun fire stjerner

17 de enero de 2026

Kære Peter,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse fra Alpe d’Huez.

Det glæder os at høre, at du havde en rigtig fin tur med godt skiområde og dygtige, engagerede guider.

Tak også for din ærlige feedback om hotellet. Den tager vi med videre i dialogen med Hotel La Refuge, da komfort og helhedsoplevelse er vigtig for os.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen på en ny skiferie med DANSKI en anden gang.

Canazei uge 2

Har været i Canazei uge 2. Super modtagelse, hjælp undervejs og og fik os sendt godt af sted på hjemrejsen. Der var god stemning, og følelsen af at vi blev tilvalgt som gæst.

Fantastisk service

Fantastisk service - blir ringet op ugen før af guiden inden vi ankommer om der er spørgsmål og at vi kan ringe på dette nummer 24-7 hvis der blir noget.
MEGA lækker mad og fantastiske skiguider.
Philip og Adreas i La Plagne i Frankrig var virkelig smilende og servicemined og var der for gæsterne. Vil absolut anbefale DANSKI til alle :o) TAK

Kære Lene,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet den høje service både før og under rejsen – og at vores 24/7-tilgængelighed har givet ekstra tryghed.

Vi er meget stolte af vores guider, og vi sørger naturligvis for, at rosen gives videre til Philip og Andreas i La Plagne.
Tak fordi du vil anbefale DANSKI – vi håber at byde dig velkommen igen på en ny skiferie snart.

Alt klappede bare

Alt klappede bare, søde guider, dejligt hotel og godt skiløb ⛷️

12 de enero de 2026

Hej Annie,

Tusind tak for de 5 stjerner.
Det glæder os rigtig meget at høre, at alt klappede, og at I havde en skøn oplevelse med søde guider, et dejligt hotel og godt skiløb.

Vi håber, I fik mange gode minder med hjem og ser frem til at byde jer velkommen på skiferie igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu har vi rejst med Danski i 3 år og…

Nu har vi rejst med Danski i 3 år og der har altid været styr på det hele.
Fantasktiske guider der altid er hjælpsomme.
Danski kan anbefales hvis der skal være styr på tingene

Hej Søren,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for tilliden gennem tre år.
Det glæder os, at både guider og hele rejsen har levet op til forventningerne – det er netop den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vi ser frem til at byde jer velkommen på ski igen næste gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Danski holder hvad de lover

Det er 4. gang jeg rejser med Danski og det er nemt og godt. Nemt at bestille, hurtig respons, god kundeservice, søde guider og rejserne har altid levet op til det lovede.

14 de enero de 2026

Hej Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for tilliden gennem fire rejser med os.
Det glæder os, at både bestilling, kundeservice og guider lever op til dine forventninger – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på ski igen snart.

Fantastisk service

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk service og skræddersyet skiferie

Vi kontaktede Danski med ønsker til en skiferie, og allerede inden for ganske få dage havde de sat sig grundigt ind i vores behov og sendt os fire konkrete og relevante tilbud.

Vi rejste som en gruppe på 10 personer, hvilket betød mange individuelle ønsker, der skulle gå op i en højere enhed – og det lykkedes virkelig flot. Kommunikation har været i top hele vejen igennem, og Danski var hurtige til at vende tilbage, hver gang vi havde spørgsmål eller justeringer.

Vi endte med en rejse til La Plagne, hvilket vi bestemt ikke har fortrudt. Vi boede i et superlækkert lejlighedskompleks med hotel, spa og wellness – virkelig skønne rammer for ferien.

Der opstod undervejs lidt problemer med varmen på hotellet, men her gjorde Danski alt, hvad de kunne, for at presse på og finde en løsning, hvilket vi satte stor pris på.

Vi blev desuden mødt af de mest servicemindede guider, Andreas og Phillip, som havde styr på alt omkring rejsen og var utroligt hjælpsomme med stort og småt.

Alt i alt en virkelig god oplevelse – vi vil helt sikkert rejse med Danski igen og kan varmt anbefale dem til andre.

19 de octubre de 2025

Hej Peter,

Tusind tak for de flotte ord og den detaljerede feedback!

Det glæder os virkelig at høre, at vi kunne skræddersy en skiferie, som passede perfekt til jeres gruppe, og at både opholdet i La Plagne og indsatsen fra Andreas og Phillip levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at I fremhæver vores service og kommunikation – det er netop den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vi ser frem til at byde jer velkommen på ski igen en anden gang.

25 års jubilæumstur

Vi var en stor gruppe på 43 deltagere, der besøgte Wagrain og Hotel Witmoos for 3. gang. Personalet og guiderne (Alberte er min klare favorit) fik os til at føle, at vi var kommet hjem igen. Vejret og sneen viste sig fra sin gode side, og vores egen afterski på hotellet - bl.a. med guidernes musikquizz - sad lige i skabet.

Hej Peter,

Tusind tak for de fantastiske ord!
Det glæder os virkelig at høre, at I endnu engang følte jer “hjemme” i Wagrain og på Hotel Witmoos – og ikke mindst, at Alberte og resten af teamet kunne gøre turen ekstra sjov med musikquiz og god stemning.

Vi håber, vi snart kan byde jer velkommen på ski igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har efterhånden været på 25 skiturer i…

Har efterhånden været på 25 skiturer i Europa. Første tur med Danski. Grundet vejr i Tyskland blev vores tog aflyst og vores hjemtransport blev påvirket. Hjælpen fra guider og Danski var helt fænomenal og kan kun rose alle for deres professionalisme og smil i opgaveløsningen. Rejser med skkkerhed med Danski næste gang. Tak for en fantastisk tur

Kære Jesper,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi bliver virkelig glade for at høre, at I følte jer godt hjulpet, selv da vejret i Tyskland skabte udfordringer med hjemtransporten. Vores guider og team arbejder hårdt for at sikre, at alle vores gæster får en tryg og problemfri oplevelse – og det er skønt at høre, at det lykkedes for jer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på mange flere skiture med Danski i fremtiden!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uklare salgs- og afbestillingsbetingelser

Uklare salgs- og afbestillingsbetingelser. Selv liftkortet refunderes ikke ved afbestilling.

5 de enero de 2026

Kære Susanne,

Vi er kede af, at du oplever at vores salgs- og afbestillingsbetingelser har fremstået uklare. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vores rejsebetingelser – herunder regler for afbestilling og refundering af liftkort – er tydeligt beskrevet, og fremgår af bookingflowet og fremsendt skriftligt i forbindelse med bestillingen i overensstemmelse med pakkerejseloven.

Vi vil samtidig gøre opmærksom på, at du ikke fremgår af den pågældende booking og derfor heller ikke er registreret som rejsedeltager eller booker af rejsen. Af den årsag har du heller ikke modtaget de mails, der udsendes i forbindelse med bookingflowet, herunder ordrebekræftelse og rejsebetingelser.

Vi tager alle anmeldelser seriøst og bruger feedback til løbende at forbedre vores kommunikation og tydelighed omkring vores vilkår.

Ønsker dig en god dag.

Behagelige guider

Behagelige guider. Alt fungerede godt

Kære Janne,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os meget, at guiderne gjorde et godt indtryk, og at alt fungerede som det skulle.

Vi håber at se dig på skitur med os igen snart!

Fantastisk ferie i Les Menuires

Fantastisk ferie i Les Menuires. Lækker lejlighed og godt skiløb. Guiderne var helt fantastiske: Hjælpsomme og søde langt udover det sædvanlige. Bestemt anbefalelses værdigt.

Kære Anja,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️
Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en fantastisk ferie i Les Menuires, og at både lejligheden og skiløbet levede op til forventningerne.

En ekstra stor tak for de pæne ord om vores guider – det betyder enormt meget for os at høre, at de har gjort en forskel og leveret service ud over det sædvanlige.

Vi håber at byde jer velkommen på endnu en skiferie med Danski.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Obertauern er en dejlig lille by og da…

Obertauern er en dejlig lille by og da den ligger højt er der gode chancer for mange åbne pister. Vi var heldige at alt var åbent da vi var her over nytåret.
Hotellet var vældig godt , men maden var ikke helt så fin som de Danski hoteller vi har boet på tidligere. Det var fine forrettet ( mest suppe) og hovedretten var der ikke meget variation ved ( et fad med ris eller mos og noget kød og sovs over) de små salater var gode.
Der var lidt langt til børnebakken og busserne upålidelige.

27 de diciembre de 2025

Kære Mette,

Tusind tak for din grundige anmeldelse og for at dele jeres oplevelse fra Obertauern.
Det er dejligt at høre, at I havde godt skiløb med alle pister åbne over nytår – det er netop en af fordelene ved Obertauerns høje beliggenhed.

Vi er glade for, at hotellet levede op til forventningerne, og tak for din ærlige feedback omkring maden. Vi ved, at madoplevelsen betyder meget på skiferien, og dine input tager vi med videre i dialogen med hotellet.

Tak også for at gøre os opmærksomme på afstanden til børnebakken og oplevelsen med skibusserne. Det er værdifuld feedback, som hjælper os med at rådgive kommende gæster endnu bedre.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen – måske på et af vores Danski Heart Hotels næste gang også.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nok det værste sted jeg har været

Nok det værste sted jeg har været. Nordstern er så ringe.Mad der er lavet på forhånd og som ikke engang er varmt eller smager af noget. En ledelse der er ligeglade med sine "slaver" og fyrer dem hvis de siger noget imod og en narcissist i restauranten der er ligeglad med alle andre end sig selv.

Bare rolig ligger det op over alt så alle ved de skal holde sig væk

Værste oplevelse i mit liv

1 de diciembre de 2025

Kære Tobias,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi naturligvis meget kede af at læse, da det på ingen måde afspejler det niveau, vi ønsker at levere – hverken for vores gæster eller vores medarbejdere.

Vi tager kritik af både mad, service og arbejdsmiljø meget alvorligt, og din feedback giver os anledning til at se grundigt på de forhold, du beskriver. Når det er sagt, kan vi ikke genkende billedet af vores ledelse eller måden, vi behandler vores medarbejdere på, men vi tager det som et klart signal om, at der er noget, vi bør følge op på.

Vi vil meget gerne gå i dialog og få uddybet din oplevelse, så vi konkret kan undersøge sagen og lære af den. Du er derfor velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har lyst til at uddybe.

Vi beklager oprigtigt, at dit ophold ikke levede op til dine forventninger.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.